Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dorozsmai

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasárnap késő este lezárult a „Ki legyen a főpolgármester-jelöltünk?” című baloldali rendezéssel forgatott bohózat egyik újabb fejezete. A korábbi, meglehetősen szerényen bútorozott politikai képességekkel rendelkező Falus Ferenc bedobta a képzeletbeli vörös…..
Na így néznek ki a csillagjukat megőrző Michelin-csillagos éttermeink a Main Cities of Europe 2013-ban. És gratulálok mindkétt étteremnek és séfjeiknek, nagyon fontos dolog ez, hogy biztosítják a csúcskategória stabilitását! Reméljük jövőre talán a feljebblépésre is van…..
November végén otthon töltöttünk egy hetet. Főleg hivatalos ügyintézés miatt mentünk haza. Ez a néhány nap annyira kevés volt mindenre, hogy végigrohantuk az egészet. Mire ráeszméltem, hogy hurráááá, otthon vagyunk, addigra már jöhettünk is vissza. De sebaj, most is, mint…..
Kérlek, vázold föl, hogy nagy vonalakban hogyan működik a Pannon Bormustra. A lebonyolítás rendjében volt-e valamilyen változás a tavalyihoz képest? Idén egy híján 300 minta érkezett összesen 115 termelőtől, ez 10%-kal több mint tavaly. Ennél többet nem is szerettünk volna,…..
 (fotó: Hapci) Nyári ebédkalandjaink második része következik. Előzmények, tudnivalók, apróbetű az első részben.    Pesti Disznó mk: Az "első magyar falatbár", ahogy magukat nevezik, az Operettszínház szomszédságában nyílt. A konyhát a…..
Sajnos nem Magyarországon van, pedig itt is van egy-két egészen jó ár-érték arányú, de a legjobbért egészen Lyonig kell utazni. Ott aktív ugyanis Nicolas Le Bec, akiről volt már és lesz is még szó a blogon, ugyanis ha nem is a legtöbb csilaggal kitüntetett francia séf, de az új…..