Regisztráció Blogot indítok
Adatok
midnight se

0 bejegyzést írt és 94 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Kis pénz, nagy autó 2012.01.13 06:28:36
Lehet ennek jó vége? Meg szabad venni egy millió alatt kínált tizenéves, soküléses dízel VW-t? Mai cikkünk blogposztja...
midnight se 2012.01.13 10:23:44
Robogó 20 lóerős Simson? 2012.01.09 18:13:00
Simán nem hinném el: feláll a mérőpadra egy jó karban lévő régi Simson S51, elkezdi húzni a kiscsávó, és a teljesítménymérő padon pont háromszor annyi jön ki, mint amit egy halálratuningolt NDK dögtől várnál: majdnem 20 lóerő!   Látszólag egy szépen…..
TComment Az emberek kretének 2011.12.14 06:00:00
A sok mély és magas nem maga a betegség, csak a tünet. A tünete annak, hogy az emberek súlyosan és menthetetlenül kretének. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
midnight se 2011.12.14 10:30:43
@Shadowbull: Ki az az Angelina Jolie ?

@robian: "hallottam olyanokról, akiknek egyszerre 8-10 netán több napszemüvegük van. és csak egy fejük. ez is meeekkoooraaa kreténség már nem?"

-de az. Vannak "csajok", "pasik" kinek meg annyi ruhaja van, hogy ha ongyilkos akarna lenni, csak egy kupacba szorja, felmaszik a tetejere, es leugrik. Pl ilyen ember a Winkler.
midnight se 2011.12.14 10:34:51
@peticsiga: es a tobbi csapviz ellenesnek is irom:
"Amúgy láttam erről egyszer valami riportot, hogy 1 pohár víz annyi "élőmindent" elpusztít a beledben amit a szervezetednek évekig tart pótolni... "

- jo nagy hulyeseg. Akkor igyal tomenyet, az nyilvan nem pusztit semmit, csak tudnam, akkor mitol az egeto erzes?
A vizpalackozok altal megkent laborosok hulyesegeit amig elhiszed, ne feledd, a vizpalackozas az egyik legjobb biznisz, circa 800 %-os profitrataval.
midnight se 2011.12.14 11:39:31
@jojoka: "Szerintem sokkal nagyobb köcsögség úgy újságot írni, hogy jöjjenek a gagyi tartalomra a hirdetők mint minőségi cikkeket írni és vagy lesz komment vagy nem. "

+1

@kovászosUbukla: Zach Danit ne szidd, sokkal jobb UJSAGIRO, mint a magat annak titulalo Winkler, a frocsogo kitiltogep Omm, semmihezsemerto flusztralt Bende, vagy az unalmas PappTibi. Az hogy metroszexualis vagy sem, kit erdekel? A cikkei a fontosak, hisz azt olvassuk.

@gyvy: "Lehet én vagyok kora reggel értetlen, de ez egy jó zagyva cikk. "
- nem, nem te vagy ertetlen.

@Csumpi Hálidéj:
Hallgass Loudness-t! www.myspace.com/loudness
Megint kaptunk egy navit tesztre. Látszólag semmi újdonság a nagyobb képernyőn kívül, kezdetben így éreztem. Aztán jött a Spanyolország-próba... Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
midnight se 2011.12.14 10:02:50
Talmácsi Gábor világbajnok motorversenyző a kasszába állt azon a sajtóeseményen, amelyen a Tesco és az Ökumenikus Segélyszervezet nagyszabású adománygyűjtő akciót indít november 28-tól december 31-ig az áruházlánc magyarországi üzleteiben. A pénztáraknál kihelyezett…..
midnight se 2011.12.05 13:46:45
@SomeSeed: "Bizony, hogy Európa mocska, van ahol el is takarították a levesbe."
- hivatkozas? Link?

A tesco msximum magyarorszag mocska, de arrol arrol a magyarok es a magyar hozzaallas (tied is) tehet.
Angliaban peldaul egy nivos aruhaz, es nem is olcso, a konkurenseihez viszonyitva.
Mikor Magyarorszagra bejott, 98-99 korul (?) emlekszem eleg nivos es olyan draga volt, hogy messzire elkerultem, nem ugy, mint most.

"hanem a hozzád hasonló konzumidiótáké, akik csont nélkül benyalják a marketinget."
- ezt fejtsd ki KONKRETAN, mit jeleent, mert igy csak ertelmetlen szoveg. Annyi biztos, hogy oda jarok vasarolni, ahol jobb minosegu/olcsobb arut kapok, kulturalt korulmenyek kozt, es ahova kenyelmesebb menni.
Kedves Robi, tisztelt egybegyűltek! A korábbi nagy sikerre való tekintettel újból a gépteremből jelentkezem. Majd’ egy hónap telt el azóta, hogy bő lére eresztett életjelet adtam magamról. Azóta sok minden történt.Az országot leminősítették, a gázolaj literje 430 forint…..
midnight se 2011.12.04 22:18:19
@ommm: "Kérlek mutass rá, mi itt a kendács. Pontosan, és magyarázd is el, szerinted miért. Valamint azt is, hogyan kéne tesztelni."

- Pontosan magyarazd el, hogy miert nem kendacs ez. Ertesd meg velunk, hogy miert jo ez igy, ahogy Sabc csinalja. Tudod, mindig jo, ha ujat tanul az ember.

Winkler bacsi sem ert a muszaki dolgokhoz, akarcsak te, de o legalabb nem probalja okoskodassal palastolni ezt, mert nem akarja magat nevetsegesse tenni.

Tilts ki nyugodtan, beregisztralok ujra, hiszen a te erdeked is, hogy tobb olvasotok legyen.

Mellesleg emlitem, fekrendszerekkel foglalkozom napi min. 8 oraban, ha nem baj.
midnight se 2011.12.04 22:22:39
@qmatch: :))))
midnight se 2011.12.04 22:25:22
@Gott in Frankreich: "beszoltal a haveromnak?" - igen, mindig ez a hanglemez, ugy latszik, olyan pipogya, gyava haverja van, aki nem tudja magat megvedeni.

@qmatch: kiraly voltal :))
Azt hiszem, végleg szertefoszlott a gondos osztrák tulaj imidzs, mióta megvan a háromajtós, ausztriai származású Balenónk. Már régóta tartogatom a képet például az autó légszűrőjéről, hogy egyszer berakjam egy posztba. Ezt rögtön cseréltem, amikor megláttam, gondolom nem…..
Igen, megvolt a 0–100 2,8 sec alatt. Nem, nem tudom, hogy csinálták. Egyetlen ember tudja, egy huncut nagyapó a világ keleti végén. Meg is magyarázta, de nem értettem. Ahogy senki más se az egész föld kerekén. ..
midnight se 2011.12.03 22:59:20
@Ciri: "Az autó is szuper, amennyiben a Nissan tényleg csak erődemonstrációnak szánja. "

-annak, akarcsak a VW a Bugattit, amin 2 millio eurot bukik / db.

"Mielőtt rosszul lennél teljesen a japán életérzéstől,"
- ne hidd, hogy el vagyok tole ajulva, foleg azok utan nem, hogy volt japan baratnom is, de: Ami jo az jo, es ezt el kell ismerni. MEg akkor is ha faj, meg akkor is ha egyeseknek derogal. Semmi sem predesztinalja a nemeteket arra, hogy ok legyenek a legjobbak a vilagon.
midnight se 2011.12.03 23:03:54
@Shadowbull: "Lattal mar GT-Rt kozelrol?"

- ez eleg misztikus mondat, mar 2x is emlitetted, de mit takar ez? Konkretumokat, ha vezetted, akkor irj arrol.

Mas ervet eddig a Nissan ellen nem tudtal felhozni, mint azt, hogy bukik rajta a gyarto. MELYIK VASARLOT ERDEKLI EZ? Miert kellene, hogy erdekelje?
A Porsche is kibirna, hogy bukjon rajta, ott a tokeeros Vw a hatterben.

@Ciri: "Sajnos a jelenlegi modellpalettája ettől függetlenül minősíthetetlen. "
+1
A renault tonkretette ezt is, hogy ne legyen neki belso konkurenciaja.
midnight se 2011.12.04 01:08:51
@Shadowbull: "Ugy is mondhatnam, hogy egy tisztesseges mernok alapvetoen igy gondolja, fuggetlenul a naciotol"

-igaz, viszont nem tesz erte tovabbi lepeseket.

"Lehetne finomitani, de egyszer azt kell mondani, hogy kesz. Egyszer el kell adni, egyszer penzt kell rajta keresni. "
- persze. Csak a japanok a piacra bocsatas utan sem allnak meg a konstrukcio ujra es ujra atnezesevel. Es erre osztonzik a beszallitot is, eleg agressziv modon. Pl ugy hogy x % arcsokkentes minden evben.

"Remelem erzed ennek az allitasnak a hamissagat amennyiben a GT-R veszteseges."

- erzem, de a vavo szempontjabol ez totalisan erdektelen, es en a vevo szempontjabol tekintve a dolgokat irom amitirok.

"Nem mondom, hogy nem lesz semmi, amit egy atlagos autoban felhasznalhatnak, de igencsak korlatozottan"
- ebben nem ertunk egyet, ha nem holnap, akkor 10 ev mulva, de jo lesz visszanyulni valahova, ha 10-15 ev mulva indul egy tegyukfel SUV projekt, ahol a futomunel szerzett tapasztalatokat fel lehet hasznalni.

"legnagyobb koltseg nem az otleteles meg az uj koncepciok felallitasa."
- de egy kesobbi modellnel, aminek mar nyereseget KELL termelni, hataridore, ott nem lehet kiserletezni, hanem mar bizonyitott megoldasokkal kell elohozakodni, es jol jonnek a szuperautoval szerzett tapasztalatok.

"Mert igy nagyon kodos es altalanos."
- otletek pl ahogy terveztek a futomuvet. (lasd interju). Miket vettek figyelembe. Hogyan. Es meg sokezernyi dolog, amirol mi nem tudunk.

"De ahogy mondtam, erre uzleti filozofiat alapozni nem lehet."
- nem alapoz ra a Nissan sem, csak azert csinalja, hogy megmutassa, hogy mi erre is kepesek vagyunk. Akarcsak a Lexus LFA.

Nem hallottam a szethullo hajtaslancrol, a koridokrol meg nem tudom mit gondoljak, mert a Stig jobbakat produkalt vele, mint a nemet konkurensekkel. Belul is biztos vannak ocsmany, gagyi reszletek, de mutasson nekem valaki olyan szuperautot, amelyikben nem. Akit a sebesseg es a gyorsulas erdekel, nem erre gerjed. Ami a lenyeg, az legyen jo. Motor, hajtas, futomu, kormanyzas, fekek. Az eletlen kijelzot felroni meg olyan, mint ha azt mondanad, hogy kopogos muanyagok, kicsi csomagter, hianyzo isofix rogzitesi pontok. Ez a kategoria nem arrol szol.
Lehet, megtérek. Ha hinnék felsőbb erőkben, már lumbágósra hajlongtam volna magam a mecsetben, csapágyasra koptattam volna a rózsafüzért, esetleg bárányt áldoztam volna, véres késsel. Lehet olyan közhelyeket durrogtatni, hogy kicsi a világ, de a statisztika tudománya még nem ért…..
midnight se 2011.12.03 23:31:47
@mrbateman: Tudod ocsem ez az 504-es Nigeriaban ujkoraban (mert par eve fejeztek be a gyartasat, tajekoztatlak) majdnem ugyanannyiba kerult, mint a szalonban mellette allo 406-os!
midnight se 2011.12.03 23:32:43
@Jean-Baptiste Emanuel Zorg: "aki életre kelt egy shitgunt"
- ne igyunk elore a medve borere.
 Amit januárban megpróbáltunk, mostanra beérett. December 1-től sokkal könnyebben szerezhet százhuszonöt köbcentis motorokra érvényes jogosítványt, aki már rendelkezik B-kategóriás vezetői engedéllyel. Megnyílt az út az olcsóbb, gyorsabb és praktikusabb közlekedés felé.…..
A Jaguar XJ legdöbbenetesebb tulajdonsága, hogy élvezet vele szerpentinen menni. Annyira könnyű, hogy szívem szerint azonnal össze is hasonlítottam volna a három német bálna tömegadataival. ..
midnight se 2011.12.01 11:25:46
@gyvy: Kijavitlak :)
Az XJR '95-'97-ig sor6-os, kompresszoros volt 3 fokozatu automataval. Aztan jott a v8, levaltani ezt. Kivulrol a valtozas alig lathato (lekerekitett sarku indexek, feleannyi krom az utkozon). Uj lett a muszerfal, kicsit modosultak az ulesek. Valojaban a lemezek alatt minden mas lett.
midnight se 2011.12.01 11:54:06
@gyvy: Amit en vezettem, cimborame, az 3 :)
midnight se 2011.12.01 22:09:01
@Shadowbull: Latod, azert kellenek a mernokok, hogy a marketingesek helyett is dolgozzanak.
Robogó Egy Simson is lehet gyilkos 2011.11.28 09:56:00
Jön az új Schwalbe, de az bizony picsafüst az alábbihoz képest, és nem csak azért, mert elektromos. Két dolog jut eszembe. Az egyik, hogy mennyire hülyék voltunk gyerekkorunkban, amikor az S51 volt a menő, a Schwalbe meg egy ciki, régi bádogszarnak számított. Akkor még minden a…..
    Sokáig marketingmarhaságnak gondoltam, ezért következetesen átaludtam a biztosítók év végi kampányát. Most már tudom, hogy a hosszú ideig tartó passzív ellenállással minimum egy tengerparti nyaralás arát kiszórtam az ablakon. Így a biztosítók területi…..
midnight se 2011.11.22 14:05:52
@tükörfúró: igy van, kinlodik a belsoseg, a tcomment.hu pedig nem hozta a varakozasokat. Tudjak ezt ok is, majd csinalnak valamit.

@citrix: "Állami járművekre (nyilván sosem okoznak balesetet) nem kell kötelező biztosítás"
- ez komoly?
12 év elteltével sem csúnya Nos, igen, nem sietem el a dolgot. Tavasszal találtam ki, hogy megválok tőle, de sajnos túl jó az a fránya Integra, nem könnyű elengedni. Nyolc év után még a rosszból is nehéz kiszállni, nekem viszont jó volt, szóval nincs okom panaszra, és ettől még…..
midnight se 2011.11.22 10:08:30
@csongiaparaszt: "Mindent összevetve, az itt leírtak nekünk, TC olvasóknak igencsak hasznosak - támpontokat ad ahhoz, mennyire (ne) vegyük komolyan a t. szerzők véleményét. Személy szerint a Csikost, a motordokit és a boschtechnikust tartom hitelesnek. A többiek csak lelkes amatőrök."

- nagyon egyetertek.

A poszt tanulsaga, ismet meggyozodtem arrol, amit eddig is tudtam (van autos ujsagiro ismerosom nem 1, nem2): Autos ujsagirotol autot venni a legnagyobb bakloves. Senki nem teszi tonkre, gyilkolja szet, lakja le annyira, mint ok. El sem tudom kepzelni, mit kapnak szerencsetlen tesztautok.
midnight se 2011.11.22 10:09:47
@midnight se: Amikor a nala tesztelesen levo, mas altal dedelgetett veteran autot hajtja 80-al folduton? A szivem szakadt meg.
midnight se 2011.11.22 10:18:47
@Nancsi: "Az olajnyomásra szintén jellemző az, hogy ha elkezd világítani (mondjuk hidegen, gyorsításkor, nagyobb fordulaton), és azonnal lelépsz a gázról, félreállsz az első nem életveszélyes helyen, akkor _SEMMI_ baj nem lesz."

- nekem is mikor zabalta az olajat, es kigyulladt az olajnyomasmero, nem volt nalam olaj, hogy tolthessek utana. Szepen nyugodtan, nagyon ovatos gazkezeles mellett meg hazamentem, aztan toltottem. A lampa nem gyulladt ki hazaig. De mint azt latjuk, egy "sportautos ujsagiro"-nak, aki ert az autokhoz (ja persze, tudja hol a kererk, kormany, tanksapka, ilyenek), ennyi sutnivaloja nincs.

Remelem nem talal olyan balekot, aki ezert a leharcolt szarert 2.1 milliot ad. Te josagos eg, az tobb, mint 6000 euro! Jo esetben er 3500-at, (egy alapos kozmetika utan, tekintettel a kitudjahol - es hogyan felujitott motorra) de akkor tuloztunk!
TComment Így mulat egy japán úr 2011.11.21 05:56:00
Amikor az IS megjelent, kiderült, hogy a kis Lexus béemwébb volt kora BMW-inél. Gyönyörű sorhatos hang, pár bibivel. ..
midnight se 2011.11.21 13:55:48
@GGG77: kikene nekem is probalnom. A kombi szep is, egyedul a kozepkonzol designja nem tetszik, tul japanos. Kombiban meg igazan szep.
Es olcsok.

www.pistonheads.com/sales/3429715.htm
www.pistonheads.com/sales/2035785.htm
www.pistonheads.com/sales/3405602.htm
Szerkesztőségünk fonendoszkóppal figyeli a nép hangját. És ha a nép józan autókat követel, akkor józan autót kap. Egyet. A Renault Fluence olyan józan, hogy Amy Winehouse-t is kihozta volna az elvonóról, ha időben érkezik. Lényegtelen háttérinformáció, hogy a Dodó Büfé…..
midnight se 2011.11.21 00:38:37
@Nínó Karotta: Meg nem lattam az eheti Totalcart, de meg fogom nezni, mert egyszeruen annyira kiraly a bevezetoszoveged, hogy meg kell neznem! Nagyon jo, hogy beloled az ihlet nem fogyott ki meg mindig!! Barcsak a youtubera tennetek fol a videot, akkor nem ken 1000 evig varni, hogy megnezhessem.
midnight se 2011.11.21 00:41:05
@Nínó Karotta: Avantime egy klasszikus volt mar a szuletesekor, es a bevezetes is csuszott. Egyik legjobb baratomnak is van egy turbos, el tudnam viselni csaladi autonak is.
Vagy ha nem, akkor mi vette rá M. Schweidler urat, hogy ezt művelje egy Bentley Mulsanne-nal?A teljes űberklín stílushoz az indexeket és a tükröket is el kellett volna tüntetni, nem?Hiányzik a küszöb megtoldása. Mondjuk az E36 M3 stílusában. ;-)Az a nagyobbik kerek nyílás vajon mire…..
Végre átlendültem a mélyponton. Teszek rá, hogy ismét feltörték a Suzukimat. Ehhez megfelelő előzményekre volt szükség, és azokból nem is volt hiány: a tizenhárom év alatt összesen négyszer nyúltak bele, háromszor a házunk előtt. A pontos okokat ugyan továbbra sem ismerem,…..
midnight se 2011.11.18 23:09:06
@idelle: "a reggel 8 órás bejelentésre du. 1-kor értek ki."
- azt kell ilyenkor mondani a telefonba, hogy kotekedett a cigany veled, es te nem hagytad magad, es kikaptad a kezebol a kest es - akaratodon kivul - leszurtad. Meglasd rogton kijonnek.
Peka - tudják, ő a mi beépített sejtünk a nagy vízen túlról -, ismételten borzolja a németautó-fanatikusok idegeit. Míg a múltkoriban a BMW- és Porsche-kedvelőket vette célba, ezúttal az audisokban forgatja meg a kést. És most teljesen új autókról van szó, nem holmi aukción…..
midnight se 2011.11.17 22:14:30
Kiraly a poszt!!
Nekem, barmit is irjon a leveliro, legjobban a felsoroltak kozul az audi A7 kene. A v8 ota az elso audi ami tetszik.

@P12_dCi: vegyel igazi skodat, az jobb minosegu, kisebb hezagokkal.

@jürgen baromartz:
"kattintás- és kommentgenerátor post á la totalcar."
- meg trollgenerator :) De nekem tetszik a poszt!
midnight se 2011.11.18 00:06:15
@qmatch: hol nyomjon kover gazt, amerikaban, ahol 55 mph a megengedett sebesseg?
Nem vagyok az a fillérbaszó típus, és nem szeretem az össznépi társasjátékokat sem, mint ez a biztosítóváltósdi minden novemberben. Azt az egy-két órát, amit el lehet szúrni vele, inkább olyasmivel töltöm, amit élvezek is. Eddig meg sem fordult a fejemben, hogy ennek ne örülne…..
midnight se 2011.11.17 14:37:35
@Lakásfelújító Feri: "Kötelezőre szükség van. "
- latom, te is beveszed a maszlagot, miszerint szukseg van ra. Inkabb arra lenne szuseg, hogy ESSZEL vezessunk az utakon! Aki pedig szandekosan van szandek nelkul balesetet okoz, aztmeg mindig ala lehet vetni rendori retorzioknak. De hogy van az mar, hogy en fizetek azert ELORE (evtizedekig), mert egyszer majd esetleg hulyeseget kovetek el, es akkor ne kelljen melyen a zsebbe nyulnom.
Ha meg egyszer hulye leszek, bevallalom a felelosseget, es fizetek. De nem leszek, mert figyelmesen vezetek.

Megjegyzem, mellesleg, olyan esetrol meg nem hallottam, hogy a biztosito a szerzodesben vallalt kotelezettsegei szerint fizetett volna. Ilyen-olyan jogcimeken mindig megprobaljak kihuzni magukat, konnyu nekik, hiszen van mibol finanszirozni fifikas ugyvedeket, akik tetszes szerint csurik-csavarjak a jogszabalyokat. Tokukre kellett volna regen lepni mar.

Meg inkabb mellesleg, ha igazsagosak akarunk lenni, akkor be lenne a biztositas epitve a benzinarba, mint a szociban. Hiszen aki tobbet tankol, tobbet autozik, tehat nagyobb esellyel csinal balesetet.
midnight se 2011.11.17 21:40:46
@delejes: "Nem, a biztosítás egy pénzügyi termék, és mint ilyen jól leírható szabályai, matematikája van. "
- latom te is beveszed a maszlagot. NEm is tudom, mi ertelme a sok iskolanak, ha ugyis csak ilyen hulyesegeket tanitanak. Sajnos nekem is volt kozgazdasagtan 2 felevig, ahelyett, hogy valami ertelmeset tanitottak volna.
"Penzugyi termek" jaja, istenem, mar ez a kifejezes is abszurd. Lehuzas, uzsorazas, zsebmetszes a javabol, neked persze ez egy termek.
A bankarok meg a biztositok jot rohognek rajtad.
midnight se 2011.11.17 21:55:25
@Tamibaba: nem esek bele porscheba, mert vigyazok, mert felelossegteljesen kozlekedek, ellentetben a nagy tobbseggel! Defektre nem fizet a biztosito.

Amugy meg igazad van, kell a biztosito. De ne legyen mar kotelezo!!! Ez is annak eredmenye, hogy a biztosito/bankar maffia markaban van a mindenkori kormany.
Tibby fejhangon vihogott, amikor összefoglaltam mondanivalóm lényegét: az 504-es mellett nem vezet el út. Csikós csak ingatta a fejét, szerinte az állólámpás mellé állítva Trabant. Pista nem értette, neki csak a kupé szép. Assur meg mindössze annyit kérdezett: mikor veszel már…..
midnight se 2011.11.05 12:00:02
@Csikós Zsolt: Vegre tisztaba teszed ezt a tevhitet is.

@Tizenkettő: "Például milyen jó lett volna ha Barényi Béla nem a Mercedesnek dolgozhat, hanem valami hazainak.... "

-hat meg milyen jo lett volna, ha F.Porsche, H ledwinka dolgozik valami hazainak, Henry Ford pedig ide emigral es itt epiti fel elso uzemet.
A közelmúltban nézegettem Bende Tibi BMW e28-asát és megirigyeltem a hátsó ajtókat. Bár második lányom még csak egy hónapos, de már láttam, ahogy hárman szeretnénk utazni a bogárhátasban és hátulra nem bírom a kicsit nagyobb sportülések mögé begyömöszölni a két…..
midnight se 2011.11.01 14:02:17
midnight se 2011.11.01 23:55:33
@Glover: 505 GTI ,buszke lehetsz ra, Tartsd meg, vigyazz ra!

@KaWaSaKi: KaWaSaKi 2011.11.01. 22:33:51 : ott a pont.
Szervusz Winkli! Megjött a sperr is, a jövő héten fogom elhozni. A jövő hét végére, esetleg az az után következő hét elejére szerintem újból annyi kalandot átélünk majd, hogy megint írok neked egy posztot. :) Sabc a grafomán autószerelő ..
midnight se 2011.10.29 20:59:17
@Winkler Róbert: Ez keramiabevonatolt leomlo? Vagy csak feketere van festve?

@Miki-oooo: hat szebb mint az ontveny, "bonyolultabb" is gyartani, ezert nem is terjedt el.
De ezek a kepek, amiket beszurtal... mint valami osszegabalyodott szerelmespar... na ezeket meg bebandazsolni is muveszet, nem hogy igy alakitani a csovet!!
midnight se 2011.10.30 11:13:28
@medbali: 68 ezer csak? Akkor ezeket sorozatban gyartjak es fel van szerszamozva rendesen. Most gyartattam leomloket 100x egyszerubb mert 2-1-be, v8-as autohoz (tehat 4 db) es kozel 3X annyiba kerult, mint a tied, igaz, savallo, de onmagaban ez nem csinal nagy kulonbseget arban.
midnight se 2011.10.31 13:56:54
@skyrangr: Az enyem valoban egyedi, de minta alapjan keszult. Beprobalni eppen ezert nem kellett. Tervezni nem kellett, csak a kezi, fabrikacios munka dragitotta meg, ahogy mondod.
A csovek gepi hajlitasat pedig megneznem kulon, mert a kipugocso vekonyfalu cso, es gepi hajlitaskor behorpad, hacsaknem x lepesben hajlitjak, es a lepesek kozt kilagyitjak. Termeszetesen fel is toltik. Akkor meg mar a darabido novekszik meg annyira, hogy nem is lesz olyan olcso. Csak gondolj bele, milyen bonyolult terbeli alakzatok ezek.
Több millió dolláros autóktól a saját készítésű motorokig, az Oldtimer Shown minden megtalálható, ami egy időutazáshoz szükséges.  A veterán járművek tárlata, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb veteránjármű kiállítása. A felhozatal: 180 autó, köztük 12 Rolls…..
Pedig – pláne ahhoz képest, mennyire semmi pénzbe került – amit megnéztem, egy meglepően jó autó volt. Meglepően. Egy apró lökés kellett volna csak, és megveszem. De hiszen semmi okom autókat nézegetni. Amióta megvan, Era most örvend a legjobb egészségnek. Ha valaki…..
midnight se 2011.10.13 21:57:19
@Garp: Miert olyan olcso az ado es a biztositas a 123-ra? Azert, mert oreg?

"Amugy lenne itt egy 7eve dajcsbol behozott, azota egy helyben all"

- meg veletlenul se vedd meg! Irto szopas recomissiozni egy autot, gyakorlatilag szinte restauralni kell.

@mad rims:
220 fontot fizetek az 500 SE-re. A te korosztalyod vagyok.
www.bishopcalway.co.uk/