Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Harris

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Selmeczi Gabriella a múlt héten közleményben üdvözölte a kormány nyugdíjemelését, melynek értelmében 1,6 százalékkal emelik a nyugdíjakat, január 1-ig visszamenően. Az emelés átlagosan 15 ezer forintos kifizetést jelent egy-egy nyugdíjas számára. Az emelés nem a…..
A gyorsulási verseny nem túl különleges sport, régóta űzik különböző járművekkel és szinte mindenki ismeri. Viszont ezen a nem mindennapi videón nem kevesebb, mint 11 utcai sportkocsi csap össze a legdurvábbak közül, hogy kiderüljön melyik a leggyorsabb. A több száz lóerős…..
Ha véletlenül összefutunk, azonnal lefújt volna gázspray-vel, mondta a tolvaj, miután elkapták. De milyen autóból lopnak ma a legtöbbet, és miért nem nyilatkozhat az autóvadász? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
A Hamilton sziget a Whitsunday szigetcsoport (Pünkösd szigetek) legnagyobb lakott szigete Ausztráliában, amely pár évvel ezelőtt arról vált híressé, hogy egy ausztrál fiatalember munkahelye (szigetőr a Hamiltonon) több mint 30 ezer aspiráns közül elnyerte a "Minden idők legjobb…..
V8 / 7.200 cm3 / 330 PS   (klikkelj a nagyobb képekért) ..
Harris 2012.02.15 08:28:53