Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagy Péter

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Remek hírünk van: idén újabb szakértő erővel gazdagodott a Homár! Új partnerünknek, a Pénzügyi Navigátornak köszönhetően mostantól a bank- vagy biztosító ügyben hozzánk forduló kedves és naiv ügyfelek pénzügyi fogyasztóvédelmi tanácsot is kapnak. A Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózat díjmentes…..
via GIPHY Vannak aprónak tűnő problémák, amik eltörpülni látszanak a globális felmelegedés, a környezeti katasztrófák, vagy a rozsdás metrókocsik mellett, de valójában érdemes odafigyelni rájuk. Ezek a kis gondok ugyanis néha nagy kérdéseket feszegetnek. Itt van például Judit és Bref története.…..
Olvasónknak nagyon kellett valami, ami csak az Euronoics-nál volt meg és ezért bármire képes is lett volna. A termék doboza azonban eltűnt pont úgy, mint a türelem a vásárlóval szemben. Tisztelt Euronics! Mérhetetlenül csalódott és dühös vagyok az értékelhetetlen kiszolgálásuk és tehetetlen…..
Mit tegyünk, ha nem azt kaptuk, amit megrendeltünk, de hiába adják vissza a pénzünket, buktuk a szállítási költséget? A kamu kovácsoltvas kalandja sajnos hiába ért jó véget, mégis mínuszban zárt a vásárló. 2019. június 7-én 3 db fali kovácsoltvas konzolt rendeltünk a kovacsoltvas.hu oldalon…..
Nagy Péter 2019.09.02 22:43:34
A kiszállítás költségét viszont vissza kell fizetniük a saját ÁSZF-ük szerint (és a törvény szerint) is:

Távollévők között létrejött szerződés esetén a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet alapján a vásárló (fogyasztó) a szerződéstől indokolás nélkül elállhat:
4. § (1) A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat.
Elállási szándékot szóban (telefonon), postai úton és e-mailben is kifejezésre juttathatja a vásárló.
Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi.
Elállás esetén a Szolgáltató köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 30 napon belül visszatéríteni.
Az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatos költségek elállás esetében a vásárlót terhelik.
A Szolgáltató elálláskor követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését a Vásárlótól.

www.kovacsoltvas.hu/hu/Content.php?id=4&/nyilatkozat/

Ugyanakkor a honlapon fent lévő ÁSZF nem felel meg az aktuális törvényi feltételeknek, ugyanis legalább 14 napos elállási határidőt kell biztosítani, illetve a szöveg nem felel meg teljesen a törvény által előírt kötelezően megjelenítendő szöveggel.
via GIPHY A szolgáltató által szolgáltatás nélküli szolgáltatás kiszámlázásának állatorvosi lova a ház, ahová az áramot ugyan még nem kötötte be az ELMŰ, de számlát küldeni, kismamát várakoztatni és jól letolni azt bezzeg tud. Ettől a sztoritól mi is majdnem megszültünk.    Tavaly (2018 07 04)…..
Sokan kértétek, hogy legyen burger házhozszállításos teszt újra, én pedig hajlok a nép kívánsága felé, szóval egy irodányi embert magam köré gyűjtöttem, és berendeltem hét burgert, jól!..
A csomagküldési malőrök aranyfokozatú eleme a sérült csomagok esete. Az, hogy egy küldemény épségben érkezik-e meg, sok mindenen múlik. Ezek egy részére nincs ráhatásunk, amire viszont feladóként van, az a csomagolás. A pakkban lapuló holmi épségét és a címzett…..
Mici először jó sok pénz ölt egy cipőrendelős projektbe, majd egy csomó energiát az eső utáni köpönyeg beszerzésébe, és aztán volt olyan jó fej, hogy a mérgét és a szégyenét félretéve megosztotta velünk az egész menet tanulságait. Szóval olvass, gondolkodj, tájékozódj, és ne járj úgy, mint…..
Nagy Péter 2017.05.26 17:33:18
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy rálátok egy pénzintézet tranzakciós rendszerére, így tettem egy próbát.
Generáltam egy teszt kártyát, megadtam az adatait.
Amikor bejött az InterGIRO kérés, visszautasítottam.

Az oldal észre is vette ám ezt: "Sorry,Payment Failure,The reason is : 1103null card type unsupported Please pay again !"
Ugyan az oldalnak feltűnt, hogy nem sikerült levonni a pénzt, de attól még ez az email megjött:

Order Confirmation from buzzinsports.co.uk Peter Nagy Thanks for shopping with us today! The following are the details of your order.
------------------------------------------------------
Order Number: 111
Date Ordered: Friday 26 May, 2017
Detailed Invoice:
www.buzzinsports.co.uk/index.php?main_page=account_history_info&order_id=111

Products
------------------------------------------------------
1 x adidas Originals Shoes Sale | Best Sale Men adidas Originals ZX Flux Trainer in Black/Black/Black - (Men Shoes 175) = 63.22 Size UK9=EU44
------------------------------------------------------
Sub-Total: 63.22 Zone Rates (Shipping to HU): 19.51
Total: 82.73
Delivery Address
------------------------------------------------------
Peter Nagy Kitalált út Budapest,
1025
Pest megye,
Hungary

Billing Address
------------------------------------------------------
Peter Nagy
Kitalált út Budapest,
1025
Pest megye,
Hungary

Payment Method
------------------------------------------------------
Credit Card
-----

This email address was given to us by you or by one of our customers. If you feel that you have received this email in error, please send an email to service.emily@hotmail.com
-----
Copyright (c) 2017 www.buzzinsports.co.uk. This email is sent in accordance with the US CAN-SPAM Law in effect 01/01/2004. Removal requests can be sent to this address and will be honored and respected.

Ennek tudatában nem fűznék hozzá sok reményt, hogy ténylegesen szállítanának a levél alapján bárkinek is, hiszen tisztán látom, hogy visszautasítottam bank oldalról a tranzakciót. Javaslom keresd meg a bankod, és kérj visszatérítést, erre teljesen jogos. Pláne, hogy csak ezen az oldalon én vagyok a 111-es számú megrendeléssel, tehát már 110 ember pórul járt előttem.
Pusztuljak el, ha értem. Az általam HÍVOTT számokat nem láthatom teljes egészében a hívásrészletezőben adatvédelmi okokból? Dehát én hívtam őket??? Érti ezt valaki? A hivatkozott MNHH rendeletet itt lehet bogarászni. Üdv T. Homár! Szokványos dolog történt velem: egy…..
Toportyán Ulla nem tudja lemondani elhunyt rokonuk Invitel előfizetését, mert ahhoz előbb be kellene fizetnie a fennmaradt tartozást, amit ő biztos nem fog. Vajon meddig számlázhatják legálisan egy halott előfizetését? Inviteles sztori, már volt ilyen nálatok. A mi esetünkben is…..
D döbbenten tapasztalta, hogy nem csak a segítségnyújtás nem várható el egy-egy kifőzde/étterem alkalmazottaitól, később kiderült, hogy a panaszkönyv átnyújtása sem tartozik kötelességeik közé. Legalábbis a Bosnyák téri piacon egy bizonyos vendéglátó egységben.Az…..