Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miniszterelnök úr

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2010 óta a politikai témájú blogok elképesztő koncentrációban jelentek a magyar elektronikus közéletben. Ilyen műfajban alkotni mindennapos, kimerítő tevékenység. A szédületes fordulatszámon pörgő mókuskerekek hamar lemerítik a szókimondó, bátor, kreatív bloggerek…..
Valahogy úgy képzelem el az Eurovíziós dalfesztivál német indulóját, hogy egy hatfős férfikórus, nagyjából egyforma magasak, úgy 185-190 centis szőke legények, vésővel faragott arcvonásaik alatt az SS fekete egyenruháját viselik, a galléron rajta a halálfejes-lábszárcsontos…..
Miniszterelnök úr 2012.04.18 19:05:48
Tisztelt hölgyeim és uraim, kedves barátaim!

Ordas hazugság, hogy ehhez a döntéshez nekem bármi közöm lenne. (Egyébként nyugtassák meg a német hölgyeket, hogy tegnap a Bayern Münchennek drukkoltam!) Tény, hogy Magyarországon – mint minden máshoz – a zenéhez is én értek a legjobban. Még egyszer mondom: legjobban. De túlságosan elfoglalt vagyok, és ha már a Videoton nem lesz bajnok, legalább a szőlőbányáimmal legyen minden rendben. Nem érek rá mindenféle tánc- és egyéb dalfesztiválokkal foglalkozni. Én most épp az Önök szabadságharcát vívom, és megvédem a hazámat mindentől, aminek benne van a nevében, hogy „euró”. Ne essünk tehát kétségbe, igen tisztelt Hölgyeim és Uraim, bízzanak a kormányban, kedves Barátaim! További kérdéseikkel pedig forduljanak Szijjártó Péter úrhoz! Köszönöm.

Legyen béke, szabadság és egyetértés!

Orbán Viktor vezénylő tábornok, Magyarország miniszterelnöke, igazolt labdarúgó, jogászdoktor, országgyűlési képviselő, a Fidesz Magyar Polgári Szövetség pártelnöke, szőlősgazda, bányatulajdonos, férj, családapa, szabadságharcos, fülkeforradalmár, a Nemzeti Együttműködés Rendszerének atyja, a Nemzeti Együttműködés Kormányának feje, végtörlesztő, kétszeres rendszerváltó politikus, alkotmányozó államférfi, lánglelkű hazafi, Silvio Berlusconi személyes jóbarátja, a magyarországi kisebbségek oltalmazója, a (nagy)családok gyámolítója, a nemzeti középosztály megmentője, a polgári Magyarország felépítője, magyar állampolgár
Kurtz Ezredesnek (is) szeretettel. /Nagyra értékeli a jószándékot, de ő már kangoo- és zumbaórákra jár, ráadásul lúgosító-elválasztós-90 napos diétán van - M.T./   Brother Love      Én mondom neked, hülyeség ez a gyúrás! Szevasz apám, mi van veled? Te még…..
  Februártól öt évig Dörner György lesz az Új Színház igazgatója. Márta Istvánt váltja. A hírek szerint a szakmai testület Mártát javasolta Dörner ellenében a főváros vezetésének. Már az elmúlt években is az Új Színház volt az a pesti színház, amelyről a…..
A Józsefvárosról a legtöbbeknek a nyócker, a Magdolna-negyed, a lepukkant utcák, a veszélyes környék jut elsőre eszébe. Remélhetőleg nincsenek kevesen azok sem, akik tisztában vannak vele, hogy Budapest egyik legszebb része, a Palotanegyed is itt található a Szabó Ervin…..
Miniszterelnök úr 2011.09.27 13:02:50
@TuRuL_2k2: És még közelebb a gázos környékekhez…