Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csiberni

9 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy középiskolához képest az egyetem legalább tízszer akkora; mind méretben, mind hallgatói számban. Egy ekkora közösségben könnyen elveszettnek vagy sehova nem tartozónak érezheted magad. Mit ajánlunk ennek elkerülése érdekében? Az egyetem számos diákszövetkezetének egyikét…..
Akár azok közé tartozol, akik szerint a Halloween egy újabb hülye őrület, amit az amcsiktól loptunk, akár lelkes beöltöző, cukorkagyűjtő, bulizó vagy, biztos vagyok benne, hogy a faragott tökök mellett te sem tudsz elmenni egy szájrándítással.   Facebookon minden bizonnyal…..
Gyermekkorunk nagy népszerűségnek örvendő sportos vetélkedője szombat este újra vidám perceket szerzett számunkra. A Játék Határok Nélkül 15 év után került ismét képernyőre. A Magyarországon ’93 és ’99 között vetített vetélkedő eredetileg 1965-től futott a mai…..
Az elmúlt fél évben kismillió kreatív boltot végigjártam és az utolsóban szerencsére találtam 3-4 mm-es vastagságú filc anyagot, úgyhogy végre megmutathatom a tavaszi vizsgaidőszak óta tervezgetett függönyömet. Néhány kép segítségével bemutatom, hogyan készíthetitek el ti…..
Biztos vagyok benne, hogy a te szekrényed is tele van innen-onnan szerzett, de igencsak ritkán hordott pólókkal. Mostanában akármilyen rendezvényre ellátogat az ember, egy ajándékpólóval biztosan gazdagabb lesz, a baj csak az, hogy ezek olykor nem pont a mi méretünkre vannak szabva,…..
csibecsodák Képeslap, vitrindísz 2012.01.30 16:06:00
Ezeket ugyan nem én csináltam, hanem kaptam egy kedves barátnőmtől, de úgy gondoltam, megosztom veletek. Az almás egy kis képeslap, amelybe bele van ragasztva ez a kézzel készült karácsonyi hangulatú kedvesség.A másik egy téli tájkép házikókkal és fenyőkkel, ami rendes…..
Jó pár évvel ezelőtt volt egy kedves ismerősöm, aki szintén szeretett kézműveskedni és az ő mintái közt nézelődtem, mikor megtaláltam ezt.  Kitaláltam, hogy meg akarom csinálni. Kaptam hozzá szükséges alapot, fonalat és rövid tanítás után hozzákezdtem. Nagyon…..
Nos igen...Ezek az első hímzett képeim. Vagyis sokan ezt nem hímzésnek mondják, hanem gobelin-nek, de azért mégiscsak tűvel viszel fonalat egy anyagra,nem? :)Ezek előtt már voltak kisebb munkáim, például az egyik hímzésből készült egy táska, fotó nemsokára arról is várható…..
csibecsodák Kezdőőőődik! 2011.12.05 19:45:00
Íme első blogbejegyzésem. Hurrá, lehet nagyon örülni :)Az oldal még igencsak fejlesztés alatt áll, szépen lassan sikerül majd kipofoznom és felpakolnom klassz dolgokat. Addig is kérek mindenkit, legyen türelemmel, igyekszem :)Kellemes időtöltést az oldalon :)..
Milyen előnyei vannak a saját márkás termékeknek a fogyasztó számára? Veszélyben vannak-e a gyártók márkái? Ön melyiket és miért részesíti előnyben?Inspirációként:http://kereskedelem.tlap.hu/magazin/sajat-markas-termek-fogalma/; http://hu.nielsen.com/site/20100906.shtml;…..
csiberni 2011.10.26 11:19:30
Halihó!

Sok építő jellegű általános kommentet nem tudok már hozzáfűzni, mert mindenki lelőtte előttem a lényeget, szóval inkább konkrét példákkal élnék.

Nézzük mondjuk a ruházati cikkeket. Ha egy gyereknek vásárolunk, figyelembe vesszük, hogy fél éven belül kinövi a cipőt, a nadrágot, a pólót, akármit, így az emberek nagy része valószínűleg nem fog megvásárolni 30ezerért egy terméket, aminek az oldalára van írva, hogy adidas, nike vagy akármilyen híres márka. Így valószínűleg elmegy egy áruházba és az olcsóbb sajátmárkás terméket választja, hiszen fél év múlva már úgyis a szekrényben fog nyugodni örökre. Szerintem azok az emberek, akik tudnak reálisan gondolkodni és nem milliomosok meg milliárdosok, nem fognak mindenből márkásat venni.

Az meg hülyeség, ha valaki "cikinek" tartja, ha átlátszik a szatyron, hogy mondjuk S-Budget terméket vásárol. Én egy csomó helyzetben tapasztaltam, hogy a sajátmárkások semmivel nem rosszabbak, sőt van, hogy jobb minőségűek, mint a márkások.
Volt egy idő, amikor vásároltunk több márkás farmernadrágot is a családommal, remélve, hogy tovább bírják, mint az olcsóbbak. Hülyeség...A régi igazi farmer anyagot már kb sehol nem lehet kapni és fél év alatt teljesen szétkopik a legjobb márkás is.

Úgy érzem, hogy vannak olyan termékek, amelyek veszélyben vannak ezeknek a termékeknek a piacra dobásával, viszont ahogy már említették, egy Coca-Cola pl kizárt, hogy valaha is "kimenjen a divatból". A márkás, de megfizethető dolgok elképzelhető, hogy ki lesznek szorítva, de biztosan megpróbálnak tenni majd ellen valamit, hogy visszakapaszkodjanak.

Nyitott vagyok az újra, így nem zárkózom el a saját márkás termékektől, viszont ha valamiben csalódom, azt nem szívesen vásárolom többet.
Én személy szerint inkább vásárolok évközben olcsóbban(de szinte ugyanazon a minőségen), hogy aztán nyáron végig pancsolhassak a tangerparton :)