Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hpapagaj

7 bejegyzést írt és 411 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sóher Soma azzal nyitja az adást, hogy nekem van ebben a szarban félmillám, nem Pumpednek, geci az, hogy itt hagyott. Miközben persze pontosan tudja, hpgy Pumpás válla kiugrott, gondolom fényképet is kapott róla, ezek mindent megörökítenek, még a kulájukat is. Sebaj, Soma főnöknek, keresztapának…..
"Itt ülünk mindannyian, ti és én, a ma ismert autózás betegágya mellett. Még él, de nagyon öreg. Mind tudjuk, hogy kevés van hátra. Kuporgunk a hokedlin elfogódottan, fogjuk áttetsző bőrű, göcsörtös, eres kezét. Arról beszélgetünk, milyen jó volt régen. Azt szeretnénk, ha lenne még pár jó közös…..
Több hasonló cikkbe is belefutottunk mostanában, amiben kifejtik, hogy mekkora üzlet a bolti tengeri sós orrspray. Megmondom őszintén, hogy mi is használjuk a kislányunknál orrszívás előtt és most hogy jobban utána olvastam, elszégyeltem magam, mert simán vettük eddig a 2000 Ft/ 50ml orrsprayt,…..
hpapagaj 2017.02.21 17:56:54
@Bobby Newmark: Még mindig nem értem egyébként, hogy miért jó sózni a taknyot.

mert úgy finomabb!!!
ESP8266 projektek WeMod D1 vs Wino 2017.01.04 13:26:12
Ha keres egy alkalmas platform a tárgyak internete és a vezeték nélküli kommunikáció Egyszer hozzájárult a projekt Kickstarter Wino (a képen balra). Az az elképzelés, én és esett egy nagy hasznát Cortex-M0 processzor az ideális az ár / teljesítmény arány. Board jött 10 hónap, de a lelkesedés lassan…..
Az elmúlt napokban, már többször találkozott a problémával, hogy egyes olvasók szeretnék használni egy modult ESP8266 (főleg ESP-12), de nem tudja, hogyan, hogy vegyenek részt az alapos és megbízható többnyire működött. Ezért úgy döntöttem, hogy írok egy cikket, amelyben megpróbálom összefoglalni a…..
Olvasó rábukkant a problémát a diszfunkcionális OTA kezelõmodult ESP8266 ha az ESP be van állítva az AP. A konferencia ebben a témában, olvastam néhány cikket, ahol más emberek panaszkodnak ugyanazt a viselkedést. Vagyok, de az egyik projektek OTA az AP használni, és eddig (kopogás, kopogás) vagyok…..
Szinte minden reggel zabkását készítek - nagyon finom, mindig másmilyen, ízesítésre, elkészítési módra és díszítésre is végtelen variáció van.Arról hogy a zab, zabkása milyen jótékony hatásokkal bír - például csökkenti a 'rossz koleszterin'-szintet, emésztésre jótékony hatású rostokat tartalmaz,…..
hpapagaj 2016.12.01 20:24:09
Talán néhány olvasó emlékezni fog a cikket a további WiFi lemez RAMPS1.4 és a nyomtató Rebel II általam közzétett néhány évvel ezelőtt. Megemlítettem stupido programot írtam igazolására funkcionalitása "virtuális Wi-Fi Wire." A program még nem volt lehetséges, hogy tegye közzé, mert az ESP Core…..
# NodeMcu DevKit - Azt javasoljuk, hogy a kezdeti tanítás ESP8266! New Wireless module CH340 NodeMcu V3 Lua WIFI Internet of Things development board based ESP8266http://www.aliexpress.com/item/NodeMcu-Lua-WIFI-development-board-based-on-the-ESP8266-Internet-of-things/32339203041.html NodeMcu base…..
bbgabka robbantott röfi bagelben 2016.11.05 17:53:24
Pulled pork. Nincs rá jó magyar kifejezés. Tépett husi? Húzott hús? Cafatokra tépkedett sült disznóhús? Sokáig tanakodtam, végül a férjem ajánlására kapta a robbantott röfi nevet, hát ez marad :)Ebben a bejegyzésben ennek a csodás, omlós, szaftos, szendvicsbevaló húsnak a receptjét találjátok meg, a…..
Rend a fedélzeten forrasztás Ahhoz, hogy a forrasztás kicsit könnyebb, a sorrendben a forrasztás használom ragaszkodni az egészet együtt a következő: Kezdjük el a tüskesorok a DC-DC átalakító, én forrasztani Ezek hosszú, a legtöbb mutatott lefelé, a műanyag távtartó tetején a tábla Továbbá a 2…..
Már körülbelül 1,5 és 2 éve, hogy elkezdtem a projektet, hogy hozzon létre saját vezeték ellenőrzött PWM LED fényerő. Azóta én tartott finomítani a PCB és a kódot, és ez a poszt lesz egyfajta újra és laptörténete QuinLED. A jövőben hozzászólás és videók mi lesz ennek egy új bemutató, hogy mit…..
A hobbiszinten művelt BBQ két másik szabadidős tevékenységhez hasonlítható: a fotózáshoz és a horgászathoz. A fotózással való első számú analógiája az esszenciális készülékigény. Ahhoz, hogy barbecue technikával süthessünk, mindenképpen szükséges egy stabil eszköz. Bármelyik típushoz is tartoznak, a…..
Amikor az RTL Klub elkezdte a főzős műsorát még Receptklubnak hívták és ha emlékezetünk nem csal, annak első fázisában Balázs Péter, aki egyébként színművész, rendező és jelenleg a Szolnoki Szigligeti Színház igazgatója főzőcskézett serényen állandó kuktájával, a fiával Bencével. Habár az, hogy…..
Kedves Olvasók! Mint korábban is említettem gyermekkoromban imádtam a májkrémeket, zsemlével és uborkával, melegszendvicsként vagy akár önmagában is. Manapság már nem fogyasztok ilyen készítményeket, a boltban sétálva azonban feltűnt, hogy az általam ismert arany alapon piros betűs sertésmájkrém…..
Egy kis stikli, egy kis mutyi, egy kis simli. Levente szembesült Tesz-vesz Magyarországgal, ami az ügyeskedésre van beállva.  Tisztelt Homár, Korábban már volt egy ilyen poszt, ahol a benzinkutak üzemanyagszámlájával történő csalásról írtak, na most újra megy az üzlet: 2016.01.30-án 8:00-kor…..
Én értem, hogy az embert egy ideig viszi előre a hit meg a remény, ráadásul minél több energiát és időt feccölt egy ügybe, annál nehezebb elengedni, hiszen nagyobb a veszteség, de kb. a harmadik be nem tartott időpontígéret után kellett volna ezt lépni.   Kedves Homár…..
hpapagaj 2015.09.11 20:05:13
 Atyaég, pont 13 év telt el azóta, pedig olyan mintha 12 éve nézett mindenki az ég felé  ..
hpapagaj 2015.08.30 21:05:34
Örömmel jelentem, hogy a nemzetközi mezőny éllovasaitól ugyan még kissé lemaradva, de egy kifejezetten tehetséges gánykirály brigád tevékenykedik UPC színekben az országban!  UPC Magyarország hibaelhárítása: Nagymamámnál Balaton Faluközösségben a Sport úton így van a…..
Subba Amit a Meki nem mutat 2015.08.28 20:59:33
Nem újdonság, de azért jusson eszetekbe min mennek keresztül csóri állatok mielőtt zsírként élnek tovább a dagadt picsátokon :( ..
..
hpapagaj 2015.08.07 19:57:35
Mennyivel szabad menni Magyarországon? 50-90-130 - ugyan már! Nem az elmélet számít. Valójában a gyorshajtás Mekkája vagyunk, csak nem tudjuk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Subba Pumped Gabo for elnök! 2015.07.22 15:05:03
Naa, így Szánd után két héttel kapcsolt a TV2, és behívta Pumped Gabot a Mokkába. Nagy menetet tolt megint, meg ráment egyből a műsorvezető pónira.  #durrantasi  ..
hpapagaj 2015.07.23 00:41:01
Kevés magyarázni való van ezen a kis filmen. Ha valaki egy kukkot sem ért angolul, a történésekből, a szemekből minden kiderül. A motoros valahol megelőzte az autóst, méghozzá az autós szerint szabálytalanul. Nem karcolt össze semmit, nem okozott balesetet, csak szabálytalankodott…..