Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eagleheart

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kis hazánkban is egyre nagyobb szerepet kapnak szerencsére a WP8-as telefonok. Elsősorban a Nokia Lumia variánsok. (Legalább is az év eleji, nem reprezentatív felmérésünk a Facebook csoportunkban azt mutatta, hogy 107:14 volt az arány a Lumiák javára, vagyis kb. 10-szer annyi Lumiát…..
eagleheart 2014.01.22 14:15:05
@waces: kb erre gondoltam hogy tudják ők csak nem adják ki. jó lenne tudni, mert az ilyen verziófreakek mint én ilyenkor nagyon várják ezt :D
A Microsoft pr-főnöke azt postolta, hogy:  Windows Phone has reached 10 percent market share in a number of countries, and according to IDC’s latest report, has shipped more than Blackberry in 26 markets and more than iPhone in seven. Hát ez nagyszerű (pr) hír, csakhogy a 7…..
 A fényképet knockinaround töltötte fel az Indafotó Urbanista gyűjteményébe. Ha valamire, hát erre jó az okostelefon. Mármint megnézni rajta, mikor érdemes elindulni otthonról, hogy ne fagyoskodjunk a buszmegállóban, vagy ne rohanjunk fölöslegesen az…..
A Google letette a maga két centjét. Íme a Nexus-vonal...  Elképesztően jó árakon kínálják amúgy az eszközöket. A Nexus 4 telefon pl 299 dollárnál kezdődik, ami kb 66 ezer forint. Mellé a Nexus 7 beugró ára 199 dollár, ami meg negyvenpárezer forint. Így egy iPad Mini…..
Budapest Az 1944-es kőbányai föld alatti repülőgépgyártás és annak élő szemtanúja, Rezső bácsi (bp szinterei) Hóembert melenget keblén az Operaház szfinxe (ht) Mit építenek az ingatlanfejlesztők 2012-ben? (re) Ilyen lesz az autóforgalom a Móricz Zsigmond körtéren…..
addict Metrózz úgy mint egy jedi! 2011.09.26 15:27:00
A metró ezentúl a metrón is veled lehet, köszönhetően egy vicces reklámötletnek, ami Japánban már biztosan megvalósult, de a hírek szerint az itthon metrókocsikban is lehet már találkozni vele. A lényege, hogy a kapaszkodókat matricázással fénykardokká alakították, aminek…..
eagleheart 2011.09.26 19:42:41
@Jó Estét: van, földalattin láttam már