Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Filter Ákos

0 bejegyzést írt és 146 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A villába jónőként bekerülő Koch Izabelláról kiderítette a Blikk (nemigen volt nehéz dolguk), hogy két éven át egy nevelőintézetben lakott, mert voltak gondjai a piával meg a fűvel meg a gina nevű cuccal, nahát. Az egykori szobatárs szerint a két év nem volt elég a…..
Ahogy arra számítani lehetett, az RTL Klub X-Faktor című műsora továbbra is a magyar televíziózás Halálcsillagjaként zúzza le az ellent, és zsinórban negyedjére lett az év legnézettebb tévéműsora a 18-49-es kereskedelmi célcsoportban. Tudjuk, még hol van az év vége, de…..
Filter Ákos 2013.12.18 19:05:57
Ha a Google keresőmezejébe elkezdünk begépelni valamit, az algoritmus a korábbi keresések alapján megpróbálja kitalálni, mire akarunk rákeresni, és a mások által használt leggyakoribb kifejezéseket automatikusan felkínálja nekünk. Ebből jól látszik, hogy az adott szavakat…..
Tavalyi guilty pleasure-sorozatunk, a csuklyás íjászról szóló Arrow úgy kezdte az évadot, ahogy egy másodikat kell: a becsatlakozó nézőket néhol kissé döcögős (jé, magát meg nem lefokozták?) dialógusokkal megfogva, a naprakészeket egy újabb történetszál és szigetes titok…..
Geekblog Breaking Bad 2013.10.01 06:00:00
Walter White mindig is Heisenberg volt. Szépen fel volt öltözve nyárspolgárnak, játszotta a szerepét, amit a társadalom megkívánt tőle, alkalmazkodott, elvegyült. Mert Heisenberg hideg, számító – és óvatos. Nem utolsósorban pedig, briliáns. Megvolt a helye a világban a…..
Filter Ákos 2013.10.03 00:36:04
@Werewolfrulez: :D ja, nálam is pihen a gépen pár cselendzs-kompatibilis klasszikus...asszem tavaly eljutottam 5-ig, de most megcéloztam volna a 8-at :(
Hihetetlen, milyen érzékeny a magyar ember, (legyen Magyar Ember, nehogy ebből is baj legyen) ha úgy gondolja, hogy az ő böcsületébe acélbetétes, szaros talpú bakanccsal gázoltak bele. Volt ugye sok tyúkper abból, hogy valaki…..
Az X-Faktor második Tábor-adása alatt három dolog lett teljesen világos számunkra: Alföldi Róbert a legjobb dolog, ami a műsorral történhetett. Minden szavát elhisszük, őszinte és emberi, ha pedig mindez csak azért van így, mert közben a fülébe sustorogják, hogy "Robikám,…..
Filter Ákos 2013.09.30 14:48:00
@mrbateman: @justizmord: Basszátok már meg, ha ennyire derogáló nektek ez a műsor meg úgy általában a tv az "ördögtől való", hiszen azt csak a legműveletlenebb prolik nézik (amire a valóság amúgy rendre rácáfol), akkor mégis mi a tökömnek jöttök PONT ERRE a blogra rejszolni és osztani az alja népet?
Itt az ősz, hiába pasztellszínűek még a delek, ha a hideg estéken a tél már ott áll az ablakoknál, és úgy bámul be, mint valami b-osztályú horrorfilm sorozatgyilkosa. Nem elég ide a távfűtés, egy egész ország húzódik közelebb a tévékhez, hogy melegedjen. Hogy meséljenek…..
Filter Ákos 2013.09.26 02:18:41
@áasdklfjáasn: Fingod sincs a hetvenes és a korai hatvanas évek prog rock zenéiről, hülyegyerek. Csak jössz a magad kis szaros 16 évével trollkodni és levezetni a frusztráltságodat másokon. Hát, elmész te jó kurva anyádba, öreg. Faszom fog itt téged okosítani baszod..
Filter Ákos 2013.09.26 02:29:54
@Filter Ákos: (javítás: "hatvanas és korai hetvenes")
Filter Ákos 2013.09.26 03:10:35
@áasdklfjáasn: Amúgy meg hallgasd meg szépen a Tűzveszélyes című Hungária lemezt, olvasd el mit ír róla a wikipédia. Hallgass meg pár korai külföldi prog rock lemezt (Crimson, Floyd, korai Deep Purple, Moody Blues - az egyik linkelt számban konkrétan tőlük nyúltak egy témát, Genesis stb.) és szégyelld magad.
A Blikk szerint pánikrohama lett a mentorok kemény kritikái miatt Hegyi Ákosnak. Ákos hangját mindenki jónak tartotta, de a színpadi jelenlétét túl soknak tartották. "Nem esett jól, amit hallottam, ahogy beszéltek rólam. Szikora azt mondta, számára a produkcióm egy kapufa volt,…..
A Viasat3 hivatalosan is bejelentette, hogy náluk lesz látható a History Channel nagyszerű, Vikings című történelmi sorozata, amiben egy Ragnar Lothbrok nevű, halászemberből prominens viking vezérré váló férfi élettörténetének egy szegletébe tekinthetünk bele. (Nagyszerű…..
Filter Ákos 2013.09.14 17:05:50
@KGYM: Szerintem tökéletesen felesleges a történelmi hűségen cuppogni. Ez egy szépen összerakott, remek hangulatú sorozat, szvsz simán köröket ver a Trónok Harcára.
Filter Ákos 2013.09.14 17:06:49
@Leslieke: Ezt most komolyan...ki nem szarja totálisan telibe?
Geekblog RIDDICK 2013.09.04 01:08:10
"Szar sört olcsón is ihatok!", fakadt ki egy jeles barátom, mikor az Erzsébet téri nyitott bisztróban egy hatszáz forint körüli Tuborg korsó árat pillantottunk meg egy ártáblán. Hasonló érzés kerített hatalmába engem is a nemes egyszerűséggel Riddick címre hallgató filmet,…..
Filter Ákos 2013.09.05 12:27:19
@Keresztény szellemiségű luxuskurva: Továbbmegyek: a kritikus emberből van, ezért aztán képes és önálló véleményt alkot, még ha ezzel szembe is pisálja a többi kritikust (akiket ugye mind lefizetett a Démoni Forgalamzó) és így aztán már teljes a káosz!
Filter Ákos 2013.09.05 13:19:25
@Borbíró Andris: Húú, nekem anno volt egy raklapnyi Cinema magazinom (egyik rokon a magyar kiadónál dolgozott) és emlékszem olyanra, hogy pl . a Showgirls kőkemény Nulla százalékot kapott, mondván, hogy a film=hús & csöcsök :DD. Szal voltak ott is lehúzások,persze idővel elkurvultak és sima képes magazinba ment át az egész...

(Amúgy én szerettem a Showgirlst, még ki is vertük rá osztálytársakkal :(()
Filter Ákos 2013.09.05 13:46:29
@Keresztény szellemiségű luxuskurva: Ez már nem ide tartozik.
Jelen pillanatban is zajlik a Wacken fesztivál Németországban, ahol fellép Ihsahn is, így nem meglepő, hogy a buli délutánjára egy meet & greetet is meghirdettek. Az viszont már az, hogy váratlanul megjelent az eseményen Samoth is, és így lényegében az Emperor magja…..
Filter Ákos 2013.08.05 15:21:31
@ptemee: Te hülye fasz.
Az orosz kulturális minisztérium közleménye szerint a Bloodhound Gang nem léphet fel egy orosz fesztiválon, miután a zenekar bőgőse az orosz zászlóval törölte ki a seggét. Az incidensre egy odesszai bulin került sor, ahol Jared Hasselhoff "Ezt el ne mondjátok Putyinnak!"…..
Filter Ákos 2013.08.05 15:16:23
@Tomi from Space: Hát, én voltam mindkét koncerten és szerintem te hülyeségeket írsz...
A világszerte ismert hegedűs első, Mező című citerás albuma áll a világzenei toplista első helyén. Ilyen rangos helyre legutóbb a kilencvenes évek elején került magyar szerzemény, Sebestyén Márta egy felvétele. A WMCE (World Music Chart Europe) világzenei toplistájához havonta…..
Filter Ákos 2013.08.05 15:07:01
A semmitmondó "nemzetpolitikai" szájtépések maratoni fesztiváljának, a Bálványosi Nyári Szabadegyetemnek a sajtósai annyira nyeregben érzik magukat, hogy már a regisztrációs menüben irritáló fölényességgel vágják az arcunkba, mi fán is terem a valódi…..
comment:com Hodor harca 2013.07.13 10:00:00
Ehhez tényleg nem lehet és nem is kell semmit hozzáfűzni. ..
Filter Ákos 2013.07.14 20:39:55
@Vera2000: "Tényleg nem szórakozom..."

Nem, a fasz nem.
Az időben 1983-ig utaztunk ma vissza a fiúk harmadik, Construction Time Again című albumáig. Ma ezt hallgattuk meg! A Speak & Spell után távozó Vince Clarke helyét a közelmúltban egy Alan Wilder nevű srác veszi át. Sötétebb zenei tónusok iránti vonzalma, kísérletező kedve…..
comment:com Hírek kávé mellé 2013.06.28 09:30:00
Mérföldkőhöz érkezett a Salt Lake City-beli NBC-affiliáns tévéadó: idén szeptemberben 1995 óta először fogják adni a Saturday Night Live-ot szombat esténként. A hithű mormon tévéadó notóriusan hajigálja vissza az anyacsatorna sorozatait, ha azok valamiért nem tetszenek nekik,…..
Filter Ákos 2013.06.29 15:50:31
@doggfather: A sorozatban sok minden máshogy van, mint a könyvben (pl. Graham karakterét tök megváltoztatták). Bowie-nak amúgy sztem mindenki örülne.

OFF

@sixx: Király vagy, hogy a Szent Koronás hírhez tartozó összes kommentet lelőtted a halálba, mielőtt elterjedt volna a Nagy Népnemzeti Ragály. ;)
Madarat tolláról, szélsőjobbos idiótát rádiójáról, fogalmazhatnánk át a klasszikus közmondást a Szent Korona Rádió honlapján megjelent hír, pontosabban annak megfogalmazása láttán. Hogy lehet valaki annyira gyökér, hogy a Nelson  Mandela feltételezett haláláról…..
Filter Ákos 2013.06.27 16:50:30
@Attila64: Nem, a faszt nem. Kicsit OFF leszek, de példának okáért létezik egyáltalán olyan jobbikos képviselő, akiről még nem került ki vmi pornós videó vagy rúdtáncos kép vagy anyakönyvi kivonat, ami alátámasztja, hogy zsidó/roma/afro stb. származású? A kérdés költői, a válasz nyilván egy kurva nagy NEM.
Filter Ákos 2013.06.27 17:46:42
@Leonardo Di Cabrio (ex-Fidel Castrol): A halottgyalázás mióta más vélemény, te Fasz? (szándékosan kis t-vel és nagy F-fel)
Filter Ákos 2013.06.27 18:03:02
@ökörpöröly: Hát öregem, ez se nem rövid, se nem tömör nem volt + a lényeg úgy tűnik pont elkerülte a figyelmedet: még egy diktátor vagy pederaszta vagy mittudomén sorozatgyilkos halálhírét sem ilyen pofátlanul és minden tiszteletet nélkülözően basszuk ki kurva nagyban fejléc gyanánt. "Elhunyt Nelson Mandela" azt jónapot, de ugye mint látjuk ez mégcsak nem is igaz, szal a buzihosszú fejtegetésed (amit SENKI nem olvas végig) lényegében hót felesleges helypazarlás.
Lajkó Félix - Mező (Fonó) Lajkó Félix sorrendben tizenkettedik lemezéhez érkeztünk, ami önmagában is jelentős szám és egy életműt tekintve is nagy dolog. Ráadásul itt a különlegességet kétszeresen aláhúzza, hogy a kivételes megítélésű hegedűs ezúttal, életében…..
Filter Ákos 2013.06.27 17:32:37
@Na??: Na?? Mi a helyzet?? Jöttünk zsebokoskodni és oktalanul kötözködni?? Jó móka a fontoskodás, mi??
Persze, ha lenne bármi fingod a zenéről, akkor nem a cikk szerzőjébe kötnél bele első körben (mert ismernéd a nevét), majd nem kezdenéd felhozni egyes (névtelen) hegedűsök állítólagos véleményét meg "átlag zenei szakközépből" történő kirúgást, mert hát azokból ugye egyik sem túl mérvadó.
Tatár Csillának nagyon bejön Mila Kunis, harsogja a mai Bors! Leszbikus ábrándozások reményében ide kattintson! Becsajozott Az ének iskolája nyertese, Farkas Zsolti! - ez a mai vezető hír a Blikkben. A bulvárlap úgy tudja, a mindössze 14 éves tinisztárt műsorbéli…..