Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Társasjátékok Blog

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sid Meier egy megkerülhetetlen ikon a számítógépes játékok világában, a Civilization című alkotása korszakalkotó volt a maga nemében, a sorozat minden része valahogy túlmutatott a korszak monitorra tervezett stratégiai programjain. A számítógépes játékokat jellegük miatt…..
Társasjátékok Blog Hive 2011.03.19 20:48:00
Ha egy két személyes logikai játékról van szó, amiben különféle fekete-fehér figurákkal lépkedünk, akkor mindenkinek elsőre a sakk ugrik be. Amikor az ember kiszórja a kis hatszögletű köveket, hogy lejátsszon egy gyors Hive partit, akkor is az kíváncsiskodók nagy része azt…..
A Ticket to Ride 2004-ben nyerte el a legrangosabb Év játéka díjat, így igazán méltó a mára már játék családdá növekedett játék, hogy foglalkozzunk vele. Tovább fokozza a dolgot, hogy a játékot a Days of Wonder kiadó gondozásában jelent meg, akik a kiváló minősígű és…..
Társasjátékok Blog Tikal 2009.11.23 10:01:00
A Tikal pont egy évtizede nyerte el a társasjátékok legrangosabb díját, a Spiel des Jahrest, ugyanakkor, a játék még mindig a legjobbak közé tartozik. Tikál 1500 évig volt a maja civilizáció legjelentősebb városa, mégis alig tudunk róla valamit, hiszen az áthatolhatatlan dzsungel…..
Társasjátékok Blog Formula D 2009.11.22 16:50:00
Száguldás, verseny, izgalom… Ha valamivel a társasjáték világában biztos voltam, az az volt, hogy egy élvezhető autós társasjátékot sosem fognak kiadni. Nem passzol a táblajátékokhoz, vagy túl gyerekesre sikeredik, vagy olyan szabályrendszert adnak mellé, aminek a…..
Amikor az ember egy nagy társasjátékos délutánt tervez és végre befut mindenki, akkor egyszerűen nincs szive rögtön egy bonyolult stratégiai játék szabályait megtanítani a többieknek, vagy ha már tudják, akkor is nagy lelkierő kell ahhoz, hogy az ember hipp-hopp egy Caylus…..
Az idei év nagy meglepetéseként érkezett meg a magyar társasjáték piacra a Beugró társasjáték. A játék alapjául szolgáló tévés improvizációs műsort azthiszem nem kell senkinek bemutatnom, vagy ha mégis, akkor röviden úgy lehet összefoglalni, hogy négy nagyszerű, magyar…..