Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Akee021

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Időhiány és más jellegű okokból kifolyólag caaaatalan kollégával közösen úgy határoztunk, hogy új kezekbe adnánk tovább a Barcanoticias üzemeltetését. Az életem jelenlegi fázisában sajnálatos módon én nem vagyok képes részt venni tevékenyen a blog életében, illetve olvashattátok,…..
Akee021 2020.10.07 22:32:39
@Berbatov: Igen, ez egyértelmű, hogy más célt szolgál per pillanat a két oldal - itt néhány cikk, pár naponta és alatta sok komment/diskurzus/eszmecsere, kvázi a közösség, és ez az, ami igazából fontos nektek, ahogy látom. Nálunk több standard cikk a meccsek előtt-után, naponta beszámolunk a klub körüli történésekről és csak a FB-on van lehetőség diskurzusra. (Régen volt a cikkek alatt is, de káosz lett belőle nagyon hamar, moderálásra meg nincs kapacitás.)

Én azt gondolnám, hogy akár működhetne a 2 koncepció valahogy egy helyen is, de lehet nincs igazam. Vagy lehet nincs rá szükség, nem tudom. Viszont nektek (kollektíven) igazából, ha jól látom, az itteni közösség az elsődleges, kontenttől függetlenül. Az hogy hány és milyen poszt születik, az másodlagos. Mivel nem vagyok / voltam tisztában a múlttal-jelennel és csak annyit láttam, hogy be akarjátok dobni a törcsit, ezért jött az ötlet, hogy aki viszont tartalmat kreálna bármilyen formában, az nálunk megteheti, ne vesszen kárba senki lelkesedése.

Egyébként az NST (nst.reblog.hu/) is így működik, az emberek beszélgetni járnak oda a kommentszekcióban, nem Henrik véleményét olvasni.
Akee021 2020.10.07 00:01:01
Sziasztok,

egy másik opciót is bedobnék nektek és mindenkinek, aki az oldalt folytatni akarná, vagy mindenkinek, aki érez magában erőt kontentgyártáshoz, de csak limitált időben...

Én sokkal inkább látnám abban a jövőt, hogy a sok kisebb-nagyobb Barcás oldal (blog, hírportál/fb oldal) helyett egyesítve erőinket egy helyre tömörülnénk és egy minden szempontból nagyon fasza oldalt csinálnánk. Ezt most mint az Eurobarca szerkesztője írom, így nyilván afelé húznék, hogy jöjjön mindenki hozzánk és csináljuk tovább együtt - nyilván nyitva az ötletekre, javaslatokra, hogy ez az egy oldal viszont tényleg a legjobb legyen.

Nagyon sok hozadékát látnám ennek, mert persze nekünk az EB-nál is megvannak a korlátaink, természetesen, de azt gondolom, hogy a tehermegosztás, a látogatottság/olvasottság, illetve akár a hazai média felé való publicitás kapcsán is sokkal jobb, ha közösen csinálunk valamit és egy nagy brandet csinálunk hírekkel, bloggal, podcasttel és nyilván közösséggel, mint külön-külön, aminek a vége mindig az, hogy a változó élethelyzet limitálja majd a lelkesedést és be kell zárni a boltot. Ha viszont átmenetileg valaki nem ér rá, mert munkát vált, gyereke lesz, elment a kedve, bármi miatt, akkor ott vannak a többiek és nem hal meg a dolog. Aztán hónapok vagy évek múlva meg mindig van visszaút - én is ezt az utat jártam be egyébként.

Ha láttok ebben fantáziát, írjatok és dumáljunk róla - akár itt, akár FB-on, akár mailben (eurobarca kukac eurobarca . hu)

Ha nem, arra meg pláne kíváncsi lennék, miért nem, vagy mi szól ellene, amit esetleg nem lehet megoldani...

Üdv.,
Ákos
Torrente, a törvény két bal keze / Torrente, el brazo tonto de la ley Bajban lennék, ha egyáltalán csak tippelnem kéne, mitől lehetett a Torrente kultfilm (hazánkban). Valószínűleg a magyar közönség nagyobb mértékben vevő a tapló és igénytelen humorra, de státuszától…..
Akee021 2014.08.20 12:36:25