Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bitangember

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Gyurcsány Ferenc, Drága Fletó, Édes Egy Aranyapám!Remélem, nem haragudol meg, amiért így ismeretlenül is letegezlek, de tudod, hogy van, valahogy úgy érzem, ez a több évtizedes ismeretségem a szarházi, helyezkedő mocskok változatos rajával feljogosít, hogy téged se a…..
A bulvárlapok egymásra licitálva rémisztgetik a jó népet. Szerdán a Blikk asztrológusa fokozta a világvége hangulatot azzal, hogy a csillagokból nukleáris katasztrófákat, háborúkat és forradalmakat jósolt 2012-re, de így visszaolvasva lófasz volt ahhoz képest, amit a…..
A Vacsoracsata és a Hal a tortán egyre kevésbé érdekesek, de az RTL-nek mégis sikerült elérnie, hogy egy pillanatra fölkapjuk a fejünket. A Blikkből és az RTL-es Reflektorból megtudhattuk, hogy a Tv2-től nem olyan régen elbocsátott/önként távozott Sváby Andrást sikerült…..
Pár hete erősen rajtolt az RTL-es Vacsoracsata, mivel az első héten sikerült olyan celebeket bevetniük, akik serényen munkálkodtak azon, hogy tönkrevágják egymás estéjét, szóval pont jó helyen volt ez a dolog Balázs-show helyén. De amint a celebeket felváltották a civilek - ami a…..
Szegény Sváby András emlékezetes vesszőfutása idején, ami az Orbán Viktor kaján tekintete előtti, remegő kézzel végrehajtott papírkeresgéléssel kezdődött, majd az Egy a száz ellenben nyújtott ideges motozással folytatódott, úgy tűnt, hogy a kamerától rettegő veterán…..
bitangember 2008.04.01 06:52:04
Tegnap este a Kiválasztott című műsor előtt egy ismerős olvasótól még kaptam egy figyelmeztető sms-t, hogy feltétlenül nézzem meg. Ő biztosan érezhette akkor, hogy lesznek megfogalmazódó gondolataim ezzel kapcsolatban, és nem tévedett. A TV2 elég érdekesen képzeli az új…..
A Tv2 hivatalosan nem kommunikálta, de november óta Árpa Attila nem csak a Mokka műsorvezetője, és az Interaktív egyik producere, hanem a cég kreatívvezetője is. Hogy ezt mit jelent pontosan? Hát a Tv2-től kapott információk szerint ő felel az új műsorötletekért és a már…..
Van a magyar kereskedelmi televíziózásnak két kakukktojása: Winkler Róbert és Karotta. Hogy a francba kerülhettek ezek képernyőre - kérdezte a debil műsorokon edződött néző -, hiszen van agyuk, értenek valamihez, tudnak beszélni, szóval halmozottan hátrányos helyzetűnek…..
Kirúgták, (hivatalosan ugye felmondott), de még mindig ott van a Tv2 műsorán. Sváby András szorosan kapaszkodik a csatornába, az sem lenne meglepő, hogy ha a Tények egy-két interjújában is feltűnne, a háttérben, amint hol Gyurcsány Ferenc, hol az országos főállatorvos mögött…..
Mihez kezd szánalmas Orbán-interjújára óriási kvízbukással tromfoló Sváby András, miután secc-pecc kirúgták a TV2-től, ahol előtte élet-halál ura volt? Bíztunk a magyar média kamera előtt évtizedek után is lányos zavarba jövő keljfeljancsijában, és nem csalatkoztunk. Egy…..