Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyömbérsör

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt-kor 10 tény a Moszadról 2014.01.24 15:04:53
1. Izrael titkosszolgálata, az 1949-ben megalapított Moszad a világ egyik leghatékonyabban működő állambiztonsági szervezete, ám módszerei miatt sokan bírálják a testületet. 2. Egyes becslések szerint a Moszad világszerte jelenleg 35 ezer ügynököt irányít, ebből 20 ezer…..
A nép sértegetésének, becsmérlésének és lenézésének semmilyen pedagógia haszna nincsen. „A politika és a gazdaság szoros szövetsége emellett minden esetben kiegészül a lelki és szellemi értelemben is elzüllött választók millióival. Ezt az agresszív, önző és saját…..
Gyömbérsör 2014.01.06 07:58:30
@Hohenstaufen: Értelmiség? Ilyen stílusban? Ajjaj.....
​ Borzalmas, viszont nagyon rasszista szóviccet posztolt karácsonykor a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar Hallgatói Önkormányzatának elnöke. Hét másik HÖK-ös vezető pedig lájkolta. Update: Juhász Tamás nem érzi gáznak a posztot, a kari vezetés…..
PRINTSCREEN - Ha már a héten szóba került a Raum nevű kiváló szeszesital, mint egyfajta rumpótlék a kedvenc kamupiáink között, nem hagyhatjuk ki, hogy megemlékezzünk az igazi Rumról, ami Vas megyében található.   Furkótelep, Pornóapáti és Nem leszünk Gyarmat után…..
Az ATV információi szerint előválasztást és tévévitát javasolt Bajnai Gordon Mesterházy Attilának, hogy eldöntsék, ki legyen az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje. Jelenleg döbbenten bámulom a monitort és azon gondolkozom, hogy mennyire szomorú is ez az egész,…..
Gyömbérsör 2013.08.24 21:09:16
Távol álljon tőlem, hogy sírjak, de ha továbbra is a szőnyeg alá söpörjük a gondokat, akkor lesz sírás, lesz még pár Malév-ügy - bár valószínűleg így is. Tudom, sokak szerint ez a mi problémánk, hiszen a repülés úri sport, és vannak itt ennél sokkal nagyobb gondok is.…..
Tudjuk, ki voltál. Tudjuk, ki vagy. Tudjuk, hogy ki nem leszel. Ne beszélj méltóságról...
A felsőoktatási keretszámok tervbe vett csökkentésének egyértelmű nyertese Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, akinek a plágiumszagú szakdolgozatáról a reflektorfény a lázadozó diákokra terelődött. A NOL stábja a parlamentben forgatott, és kormánypárti képviselőket…..
Értelmezésem szerint, az elmúlt napok eseményei leginkább arra keresik a választ, hogy vajon az állam vagy az egyén felelőssége a továbbtanulás biztosítása, vagyis finanszírozása. De ha már az egyénről beszélünk, akkor az alatt vajon anyucit vagy apucit, vagy esetleg tenmagadat…..
Egy napja vizsgálom magam, hogy vajon érzek-e tiszteletet Rogán Antal Fidesz-frakcióvezető iránt, amiért fellépett és normális beszédet mondott a vasárnap délutáni budapesti antifasiszta demonstráción.Néhány tábla is hirdette a tüntetők kezében, hogy "RESPECT ROGÁN", ezért…..
"A mai napon véglegesen eldöntöttem, hogy követve a családomat, Szerbiában folytatnám a további pályafutásomat" – jelentette be ma délután hivatalosan Douchev-Janics Natasa. A Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnökségének mától számítva egy hónapon belül lehetősége nyílik…..
Gyömbérsör 2012.09.28 09:30:57
@hiszedmi: Szerintem az élsportolók azért (is)kapják az életjáradékot a magyar államtól, mert példaként lehet állítani az ifjúság elé.
A magyarországon élő ifiknek hiába állítod ezután példaként Natasa Janicsot!!!!!!!
A magyar sportolók a 2012-es olimpián és paralimpián sokkal eredményesebben szerepeltek, mint Pekingben. A pozitív közösségi élményre és nemzeti büszkeségre éhes közvélemény egyetértésével a magyar állam pénzjutalommal honorálta a sportolók eredményeit. A paralimpiai…..
Néhány hete már téma volt, hogy útépítések befejeztével egész hosszú szakaszokon nem távolítják el rögtön a sebességkorlátozó táblákat, és ez jó terep lehet a rendőröknek pénzszedésre. Ezúttal Gab. kissé ingerült (azt hiszem, jogosan) levele landolt nálunk, mivel…..
2011. április 16-án a rendvédelmi dolgozók tüntetésén több tűzcsapot is megnyitottak.  Hallatlan ... nemhogy örülnének, hogy egyáltalán tüntethettek! A rendőrség akkor megígérte, hogy fel fogja kutatni a bűnösöket, mert ez a gaztett nem maradhat büntetlenül.Az…..