Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rokakutya

0 bejegyzést írt és 142 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most komolyan senki se köszönti ma Sólyom Lászlót, miközben Árpibával minden kerek szülinapján tele volt a padlás? Igazságtalanság, helyre tesszük. Isten éltesse tehát Sólyom Lászlót 75. születésnapján. A jeles nap apropóján jó egy kicsit kiszakadni a mocskos hétköznapokból, visszagondolni a…..
rokakutya 2017.01.04 23:31:55
@Vajk a Vitéz Várjobbágy: Baszki tegyè' ki egy szmájlit vagy írj a hszed után egy j-t hogy lássuk csak ironizálsz. Ha komoly, akkor bocsi :(
        Orbán Viktor  és  Lévai Anikó nemsokára megkoszorúzza Azerbajdzsánban Heydar Aliyev sírját. Heydar Aliyevet a rózsaillatú Azerbajdzsáni Szovjet Szocialista Köztársaság KGB főnökévé választották 1967-ben, két év múlva Brezsnyev már az azerbajdzsáni kommunista párt első titkárának nevezte ki.…..
rokakutya 2016.03.05 00:30:59
          Nemzeti-keresztény korszakot épít Orbán Viktor, jelentette be tegnap maga az építő. A keresztény-nemzeti eszme Horthy Miklós Orbán által lapályosnak, de dicsőségesnek minősített korszakában volt uralkodó ideológia, mely korszakból kizárólag a numerus clausus vállalható a jelenlegi magyar…..
    " Ilyesformán a kommunikációkutatásokban érvényesülő társadalomtudományi paradigmát nem szükséges elvetni. Azt inkább módosítani kellene, egy új, másféle szociálkonstruktivista megközelítésnek megfelelően, ami a társadalom pozícióját és szerepét az univerzális…..
rokakutya 2015.12.27 08:21:53
@Szent Együgyűség: Fasza kis tanszék.lesz de nekem hiányzik belőle a "Nemzeti" kifejezés és a "Magyary Közgazdaságtan hagyományok" hangsúlyosabb megjelenítése. Legyen Pallas Athéné Nemzeti Közgondolkodási.Program vagy legalább Nemzeti Phallosz Program. Csak hogy ércsük ;)
        A városban egyáltalán nem volt villany. Sem internet, sem mobilszolgáltatás. Dezső, a vihar, kicsit felkavarta Észak-Angliát. Keep calm and carry on. Az emberek türelmesen sorban álltak az utcai telefonoknál, az egyetlen kis boltban, amelyik kinyitott. A kedvenc kocsmámban…..
rokakutya 2015.12.11 16:59:35
@Érvsebész: egy demokratikus országban a Czunyinéknak írt nyílt leveleket - gondolom - kiszignálják a területi szakfelügyelőre aki valamilyen testületi döntés alapján határozatot hoz, h ajánlott-e a könyv kötelező olvasmányként vagy sem. Nálunk ez nem így működik. Nyirőt például szeretem és amig nem lett körülötte ez a cirkusz, addig azt sem tudtam, h támogatta a nácikat - az elbeszéléseiből nekem.legalábbis nem jött át az ilyen jellegű irányultsága. Hogy keményen nacionalista az átjött de erdélyi.magyarként az ő korában, számomra elfogadható.
rokakutya 2015.12.11 20:47:14
@Érvsebész: Nem az államtikárok jogszabályban rögzített hatáskörével van gond, hanem a basi személyi kultuszával. Ha minden területen a feltétlen engedelmesség a kiválasztási elv akkor ugyanaz történik mint amilor Rákosi elvtárs pajtás kiadta az ukázt, h Arccal a vasút felé meg Vasésacélország! Most (h) arccal a focialista Magyarországért a parancs és a fogalmatlan, engedelmes csicskák kételkedés nélkül végrehajtanak. A személyi diktatúra következménye, hogy mindent alárendeltek a vezér hóbortjának. Rpmokban a közigazgatás a közoktatás és a bankrendszer de a közmédia focialista jövöképének köszönhetöen a választók többsége fényes tekintettel és zászlócskákkal menetel a tribün előtt. Beláthatatlan károkat okoz és fog.okozni az ellenzék nélküli Parlament. De.megmonnda a vezér, h ellenzék nélkül is müködik.
rokakutya 2015.12.13 16:06:46
@Érvsebész: köszönóm, akkor megveszem. Kiváncsivá tett a cikk, de vacakra sajnálnám az időt. Karira az.új Frei könyvvel.terveztem.meglepni.magam. Mostanában inkább csak ilyen szórakoztató regényt olvasok (gyermekkori.nevén ponyva), de engem leköt :)
         "  Gender-vita, homoszexuálisok házassága, és biztosan tudnánk említeni még néhányat. Ezek kedves és fontos dolgok, de mégiscsak másodlagosak", nem mozdítják ki Európát a gazdasági és társadalmi kátyúból - tette hozzá. (Orbán Viktor) "        …..
           Édes bóbitás Magyarországocskám, úgy áll rajtad az ötvenhat, mint tehénen a gatya.  Tapsolsz te mindennek, ami mozog. Egy ideig csak hazudtad, hogy forradalmár voltál, de ma már hiszed is, mert úgy könnyebb. Pedig hogy beszartál, amikor a Jenőke megtalálta a…..
rokakutya 2015.10.25 00:11:00
@velőtanya: Igazad van! Rágugliztam és mentségemre szolgáljon, az ősz haj, pettyüdt májfoltos arc, megtört külső, de büszke kiállás a kigyúrttetováltkopasz nácik ellen ami az emlékeimben élt, az stimmel.
Fel tudom idézni azt a zsigeri döbbenetet is amikor néztem a hírtévé közvetítését a sárban elsüllyedt vízágyú sofőrjéről akit valakik kimentettek az őrjöngő tömegből. Remélem megélem, hogy kiderüljön Szilvássy-titkosszolgák vagy Orbán-Kubatov alkalmazottak szervezték azt a bűncselekményt. Attól tartok Simicska - bármennyire is szitkozódik bemálnázva a médiában - sosem fog beszámolni arról, hogy a hírtévé honnan kapta anno a pontos infokat, mi is fog történni a forradalom évfordulóján.
           G.Fodor Gábor az egyetemi előadásáról toborozta az ifjú murvákat, akinek parancsba adta a 888.hu-n, hogy a 444.hu-t kizárólag bevándorló- és melegházasságpárti jelzőkkel szabad illetni. Én csak annyit szeretnék megjegyezni, hogy melegházasságpárti vagyok és…..
rokakutya 2015.10.23 07:09:58
@Rhonin: Szvsz a BME Gépészmérnöki Karából is lehet istállót csinálni ha a Kormány úgy dönt, hogy kishazánkban túlképzés van gépészmérnökből és országosan ellehetetleníti a gépészképzést, ugyanakkor finoman üzen a működésképtelenség határáig alázott BME-nek :(
Örülünk, Vincent? Magyar élet 2015.10.17 22:15:28
    "...egy magyar élet nem jár mindenkinek, csak azoknak, akik megdolgoztak érte" (Orbán Viktor, aki megdolgozott a magyar életért, a kedves vejével, fogorvosával, gázszerelőjével, ultipartnereivel együtt)        A magyar élet átlagosan havi 154000 forint nettó…..
rokakutya 2015.10.19 13:10:50
@aritus: ez nem a kèt VH közötti csendőrvilág ez inkább Ceaucescu rendszere ahol a fèlmilliós Securitate tagságot nálunk a trafikkoncesszió ès földbèrlet nyertes vállalkozók, pártdelegált országos ès helyi kèpviselők, nerszolga közalkalmazott igazgatók, egyetemi biztosok, stb, stb kèpviselik.
rokakutya 2015.10.19 22:43:22
@Kettes: a belső fogyasztás felpörgetèsèvel saját magát hajánál felemelő költsègvetès kieszelője az NGMminisztermatolcsy volt. A jegybankármatolcsy már leszarja az adósságcsökkentèst ès ingatlanokba, kèpekbe meg zongorába fekteti a jegybank forintleèrtèkelődèsből származó eredmènyèt. Bebaszhatná a gazdaságba is, de gondolom a műkincsvásárláson nagyobb a visszacsúsztatott jutalèk
     1.  Bayer Zsolt mai cikke.   "Muszlim szülők azt követelték, hogy Montreal (Kanada) egyik elővárosának minden iskolai menzájáról tiltsák ki a disznóhúst. A polgármester elutasította a követelést, a jegyző pedig levelet küldött minden szülőnek, ezt:„Önöknek,…..
rokakutya 2015.09.16 23:06:05
@ámbátor: Èrdekes, az èn szemèlyes terembe ès megszokásoktól övezett átlagos kis èletembe is bepofátlankodtak az egyházuk által rámerőltetett dogmájukkal, hogy vasárnap a Teremtőjük pihen ők meg közben vallásgyakorolnak. Èn ugyanakkor simán a közpènzek elrablásának tartom h a hülye híveik a Parlamentben megszavazták az egykulcsos adót majd volt pofájuk pluszforrásokat megszavazni az egyházuknak, mondván lecsökkent az 1% ajánlható. Bezzeg az ostoba pedagógusok, orvosok, rendőrök nem tudtak lobbizni a láthatatlan koalapartnernèl hogy az ő forrásaik is lecsökkentek kuszaszem faszsága miatt.
„Csak egy nő vagyok, egy azóta munkanélkülivé vált kisgyerekes anyuka, aki egy pánikhelyzebten hozott egy rossz döntést. Őszintén sajnálom.” – írta a menekült kisgyereket megrugó, egy másikat pedig elgáncsoló jobbikos operatőr, miután szégyent hozott a világon minden…..
rokakutya 2015.09.11 18:33:11
@Mozigépész:Business as usual.
A náci propaganda hatására az átlagpolgár ugyen uszul ès állatiasodik de sebaj! Annál hűségesebben követ a vezèrürü kolomphangját.
            Mocsai Lajos edzőként olyan teljesítményt produkált, ami az egész világon ritka. Női és férfi csapattal is világbajnoki ezüstérmet szerzett, Európa-bajnok és olimpiai ezüstérmes lett a női csapattal. A világ egyik legerősebb bajnokságában edzősködött…..
rokakutya 2015.08.20 23:19:24
@jotunder: A Bauer poszt után jön a semmi sem fekete-fehèr-Mocsai poszt? Jól szórakozol kedves JT?
          "Álljunk meg és mondjuk ki büszkén, boldogan: LESZARJUK A HO­MO­FÓBIA ELLENI VILÁGNAPOT! ( Bayer Zsolt 2015) "                 "A tévéből ömlenek ránk a homoszexuális témájú filmek, és a mindennapi életről szóló alkotásokban is rendre megjelennek a…..
rokakutya 2015.05.22 00:14:40
@balmoral: ;-) Már akkor is egy pronyò volt amikor minielnökkènt tivikamerákkal meg Opel Corsaval ment a trónörökösèrt ès a Mèltóságos Asszonyèrt az Uzsokiba. Háta megett a gèpfegyveres bèbiszitterrel. Aszitte imponál az ő nèpènek ha mutassa mennyire eccerű.
Nem volt nehéz előrelátni a state capture-t, az uniós pénzek szisztematikus lenyúlását, a nepotizmust, a kirakatpereket, az élet minden területét ellepő korrupciót, a maffiaeljárásokat és a debilek áradását. De Orbán szerdai nyilatkozatát tényleg nem lehetett előre…..
rokakutya 2015.03.28 00:07:51
@kamerasmobil: ezek az emberek...nem fognak belenyugodni?!!! Nem a lófszt! Hoz a kètharmad egy Tv-t hogy meg kell menteni a brókerkárosultakat ès felemelik az alapÁfát 29-re de a gázt, a távhőt leviszik 5-re! ...ès a nèp máris boldogan tapsikol :( Boldogok a magyar szavazók mert övèk a stb, stb.
rokakutya 2015.03.28 00:47:54
@rokakutya: egyszeri példa:
- haarról döntesz, hogy pofáncsapod a primitív főnököd és másnap kiváltod a vállalkozói igazolványt vagy hazatelefonálsz az asszonynak, hogy fürdesse meg a gyereket és ne várjanak meg a vacsorával - az választás
- ha 85-ben arról döntöttél, hogy a Hazafias Népfront Közép-dunántúli vagy budapesti jelöltjére (Szűrös vs Pozsgay) illetve 18-ban Orbán vs Vona - az szavazás :(
Régen nem írtam már semmit. Igazából most sem fogok, mert nincs kedvem magamat ismételgetni, csak találtam egy posztot, amiben valaki összeszedett néhány írást a 2010-es választások környékéről. Roppant vicces látni, hogy a magukat nagyon komolyan vevő megmondóemberek mennyire…..
rokakutya 2015.03.23 21:25:17
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: újabb négy évünk elszelelt
s még havi kétszáz sose telt...
Szánalmas, h a magyar átlag feletti, viszonylag elfogadható bérjövedelemmel nem jutnak a zemberek egyről a kettőre. Senkiházi pártapparatcsikok és rokonaik pedig 4 év alatt jómódúvá sőt milliárdos vállalkozóvá válnak a közpénzből lecsípett pályázati pénzekkel és túlárazott kamu megbízásokból, trafikkoncesszióból, földbérletből, stb, stb, stb. :(
        Nem szoktam filmkritikát írni, de egy ilyen mű esetében kivételt teszek.          Orbán Viktor és a jobboldali értelmiségi elit története már nagyon régen kívánkozott filmvászonra. Nem nagyon széles filmvászonra, inkább kisebb, otthonosabb vetítőtermek…..
rokakutya 2015.02.12 08:23:40
@maybach:Csak nehogy a basinak elkelekedjen a szája a meglepitől ha Putyin dulván a padlóla löki..
Barcza György pályafutása mindig is nagyon izgatta a Mentális csapatot, nem véletlenül. Egy szép reményű, tehetséges fiatalember alakult át a szemünk láttára agyament fideszdroiddá, ami önmagában akár vicces látvány is lehetne. A dolog attól vált véresen komollyá, hogy az…..
     Jókai "Charlie" Mór az Aranyember című iszlámellenes propagandairatában olyan szörnyű vallási bűncselekmény elkövetéséről ír támogatólag, amelynek a büntetése csak halál lehet. Ali Csorbadzsi lánya Tímea elhagyja az igaz hitet. És ezt gyerekek olvashatják.…..
rokakutya 2015.01.14 18:11:00
@jotunder: Felmerül a kérdés, hogy csak világvallások emblematikus képviselői nem ábrázolhatóak amint orális aktust létesítenek a hírben közölt kerekasztal összes résztvevőjével, vagy a Tovuhabohu-szigeteki Taliganyúl karikatúra is tilos lesz?
Gondolom a South Parkot is betiltják a Comedyn :(
Két olyan ok képzelhető el, amiért mégis meg kellene buktatni a kormányt, akár az utcán is. Ha erőszakos eszközökkel próbálná meg felszámolni a demokratikus intézményeket, vagy ha a kormányzat konfliktuskereső külpolitikát folytatna. Orbán Viktor, 1992.10.24...
rokakutya 2014.12.30 08:56:31
@Unortodox Mekkmester: Akkoriban még gyerekcipőben járt az üzletszerű törvénygyár...
beszelo.c3.hu/cikkek/szekhazassag

Azóta kétharmados törvény a trafikmutyi, sarkalatos az MTVA, a Poltpéter és az egykulcsos adó, alaptörvény a határon túli magyarok szavazati joga.
"Mert ha négy évre nyerni tudunk, és utána, mondjuk az ötmillió magyarnak állampolgárságot tudnánk adni, és ők szavazhatnának - 20 évre minden eldőlne ebben az országban."
Mikola István Fidesz Kongresszus, 2006. március 19

Egy nem túl valószínű bukta esetén a KayaIbrahim 2.0.exe-t Főügyész úr rendszergazdaként futtatja. A nép (démosz) meg bekaphat'tya.

Pelikán lánya: ....hát szóval szocialista jog, meg minden.
Pelikán József: Mi van a szocialista joggal? Gondolkozz csak!
Pelikán lánya: Hát a statuálás a lényeg. És hogy ne tessék idegeskedni.
;)
        Elég messziről fogom kezdeni.        December 18-án hirdetik ki a Research Excellence Framework (korábbi nevén Research Assessment Exercise) eredményét. Ez a teljes brit felsőoktatásra kiterjedő vizsgálat, amely elvileg minden egyes brit egyetemi oktató tudományos…..
"Pontosabban: az ügy ezért annyi, hogy néhány senkiházi netkukac, aki magát valamiért újságírónak képzeli, hergel valódi újságírók ellen." (Stumpf András, Facebook)         A szegény ember Bayer Zsoltja azon dühödött fel, hogy Szily Laci somolygott egyet, amikor a…..
Abból az arroganciából, amely, hogy kézzel fogható személyes példával is éljek, jelen sorok íróját „átszervezés” címén eltávolította a kormányzat sajtóbirodalmának egyik zászlóshajójától, minden elfogadható és valóságos magyarázatot mellőzve. Magunkat csupán a…..