Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gustavvasa

4 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Ebből nem lesz veterán 2013.08.12 08:06:47
Bivalyerős, keveset fogyaszt és idehaza fullosnak mondják. Mindent megkapott, amit kell, futott 160 ezret, kiszolgált egy cégtulajdonost, élt 10 évet? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
gustavvasa 2013.08.13 12:09:06
@uarempty: háát én nem tudom, de én még sosem láttam egy BMW alkatrészen, sem, hogy Made in Prc de javítson ki aki már igen :) ...
gustavvasa 2013.08.13 12:56:33
@kultúrpesszimista: Saab a prémium szegmensben? azzal a két modelljével amiknek Opel Vectrák szolgáltatták az alapjait ? Ugyan kérem :)
gustavvasa 2013.08.13 22:44:33
@Csalfa Romeo: Azért azt jobb ha tudod, hogy az Audi már 1989-ben a szivar 100-as (C3-as típuskódu) Audiban értékelhetö gyártáskész formában mutatott be hibrid hajtás láncot Audi Duo néven, aztán késöbb a C négyes tipuskódu 100-as Audi-ban a tovább fejlesztett átdolgozott formába debűtált 1991-ben Duo2 néven, majd az elsö generációs A négyesböl 1997-ben kis szériában készűlt teljesen gyártásérett hibridként minimális széria 1.9 TDI motorral párositva. A tömeg gyártás csupán űzleti megfontolás miatt nem jött létre. (Egyébként a BMW az elsö gyártásérett hibrid hajtásláncát 19 éve mutatta be a korabeli E34-es ötös szériában.) Ezt csak azért gondoltam megjegyzem mert az Audi nem éppen majmolja a Toyotát, hanem csak a saját kis projektjét pofozgatta egészen mostanáig amignem odáig jutottak, hogy ugy döntöttek, végre mehet tömeggyártásra.
Nem sokkal mielőtt eszembe ötlött, hogy blogot fogok írni (ezért is kérek elnézést a fotók hiányáért a későbbiekben igyekszek mindent fotó dokumentálni de most megprobálom visszaadni a szemem álltal készitett fotókat szavakban) elhatároztam, hogy ellátogatok a Fővárosi…..
A széleskörű körültekintés jegyében rendszeresen követem a külföldi használt autós oldalak kínálatát párhuzamosan az itthoniakéval, a külhoniakból a német mobile.de című hirdető oldalt szoktam böngészgetni leggyakrabban, szinte hemzseg a jobbnál jobb bizalomgerjesztő…..
autót kéne venni A terveim.... 2011.09.26 02:43:00
Szeretnék az alapos körültekintés után autót vásárolni még idén, de nem szeretném elkapkodni sem, muszáj minél körül tekintőbbnek lennem soha sem szabad hirtelen felbuzdulásból bármit is megvásárolni azt vallom, főleg ha az használt....Én jelenleg 500 000 és másfél millió…..
Már rengeteget olvasgattam autókról szakirodalmakon át, műszaki könyveket, autós újságokat használtautós oldalakat és tulajdonosok, szerelők tapasztalatait meg persze minden ismerősöm autós tapasztalatait meghallgattam. Az idők során így felgyülemlett legendákra-tapasztalatokra…..