Regisztráció Blogot indítok
Adatok
schmiccki!!

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Társalogjunk nácikkal? 2013.04.25 04:58:03
Egyszervolt országban nem könnyű eldönteni szóba álljunk-e a nácikkal. Igen, utóbbi alatt a közbeszéd többnyire a Jobbikot érti továbbra is, a bíróság ítéletét a párt egyes képviselőinek és holdudvarának megnyilvánulásai után Vona Gábor nagyjából a hajára is kenheti, a…..
Adásunkat megszakítjuk, csapataink harcban állnak! A HírTv jól visszavágott a német közszolgálati csatorna gyerekhíradójának! Hogy az is értse, miről van szó, aki már annyira besonkázott, hogy már tormásat böffent csak aktuálpolitika helyett, annak foglaljuk össze azért az…..
schmiccki!! 2013.03.30 21:30:36
@Don T. Boy:
'Nem mondja azt, h egyesek szerint ez van,'

ez tévedés. hajszálpontosan így fogalmaztak:
...seit einiger zeit denken aber viele, dass sich das land ungarn...
...meinen viele, dass sie immer wieder dinge gemacht haben, die...
vagyis sokan úgy gondolják, illetve úgy vélik.
A helyzet egyre aggasztóbb. Azt gondolom, Orbán Viktor eldöntötte, hogy ha kell, hatalmát erőszak árán is megtartja. Ha mégis olyan leváltós hangulat alakulna ki, amely megállíthatatlanná tenné a váltást, a következő kormány is megkapná a törvénytelen ellenállást, csak még…..
De csak azért, mert mi is szeretünk titeket. ..
Napi Maflás A TÖKÉLETESSÉG 2012.11.24 06:00:00
A harcművészet távol-keleti értelemben vett művészet. Míg a nyugati művészetben egyedül az alkotás tökéletes volta számít, az alkotó személye nem, a Távol-Keleten máshonnan közelítik meg a kérdést. Úgy vélik, az embernek kell tökéletessé válnia, és ez a tökéletesség…..
Ha nem veszünk fel IMF-hitelt, a következő ciklusban Mickey egér lehet a miniszterelnök. Miután a Disney 4,05 milliárd dollárért megvette a Lucas-birodalmat, jelezte szándékát, hogy Magyarországgal is megkezdené a tárgyalásokat. Orbán Viktor elmondta: ugyanúgy nem kér a Disney…..
A Médiatanács tegnap sokadszorra is pert vesztett a Klubrádió ellen: a Fővárosi Ítélőtábla végzésében hatályon kívül helyezte a testület 1198/2012 (VII.5.) számú határozatát. A Méditatanács mégis zavartalanul ünnepel – mint minden eddigi klubrádiós bírósági…..
Cikkünk írásának pillanatában még zajlik a családon belüli erőszakról szóló vita a Parlamentben. Mi már nem követjük. Nem követjük, mert amit a fideszes parlamenti képviselők művelnek a parlamentben, attól csak hányni tudunk. Itt van pár idézet csemegéül: a kép…..
schmiccki!! 2012.09.10 23:35:47
@schmiccki!!: ja, most látom, karvalics be van azonosítva. akkor egy másikra érthettétek.
Micsoda átalakulás: Szegedi Csanád elvesztette magában a jobbikost, de megtalálta a zsidót. Isteni szerencse, hogy az Európa Parlamenti képviselő fixen megvan, rettenetes pofára esés lenne ennyi szenvedés után elveszteni a nettó 6200 eurós fizetéses, egy középpárt kádereit…..
Tavaly májusban tudtuk meg, hogy Bayer Zsolt az NKA miniszteri keretből nyújtott 35 milliós támogatásával újraforgatja a régi nagysikerű Másfélmillió lépés Magyarországon című sorozatot. Bayer az Indexnek úgy nyilatkozott, a Magyarországon készülő, 14 részes és a…..
Ma újra botrányos dolgok történtek a kulturális és sajtóbizottság ülésén. Mint ismeretes az Alkotmánybíróság tavaly év végén megsemmisítette a médiaszabályozás számos elemét és a parlamentnek május 31-ig adott határidőt a rendezetlen kérdések tisztázásához. Bár az…..
    Nincs olyan közszolgáltatási terület ma Magyarországon, ahol a fülkeforradalmi hevület olyan radikális, a rendszer minden egyes elemére kiterjedő átalakítást generált volna, mint a közoktatásban. Oktatáskutató, oktatáspolitikai blogot író szerzőnk, Radó Péter…..
schmiccki!! 2012.05.14 11:23:49
@Parajpuding:
az egyik ne oltsa ki a másikat. mi alapján cselekednénk?
tehát másként:
tenni is kell, nem csak elmélkedni.
  Az elmúlt hetekben a közvélemény egy részében  vita bontakozott ki arról, hogy a Corvinus Egyetem szervezésében megrendezett Tárcatükör rendezvénysorozaton kormánypárti politikusok ülnek le a Jobbik képviselőivel, ráadásul teszik mindezt a kiegyensúlyozottságáról ismert…..
schmiccki!! 2012.03.13 23:32:17
@s:
'a gyurcsány sem, az orbán sem' és a nemecsek sem.
Ha Te vagy a cigány, nem tudom, ki nem az....„Nem fogok a többségi társadalomra azért haragudni, mert sokan közületek ezt várják el tőlem. És aki elvárja ezt, az azért teszi, mert akkor magam is beleolvadhatnék a cigány „testvériségbe”, amit amúgy most semmi más nem tart…..
Egyes jobboldali források szerint az sem kizárt, hogy a radikális író nem halt meg, csak „azok” eltávolították és most „ott” van. Erre utal halálának szombati napja is. A halálhír bejelentését követően számos összeesküvés elmélet látott napvilágot,…..
schmiccki!! 2012.02.06 17:43:02
@Salaxxx:
(görögül: τὸν τεθνηκότα μὴ κακολογεῖν, γῆρας τιμᾶν vagy τὸν τεθνηκóτα μὴ κακολογεῖν.)
gondolom, azért mondjuk ezt, mert a halott úgymond kiszolgáltatott. de ahogy társadalmunkban az élők élőkkel, élőkről beszélnek, ez már nem oszt nem szoroz. hiszen az sem segít, ha valaki egy becsmérlést viszonoz. társadalmunk egyre ziláltabb, zaklatottabb, és egyre távolabb kerül az érdemi megoldásoktól. mert a kiszorítás, a megalázás, a csatározás nem orvosolja a méltóság hiányát.
ne csak halottakkal béküljünk ki, kezdjük el az élőkkel!
schmiccki!! 2012.02.06 17:51:20
@kitiltottakmindenhonnan:
te most éppen fuldokolsz? vagy zsidó-e vagy?
schmiccki!! 2012.02.06 17:52:34
A nagy sikerű ablak előtt táncolós videó óta eltelt évek űrjét überelhetetlen comeback-kel készül betölteni az ex-államfő. „Az előző klippet kicsit összecsaptuk, akkor még nem állt rendelkezésünkre profi világítástechnika és Canon 5D” – mondja Gyurcsány…..
Szily László újságíró honlapunkat érintő objektív észrevételeit követően jogos kritikák sorát kaptuk hűséges olvasóinktól, illetve a szakma jeles képviselőitől. Ezek közül a számunkra legtanulságosabbat idézzük olvasóinknak. Takácsy „Kókusz” Máté…..