Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mOOnLight

18 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég érdekes dolgot figyeltem meg magammal kapcsolatban, fejlődök és nem is akárhogyan, semmiképp sem egyszerűen. Szerencsémre vagy szerencsétlenségemre, ahogyan nézzük, Magyarországon töltött utolsó évemben jött meg az önbizalmam, addig is volt persze, pillanatokra, vagy…..
Ma három az egyben napot tartunk, azaz egy történetben tulajdonképpen hármat mond el Roland. Mindháromnak más a végkicsengése, és mindháromnak megvan a maga tanulsága, kezdve attól, hogy mennyire vigyázni kell a szállásközvetítő cégekkel egészen odáig, hogy lehet-e elégedett…..
mOOnLight 2013.04.14 16:20:06
Naiv ügyfél a legrosszabb lehetséges megoldást választotta, hiszen szinte kizárt, hogy valakit áruházi nemlopás miatt bíróságra citáljanak, főleg amíg megy a Homár. Az egyik Auchanból kifelé menet megvádolták, hogy átcímkézett egy 5000 forintos szandált 1000 forintra. Onnan…..
mOOnLight 2013.03.29 20:33:15
@tihs:
"Nekem egyszer olyan volt, hogy a Tescoba vettem valamit..."

"Aki Tesco meg MadarasTeszkuba jár az megérdemli!"
Mindenféle Ogre A farkasölő 2013.03.14 15:59:56
(Beteg elmém szüleménye, nem komolyan venni) A FARKASÖLŐ Az idõ mindent begyógyít, ez mindenre és mindenkire igaz. Kivéve rám. Edietikus memóriával születtem, vagyis tökéletes memóriával. Emlékszem arra mikor kihúztak abból a mocskos barlanglyukból kilenc hónap után egy…..
Életem egyik legambivalensebb élményén vagyok túl, de inkább mosolygok. Miért? Mert túléltem, túléltem életem eddigi legnehezebb hetét és azt csináltam, amit szeretek, olyan emberekkel, akik érdemesek rá, és elindult ténylegesen a filmes karrierem.  Az 5 nap a szombattal…..
Az a tény, hogy Angliában vagyok már unalmas, inkább írok az éppen kibontakozó filmes karrieremről.  Őszintén szólva nem hittem, hogy az első sikeremet annak fogom köszönni, hogy magyar vagyok, de mégis így történt. Az ominózus nap ominózus éjszakáján találtam a…..
Néztem újra Jericho-t (vélemény majd később) és egy részre szerepelt ez az öreg fickó és végig az volt bennem, hogy "Te, ez nem a ....?" Utánajártam, és tényleg ő volt. Olyan jellegzetes is volt ez a nevetése, úgyhogy erről is készítettem a képkockát. Kíváncsi vagyok, más…..
Joe Carnahan rendező, aki az új Daredevil projekten dolgozott pár napja ezt írta a Twitteren: "Azt hiszem az elképzelésem egy bizonyos retro, piros ruhás, Serpico stílusú szuperhősről ma füstbe ment. Meglátjuk, az idő nem áll senki oldalán." Ma már több forrás is biztosan jelenti,…..
Zoly és Peti társaságában a következő filmekről dumáltunk A Sötét Lovag Felemelkedés* Dobogó Kövek TimeScapes Életrevalók Trónok Harca *a podcast végén spoileresen is beszélünk róla, de aki nem látta, az majd az elbúcsúzás után kapcsolja ki A felvétel itt…..
Filmdroid THE END 2012.08.04 19:54:18
Nem szokás abbahagyni egy több éves és sok ezer látogatóval büszkélkedő oldalt, de én mégis megteszem. 2007 októberében indult útjára a Filmdroid, hatalmas lelkesedéssel vágtam bele azzal a céllal, hogy minél több hírt megosszak az olvasókkal a filmek világából.…..
Ma vettem egy rakás rossz képregényt úgy hogy ne érezzem teljesen kidobott pénznek írok róluk egy kicsit.Before Watchmen - Először is a véleményem az egész Before Watchmenről, magáról a koncepcióról és nem a megoldásról, mert még csak két sorozatba kezdtem beleolvasni. Én nem…..
Négyszer néztem meg a The Dark Knight-ot a mozikban mikor megjelent, ezzel ő lett a legtöbbet moziban látott filmem, de sajnos nem a legjobb indokokért. A Batman: Kezdődik-et imádtam, nagyon tetszett az újragondolás és, hogy nem pontosan viszont az egyik kedvenc képregényemet, a Batman…..
Filmdroid Az Elysium szinopszisa 2012.06.15 12:14:00
Neill Blomkamp Peter Jacksonnal próbálta összehozni a Halo filmet, majd fél év után magára hagyták a tervezetet, mivel folyamatosan akadályokba ütköztek. Úgy gondolták, ha már ilyen szépen összekovácsolódtak csak csinálni kellene egy filmet. Korábban Blomkamp leforgatta a Alive…..
Voltunk megint St. Albansban CV-t szétosztani. Meglepő volt, mert leadtam a Jessops fényképezőgép boltban és rögtön hívtak is interjúra másnap. Amit elbasztam. De erről később.  A telefonban kb semmit se értettem, valami fura volt a nő hangjában, később kiderült, hogy mi.…..
  Voltunk a sokkal királyabb másik városban kirándulni, munkát nézni, de erről majd később. Nem volt időm eddig írni, mert baromira elmegy az időnk munkakereséssel (most sincs időm írni, illegálisan vagyok gépnél) . Mélydepresszió közeli állapotba kerültem, mivel…..
Mindenféle Ogre NaplO II 2012.05.15 20:49:00
Innentől kezdve nem fogok napokat írni, egyrészt mert a memóriám eléggé keveri az elmúlt napok forgalmas eseményeit, másrészt pedig már nincs annyi új inger, mint a leges-legelején. Ami eszembe jut arról beszámolok. Nincs netünk, ami elég idegesítő munkakeresés…..
Mindenféle Ogre NaplO 2012.05.13 15:32:18
Helló, bevezetésnek sose tudok semmi okosat írni, főleg mert nincs rajtam az a nyomás, hogy sokan olvasnak és azt kéne írnom. Mindenesetre azt érdemes tudni, hogy megérkeztem Lutonba és élek virulok, ahogyan a barátnőm is. A repülésnél venném fel a szálat, mert ott voltak olyan…..
Nemrég derült ki, hogy a betervezett Tini Nindzsa Teknőcök mozifilmben a címszereplők földönkívüliek lesz. Érthető módon a négy teknőcöt kedvelők azonnal fújjolni kezdtek, ami eljutott a producer, Michael Bay fülébe. Bay pedig megpróbálta lehűteni a kedélyeket. "Minden…..
2007 júliusában a Warner megszerezte a Dark Shadows gótikus szappanopera jogait. Az írósztrájk miatt a projekt egy időre parkolópályára került, de ezt követően ismét elővették. A rendezői székbe Tim Burton huppant bele, Johnny Depp a főszerepet vállalta be. 2009-ben John August…..
Filmdroid Bosszúállók előzetes 2012.02.29 20:41:00
Két szuperhős csapat jogait sajnos a Fox birtokolja, az X-Men és a Fantasztikus Négyes valószínűleg jó ideig nem kerül vissza a Marvelhez. Ám a Bosszú Angyalai különítményt  sikeresen össze tudták hozni, ami itthon Bosszúállók néven kerül a mozikba.Emlékeztek még, hogy A…..
mOOnLight 2012.03.03 17:21:36
@Sanosuke: Tudod mekkorát üt egy csigás íj? Átvisz egy tölgyfát és megy tovább, és nem is kell feltétlenül felhúzni ehhez. Az íjat is fejlesztették ám az elmúlt 500 évben :)
A fekete özvegyben azonban egyet értünk, az ő szuper képessége, hogy a pasik nem tudják levenni róluk a szemeiket. :)
Liam Neesonból valószínűleg mindenki kinézi, hogy hazáig rugdossa a gaz idegen lényeket, még Taylor Kitschre is azt mondanánk, hogy le tud verni néhány földönkívülit. De Rihanna? Szegény hogy néz ki ezen a poszteren. Előzetes erre.  ..
A Welcome to the Jungle thrillerben egy design cég dolgozó csapatépítő tréningre utaznak egy trópusi szigetre. Azonban hajótörést szenvednek,  aminek következtében jó néhányan kivetkőznek önmagukból. Az Adam Brody által játszott fickó megpróbálja kitalálni, hogy…..
mOOnLight 2012.02.16 12:11:42
Lesz egy rakat fantasy idén, de talán mind közül a legvártabb a Peter Jackson rendezésében érkező Hobbit. Zsákos Bilbó törpökkel vág neki egy új kalandnak, ami élete egyik legemlékezetesebb útja lesz és bizony nem biztos, hogy jól fog végződni számára. A szinkronos előzetest…..
Bizonyára ismerős lehet az a szituáció, amikor valaki időhurokba keveredvén egyre csak ugyanazt a napot éli át újra és újra. Az egyik, ha nem a legjobb alkotás ebben a témában az Idétlen időkig (Groundhog Day) film, ahol a Bill Murray által játszott bunkó és önelégült…..