Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Remete

0 bejegyzést írt és 106 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már nem csak Botka László, az MSZP volt miniszterelnük-jelöltje mondja azt, hogy az MSZP-t behálózta a Fidesz, nem csak Soros György (mondjuk őt ki nem szarja le) nyilatkozza azt, hogy az MSZP vezetőit megvásárolta Orbán, hanem Gyurcsány Ferenc is. Azért itt álljunk meg egy pillanatra: ha Gyurcsány…..
A napnál is világosabban megmutatkozott most, miért is kellene sürgősen megállítani Brüsszelt. Ahogy az is: miért inkább a kínaiaktól kunyerálna pénzt Orbán, mint az EU-tól. Utóbbiak ugyanis nem vizsgálódnának, hiszen ingyen pénzt sem adnának. Így a royal vej is megúszná. Persze így is megússza,…..
Remete 2018.01.13 11:17:52
    Gyurcsány Ferenc a demokratikus fénycsóva, aki kérlelhetetlenül küzd Orbán Viktor autoriter rendszere ellen, és állhatatos munkával mindent megtesz azért, hogy a demokratikus oldal összefogjon és legyőzze a főgonoszt.   Legalábbis szóban.   Tettekben már kicsit máshogy néz ki a…..
Orbán Viktor agya - mint mostanában oly sokszor - ismét ledobta a bicikliláncot. A diaszpóra-konferencia, vagy mi fene óta már mindenki tudja, hogy szerinte, ha valakit támadnak, az a tisztelet jele. Szórakozol, Viktor? A Fidesz-főnök szerint az, hogy a világ boldogabbik fele a bénító döbbenet…..
  Egy valakire bizton számíthat a Fidesz-KDNP, ha be kell biztosítani a választási győzelmet. Ő Gyurcsány Ferenc. Az idők során azt lehetett észrevenni, hogy a Demokratikus Koalíció elnökének mindig van egy olyan váratlan húzása, ami egy kicsit megtolja a Fidesz szekerét.   Gyurcsány Ferencnek a…..
Erős mondat következik, de sajnos igaz: Őcsény település lakossága szégyent hozott saját falujára.   Történt pedig, hogy egy jó szívvel megáldott helyi panziós lehetőséget teremtett volna néhány menekült családnak, főleg nőknek és gyerekeknek, hogy megszálljanak nála és kicsit kipihenhessék…..
Remete 2017.09.26 15:48:53
@LKerekes: Sajnállak, ha ennyi a véleményed erről a témáról!
Szijjártó Péter külügyminiszter rendkívüli külügyminiszteri sajtótájékoztón jelentette be, hogy hazarendelte a Hollandiába akkreditált magyar nagykövetet a holland nagykövet lapinterjúja miatt. A külügyminiszter úgy értékelte a lépést, hogy határozatlan időre megszakítottuk a nagyköveti szintű…..
Tíz éves az őszödi beszéd. A zártkörű szónoklat első értelmezését elvégezte a vágóasztal. A 25 perces szövegből pár kiragadott részletet darált orrvérzésig a média. Azt a pár, szándékosan túlzó és trágár mondatot, amellyel ki tudták provokálni a képmutató társadalom műfelháborodását - hiszen ez…..
Remete 2016.09.17 16:03:51
@Komodoi03: Ennyi baromságért kár volt ennyit dolgozni.
Féregrágta  élhetetlen ország lett Magyarország. Nincs ott már semmi, amiért érdemes lenne ragaszkodni a határain belüli élethez. Milyen élethez?! Nemzeti Lipót vezeti az országot...és ez sajnos nem vicc... Ettől megalázóbb, szégyenteljesebb, szegényebb, elnyomottabb ország nincs Európában. A kosz,…..
Portik Tamás tegnap elmesélte az emlékeit arról, a fideszes maffia hogyan rabolta le szisztematikusan a belvárosi ingatlanvagyont. A módszerek ismerősek lehetnek mindenkinek, aki az elmúlt időben figyelemmel kísérte Juhász Péter kutatómunkáját az ügyben. Ám Portik vallomása több színes részlettel…..
Több pártban dominál a posztkommunista hagyomány vagy mentalitás, a címben jelzetteken túl a Fidesz a harmadik. Az MSZP-t egykori kommunista káderek és gazdasági kedvezményezettek vezették 2002-es szavazótábora kétharmadának elvesztéséhez, a DK-t olyan ember vezeti, akinek…..
Lassan három napja üvölt teli torokból a széllib horda, hogy Orbán menekültellenes retorikájának eredménye az, hogy a kamerás nő belerúgott egy menekülő gyerekbe és elgáncsolt egy kölkével futó apát. (Akik szerint a kölök szó sértő, olvassanak helyette gyerkemévelt,…..
"Nincs arrafelé semmi dolgod, drága Timi? Például rávehetnéd őket, hogy ezt üvöltözzék: „Antarktisz! Antarktisz!” Összedobjuk  hajóútra a lét, megígérem. Csak csinálj végre valamit, mert elő fogom keresni a legnagyobb számú lópatkoló csavarkulcsot. Megértetted?…..
Varánusz Viktor, menj a picsába! 2015.09.04 08:47:16
...és azért csak oda, mert édesanyádat érintőlegesen sem akartam ebbe belekeverni. Milyen emberek vagytok ti? Igen, ez a kérdés hótkomolyan fölmerül bennem mikor az ámokfutást nézem amit műveltek. Huzakodtok az Unióval, beszólások ide-oda, közben pedig egy rakás tehetetlen…..
Remete 2015.09.04 10:40:05
@irógép: Micsoda konstruktív bejegyzés!Éppen csak azt ne írtad le, hogy létezik egy minta a történelemből, amely a végső megoldás nevet kapta. Értem én, hogy isszátok a megváltótok szavait és fel sem tűnik nektek, hogy mindenki hibás, mindenki ökör, csak a nemzetmentő a zseni!Hogy milyen kiválóan kezeli a kormány a helyzetet azt tökéletesen mutatja az a káosz ami a menekültkérdést övezi. A cikkben vázolt konstruktív és részletes megoldási javaslatról még értelmes vitát sem hajlandó folytatni a kormánypárt. Minek is tenné, hiszen a gyűlölet mézesmadzagjára rákapnak a hozzád hasonlók és élvezettel csámcsognak rajta. Nem számít itt semmi csak a szavazatszerzés!
Régóta tudjuk, hogy ha a hatalom megtartásáról van szó, a miniszterelnöknek semmi se drága. Ami azonban a bevándorlók elleni nemzeti konzultációs, Európai Uniót fikázó, rendpárti ösztönöket élesztgető hecckampányt illeti, az nem egyszerűen kommunikációs hazárdjáték,…..
Remete 2015.05.28 14:51:01
@maxval bircaman szerkesztő: Ha ez ballib műbotrány, akkor nem kevesebbet mondasz, mint hogy nincs normálisan gondolkodó semleges, vagy jobboldali értelmiségi.
A napokban robbant a hír, hogy az EU olyan mennyiségű és mértékű visszaélést tapasztalt a Magyarországnak folyósított fejlesztési pénzek elszámolásában, hogy emiatt leállították a támogatások kifizetését. Az EU súlyos, rendszerszintű problémákról, a pályázatok…..
A 2010-es választásokat megelőzően a Fidesz egyik legfőbb jelszava a korrupció felszámolása, illetve az elszámoltatás volt. Bár a beharangozott hatalmas csontvázak helyett inkább csak apró csontdarabokat találtak, azért végigment a számonkérés minden lehetséges ügyben,…..
Még a blog rendszeres olvasói közt is kevesen vannak talán, akik még emlékeznek arra, hogy az egész dolog úgy indult, hogy kissé parttalan vitába keveredetem a magyar kreacionisták önjelölt képviselőivel, és a blog lehetőséget adott arra, hogy rézsletesebben írhassak…..
A baloldali szavazók nagy része is elégedetlen azzal, ami az utóbbi négy évben a saját politikai pártjaik háza táján történt, jelentős részük inkább Orbán ellen vagy hagyományból szavazott a "kormányváltókra", nem azért, mert a reményt látta volna bennük -- ám még így…..
A legendás Obersovszky - Schmitt Pál interjú ... na jó, ez nem jó szó .... felnyalintás óta nem láttam ilyen minőségi interjút a TV-ben.Kálmán Olgának amúgy nem volt egy jó műsora, sorban érkeztek hozzá a bukott szellemi sasmadarak: Fodor Gábor, aki közös baloldali…..
Vajon mennyire erős gyomor kell egy viszonylag hosszú humoristakarrierrel rendelkező párosnak, hogy a biztos munkahelyért cserébe arcon köpjék saját magukat, és felvegyék a köztévé Obersovszky-tempóját? Bevallom, fogalmam sincs, de amit tegnap véletlenül elkaptam az M1 Szálka,…..
Remete 2014.04.04 12:43:34
@drágabolgárúr: Sajátos eszmefuttatásod van. Almát a körtével? Egy kereskedelmi TV olyan műsorokat ad, amire van vevő, mert különben tönkremegy. Egy közszolgálati adó, meg adófizetői pénzen működik, ezért pártsemlegesen és a színvonal emelése érdekében akár veszteségesen is működhet. Na az MTV a veszteséget teljesíti, de a színvonal emelés és a pártsemlegesség ott ismeretlen.