Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Destroyah2

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki nyugodjon meg, a Kolibri Űgyfelszolgalat kérdés esetén reagál a levélre 5 órán belül. A posztban azt is meg lehet nézni, milyen stílusban.  Érdekes történettel fordulok Önökhöz! Egy internetes parfümöt áruló cégről szeretnék írni, a…..
"2017. január 1-jétől azokat a háznál kézbesítendő küldeményeket, amelyeket alakjuk/méretük miatt nem lehet levélszekrénybe helyezni, a Magyar Posta csomagküldeményként veszi fel és kezeli." Hogy ez hogy működik a gyakorlatban, alább kiderül. Szia! Engem most a posta húzott fel.Fel akartam adni…..
Több mint két évtized után szülővárosában tartja utolsó koncertjét a kilencvenes és kétezres évek meghatározó extrém metál zenekara. A Replika az utóbbi években kevésbé volt aktív szereplője a magyar színtérnek, pályafutásukat pedig ott szeretnék lezárni, ahol…..
Kigyulladt ez szép teló? Milyen érdekes! De ne aggódjon, kicsit pofozunk rajta, és már ismét az öné! Na, kész is van. (Fú, de büdös!) A tok ugyan kicsit megolvadt, de hát erről nem mi tehetünk, ugye. (Bleeee.) Meg egy kicsit el is tört, de spongya rá, nem igaz? (Fúj, vigye…..
Destroyah2 2015.07.15 23:11:35
Belsőség Heti merítés 2015.07.05 07:13:42
Kis rohadék Szóval kabriót akartunk de nem keletit, mai agyammal lehet hogy egy Escortba nyúlnék,vagy Peugeot 205-be nem ebbe a csodába amiből nincs igazán sok az országban. A vételár olcsó volt de már a hazahozatalnál kiderült hogy valószínű ipari tanulók gyakorlóeszköze…..
Destroyah2 2015.07.05 13:06:21
István Galaxy S6-osán klittyog a gomb, ami nem tűnik őrült nagy problémának, de egy több, mint 200 ezres telefonban tényleg ne klittyogjon már semmi. A szerviz szerint viszont ez egy ilyen Samsung - ami mondjuk igaznak is tűnik, mert nem kellett különösebben feltúrni a netet sem a…..
Belsőség Heti merítés 2015.05.17 08:41:31
Zörög, morog, lelke van Terepen ráz, aszfalton pattog. De megszünteti a derékfájást. Nem kell ide súlyfürdő meg gyógymasszőr, csak két nap terepezés egy LC-vel :) Arra az esetre ha a "Prófécia" beteljesül! A leglehetetlenebbnek tűnő helyeken is el lehet vele menni csak a…..
Destroyah2 2015.05.17 20:34:33
@Schütii: ezt kb. jól tudod...

nekem is a Samu eszik 7-et-8-at pianóban, bár ugye most nincs sár, és kézi agykapcsolóm van elöl, így tudok úgy is felezni, és lépésben menni gázos helyeken, hogy nem hajt az eleje.

viszont nincsenek illúzióim, 25mm eső után ha nagy a csikágó, az is bever sztem 100km-re vetítve kb. 15-18-20 litert. :)

bár ezt a terepes fogyasztást így értelmetlen számolni.
  Szerintem szegény Györgyék ügye elég rosszul áll, mert hogy lehet azt bizonyítani, hogy bentjárt a bankban időben, de félreinformálták? Vagy más is járt így? Kedves Homár,  a K&H Bankkal kapcsolatosan van egy ronda ügyünk, ami egyébként még talán nincs veszve –…..
Destroyah2 2015.05.10 10:56:04
A sztoriban sokszor felbukkanó SEO kifejezés Search Engine Optimizationt, vagyis keresőoptimalizálást jelent. Ez egy igen praktikus marketingterület. Azzal foglalkozik, hogy jól megmondja, hogyan lehet egy cég honlapját a gugli találati lista első oldalára, azon belül is minél…..
Még hetekkel ezelőtt jártam látogatóban volt kollégáinknál, a mostanság kajában (is) utazó Péter Annánál és Zirig Árpádnál. Ők éppen kakaós mogyorókrém-tesztet csináltak, én is végigkóstoltam a felhozatalt, de engem nem a szakmai érdeklődés, hanem az ebéd utáni…..
Kordos Szabolcs Eszem-iszom, Hungary című riportkönyvéből már idéztünk néhány részletet az Urbanistán. Akkor a török büfékbe kalauzolt el minket a szerző, most egy másik fejezetből olvashattok pár részletet. Ebben egy fesztiválpultos lány mesél az élményeiről, arról,…..
TComment Hogyan spórol a magyar? 2014.04.02 06:28:13
A matrica 20 forintot dob mindegy autópálya-kilométerem költségén. Hol lehet ebből visszanyerni valamennyit? Hát a benzinen. Azonos című írásunk kommentposztja...
Ez már az új recept? Nem vagyok nagy teás, de reggel gondoltam tolok egy gyümölcsöset, ha már kaptunk karácsonyra. Csatolom a képet, mi fogadott, mikor levettem a polcról. A "legszebb" az egészben, hogy az original csomagoláson belül mozognak, élnek. Most csak kettőt sikerült…..
Lászlóéknak első nap után beszóltak, hogy hangosak a gyerekeik, pedig 4 családdal kivették az egész Zöldkapu Vendégházat: Nem vagyunk egy kifejezetten problémakereső, konfrontálódós család, talán ezen is múlott az idei szilveszterünk sikere. Azért döntöttünk, hogy…..
Nem egészen világos, naiv ügyfél miért angolul beszélő párját küldte az ügyfélszolgálat fogalom nélküli harcosához, mert ezzel a művelettel 100 perces hátrányba kerültek. Utána már csak a kárrendezési szakembert kellett lokalizálni, és már ki is derült, hogy a telefonjuk…..
Destroyah2 2013.12.17 23:46:19
Zsolt egy bika laptopot szerett volna venni a Computer Imperiumnál, de a kinézett típus elfogyott, a többi pedig nem ütötte meg a szintet. Azért csak rábeszélték egy másikra, amiről csak otthon derült ki, hogy nem full HD a kijelző felbontása, bár direkt olyat kért. Pénzt vissza…..
Rolandnak gyorsan elment a kedve a MediaMarkt napi akcióitól: Csak egy rövid észrevétel azzal kapcsolatban, hogy az egyik legnagyobb (ha nem a legnagyobb) műszaki áruházlánc mennyire felkészült az ünnepekre! Az email amire külön fel kell iratkozni, napi ajánlatokkal bombáz, ami…..
Destroyah2 2013.12.05 11:43:23
Leesett egy kicsit, de még az is lehet, hogy a földet el sem érte, még jó lesz, gondolta a pultossrác: Rendeltem egy Fiesta- tortilla tekercset, mellé pedig két Whoopert elvitelre. Ket nő volt eladó, egy magas pasi, aki a kaját csinálta. Amikor elkészültek a whooperek, az egyik…..
Destroyah2 2013.12.03 19:23:44
Rutinos Tesco-vásárló már otthon előre összeadta a bevásárlólistáját, így elég határozottan vissza tudta verni a pénztárnál kitudódott 700+ forintos áremelést. Körbejárták a kérdéses termékeket, és megint csak az eredetileg elvárt összeg jött ki. A Tesco elnézést…..
Richárdék rosszkor látogattak a szegedi Cooltour caféba, mert a tulajnak épp rohama volt, és 5 perc után kidobta őket, mert még csak a társaságuk fele rendelt: Szegeden található egy Cooltour café nevezetű vendéglátó ipari egység. Nem először voltam a helyen de ilyet még…..
Destroyah2 2013.12.02 13:29:17
2
Zsolt fotói szerint a Szentlélek közelségének hatására 30%-kal emelték fel a Nyakas Irsai Olivér árát a solymári Auchanban. Ez a karácsony lesz a végső? Csatoltam két fotót a solymári Auchan boros részlegéről. Mint látható, ugyanaz a bor a normál polcon 999Ft, míg pár…..
Kinga nem érti, mi viszont nem csodálkozunk, hogy a tranzakciós védelmi pénz óta miért nem szeretik a boltban, ha párszáz forintot kártyával akarnak fizetni. Legalábbis a IX. kerületben hosszas küzdelem árán sikerült csak: Egy IX. kerületi Non Stopban (PADU Kereskedelmi Kft.…..
Anita szerette volna kideríteni, hogy visszacserélik-e a Budaörsön az egy hónappal ezelőtt vásárolt, akkor 6 napja lejárt sajtot, de hiába nyomozta ki az ügyfélszolgálat titkos telefonszámát, mert elég hamar kinyomták: Körülbelül egy hónapja nagybevásároltam a budaörsi…..
Naiv ügyfél Soproni Meggyében leülepedett a Démon. A cég szerint a jelenség nem káros az egészségre, de már mindegy is, mert úgysem gyártják. Viszont legközelebb bontatlanul kell beküldeni a mintát, mert így nem steril: Belefutottam egy doboz Soproni dobozos valamibe, amiről…..
Destroyah2 2013.11.11 22:04:08
Naiv ügyfél nem várta meg, hogy a karácsonyi szezonban leverjék rajta az elmaradt tranzakciós adóbevétel miatt kivetett újabb adó áthárítását. Amikor megtudta, hogy a Start számlája havidíja 990 forintról 3690-re ugrott, megszüntette számláit a K&H-nál. Természetesen…..