Regisztráció Blogot indítok
Adatok
béla a görög (törölt)

0 bejegyzést írt és 3022 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A táblázat kicsit régebbi már,  sajnos újabbat nem találtam, de mielőtt bárki üdvrivalgásban törne ki, a jelenlegi helyzet a táblázatban szereplő számoknál már rosszabb képet mutat!   Jó régen írtam már a blogomba, rájöttem, hogy sokszor könnyebben ráveszi magát bárki…..
béla a görög (törölt) 2014.11.13 12:16:52
@Attila 1981: Nem, nem rulettre építem!
A hasonlat az akarta jelenteni, hogy a rulett kiszámíthatóbb mint a magyar állam nevében eljáró 2/3-os kormány, éppen ezért elutasítok minden ajánlatot amiben az állam szerepel.
Gondolom pénzügyeknél nem kell elmagyarázni, mi az a hitelesség, kiszámíthatóság, szavahihetőség, pénzügyi bizalom?! Na ezt nem szavatolja a jelenlegi kormány - számomra.
A tegnapi bejegyzésben azt pedzegettem, hogy az internetadó elleni tüntetéshez kevés közük lehetett a baloldali pártoknak. Mert ha lett volna, akkor nem tízezrek mennek az utcára, csupán egy-kétezerre tellett volna a bizalmi tőkéjükből és a szervező készségükből. Mára…..
Hogy valaki az Echo TV-n, az RTL Klub kamerája előtt, vagy az Országgyűlés elnöki székében fontolgatja az Európai Unióból való kilépés gondolatát, teljesen közömbös aspektus. Hogy az illető szimbolikusan október 23-án teszi ezt, nem enyhíti és nem súlyosbítja a…..
A kormányzat megkezdte a lázítást Amerika ellen, ahogy korábban már megkezdte a lázítást az EU ellen, amivel összeáll a Nyugat elleni szabadságharc frontja. Kövér László házelnök az Echo TV portréműsorában többek között arról beszélt, hogy Rui Tavares portugál zöldpárti…..
béla a görög (törölt) 2014.10.25 13:27:36
@béla a görög: Mondjuk így kicsit elgondolkodva és jobban belegondolva, be se kell hívni az oroszokat, elég ha a falusi paraszt eladja nekik 1 Ft-ért azt amit most leállamosítanak közműveket és a többit. hmmm.

Akkor meg azt kell hogy mondjam, hogy a szocik voltak az egyetlenek akik komolyan gondolták a kapitalista rendszert? És a szerint is cselekedtek?! A jobbik meg tapsikol és éljenez. Szép kis ország. Orbán mint Antall szellemi örököse :)

AZért ennyire nem szar a demokrácia meg az EU meg az egyéni szabadság, még ha nem is tökéletes.
Azért csak nem kéne ezt az oroszokra cserélni.
béla a görög (törölt) 2014.10.25 16:47:37
@♔bаtyu♔: a ballibsik legalább komolyan veszik az EU+NATO tagságot. 25 éve kellett volna az oroszok mellett kardoskodnod, de ma? kicsit hülyén veszi ki magát.

Ha 25 évvel ezelőtt felvetette volna valaki politikus - ránézve egy térképre - hogy miért nem csatlakozunk egy svájc-ausztria semleges tengelyhez 3.-ként (elválasztva É-D, K-Ny-ot) akkor most nem lenne probléma (de mert olcsóbb volt + volt egy (pár) délszláv háború + akkor még friss volt az oroszok emléke - és érdekes mód nem olyan édes mint most /tudom az idő megszépíti az emlékeket/, hát boldogan csatlakoztunk a NATO-ba)
Szerintem a Balti-államok, nem romantikázik az oroszokért, a lengyelek se és máshol se.
Itt se kéne.

Az EU-ba 10 éve léptünk be. 5 éve volt egy nem kis gazdasági hasraesés. Ezek nem időtávlatok egy ember életében. (Pláne ha teljes lelkinyugalommal vesz fel mondjuk 20 évre lakáshitelt)

Úgyhogy ne akarj itt 1,5-2 kormányzati ciklus alatt rendszert, ideológiát meg minden szart váltani mert egy kicsit nevetséges.
Október 23. alkalmából Kövér Lászlóval készített portréinterjút az Echo TV. A házelnök ebben többek közt a Tavares-jelentésről, Brüsszelről és az Európai Unió jövőjéről is véleményt mondott: „Tehát ők azt gondolják, hogy ezeket a magatartási szabályokat ők…..
Látták mit művel ez a multi? Akciókat hirdet. Például most éppen lazacot akciózik. Norvég lazacot. Hát mi mást. Az egész ország hadban áll Norvégiával, erre az Auchan Dolchstoss-t követ el a magyar emberek ellen. Az Auchan azt hiszi kigúnyolhatja a magyar embereket azzal, hogy…..
Nagy bajban van az Orbán-kormány. Volt már máskor is, de ez most más. Nem fog belebukni, most biztosan nem. De nem is ez a tét: ha nem veszi észre az útelágazódást, vagy csak rossz utat választ, később már másnak, egyértelmű fordulópontnak fogjuk látni mindazt, ami most, ezekben…..
béla a görög (törölt) 2014.10.24 19:07:47
A NAV-nál szerintem osztályvezetőig bezárólag mindenki nyaral.

Egyébként figyeled is Te mit írsz?
"ugyanakkor idehaza talán még ezt is meg lehetne úszni, legfeljebb pár hét vagy hónap múlva az addig sehol meg nem jelenő Vida Ildikó szép csendben távozna. "
"Ebben az ügyben azonban nem a magyar közvéleményt kell megdolgozni."

Na most tisztességes ember, azt írja, hogy előrángatják Vida Ildikót a föld alól is és kihallgatják. Te meg azt hogy fogják idehaza elfektetni a dolgot meg hogy veszik hülyére (szerinted) a magyar közvéleményt.
Mondd csak, nem kínos ez neked? :) Meddig vállalod még fel őket, ezt a fajta hatalmat? DE ez már legyen a Te gondod...
(ugye mint tudjuk Schwechat-nál szálltak fel a kolléganővel valamelyik járatra - adja magát hogy nem Ferihegyen miután Habonyt is kiszúrták)

Egyébiránt így van - KORRUPCIÓ van teritéken és NEM IDEOLÓGIA - mutatniuk kéne valamit - van egy náluk erősebb hatalom - fel kéne dobni egy cimbit. Na most ezt, fideszéknél? Csak ugye az USA nem Magyarország. És meglöknek még1 golyót ha kell és mégegyet és az EU is meglök. És jól teszik. Végül is csak egy szar kormányról van szó.

Egyébiránt itt látszik, hogy a fidesz mennyire nem politikai párt. Kinek a neve NEM hangzott el a hírportálokon napokig? Rendőrség/BM/Pintér, Ügyészség/Polt. Azon sem csodálkoznék ha ők is nyaralnának. Mindenki nyaral, csak kuss legyen már végre. És ez lenne egy abszolút többségű politika párt?

Abban reménykednek mindent be lehet fedni kommunikációval vagy épp annak hiányával. Nem lehet.
Sosem csináltam belőle titkot, a politikáról egyszerű a véleményem: A politikus dolga az, hogy engem, mint választópolgárt képviseljen. Ha jól csinálja kitartok mellette. De nem az én dolgom, hogy bármely párthoz lojális legyek. Vagyok annyira nyitott, hogy minden pártban,…..
béla a görög (törölt) 2014.10.23 21:19:50
Hát ha neked még mindig a fidesz a jobb választás akkor 'nagy ember'/érdekelt lehetsz.
Már bocs. öszöd meg gyurcsány meg ellenzék az leírva és ha már nem fidesz akkor USA vagy Anglia - azt úgy hívják menekülés - és ebben te is benne vagy. Te azért menekülsz mert ha nincs fidesz te kihullasz.
(Más is menekül csak legalsó szinten - 1.) OK amiért a fidesz vállalhatatlan)

Azt úgy kivettem, hogy nincs pénz az államkasszába - 3. bekezdés - szép cizellált leírás.

Azt ugye tudjuk mindketten, hogy a jelenlegi fideszgyőzelemhez kellett a választási törvény módosítása?

A fidesz külpolitikája az valami siralmas. Kárpát medencébe még elmennek dolgok, de azon túl nem.
Te hintapolitikának nevezed. Erre én azt mondom, hogy kereskedni egy dolog - kell is - nagypolitikát játszani egy katona+gazdasági tömb tagjaként - úgy hogy érdekeket sértesz AMATŐRIZMUS.
(2.) ok amiért a fidesz vállalhatatlan)

És a 3.) ok amiért a fidesz vállalhatatlan az az a fajta feudális-állammonopolista kapitalista gazdasági izé amit gazdaság címén csinálnak - beleértve a dohánypiac újraosztását (feudális rész) a rezsin/törvényeken keresztül a szolgáltatok és más javak államosítása és az azokra való rátelepedés.

Öszöd?
Az MSZP ellen ideológiai alapon tüntettetek.
A fidesz ellen mindenki a gazdasági érdeksérelme miatt.
Hagy ne vegyem komolyan az 'öszödi hisztiteket' - mert nekem meg hisztizés volt semmi más.

A fidesz kormányt a 2011-es MANYUP államosításom óta ellenségemnek tekintem. 1x mindenkit át lehet verni, meg lehet zsarolni. Akkor sikerült.
Emlékezzünk vissza hogy a) egyéni számla meg örökölhető ugyanúgy mint a magáncégeknél aztán egy kis nyomásgyakorlás c) ha nem adod akkor szolgálati idő kiesik + TB
Aztán csak vitték azt ment a levesbe aztán röhögtek.
Azt követően meg átminősítették a járulékot adóvá. Azt röhögtek
A neked vállalhatatlan ellenzékiek ilyet nem csináltak. Öszöd sem Gyurcsány sem. A többi sem.

Jól érzékeled, hogy a megoldás számodra Anglia vagy USA marad.
De menj inkább az USA-ba. Európába én akarok.
béla a görög (törölt) 2014.10.23 22:14:51
@Válasszunk: Nem személyeskedtem én egy dekát sem. Kielemeztem amit írtál. Ez jött ki belőle. Közvetlen személyedre vonatkozóan csak az Anglia, USA résznél van utalás.

A fidesz nyert volna, de lett volna ellenzéke. Na azt nem birták volna elviselni.

MSZMP-hez nincs közöm. Annál fiatalabb vagyok. És párthoz sincs közöm, nem vagyok párttag. ÉS nem hazudok. Én így látom. Balos SZAVAZÓ vagyok de vannak még páran így az országban.

És teszek azért, hogy nekem jobb legyen. És leginkább azt szeretném ha az állam békén hagyna. Az a nagy 'segítőkészsége' az előző 4 évben nekem sok pénzembe került.

TE pedig ne hisztizz! (na látod ez személyes) én egy olvasó vagyok. és az a véleményem amit leírtam.
csak hogy tudd magad hová rakni. ugord át a kommentem ha nem tetszik.
béla a görög (törölt) 2014.10.24 10:47:56
@Válasszunk: A fidesz 2010-ben elérte támogatásának maximumát! Nincs benne több ezt mindketten tudjuk! Nem tud már hová mozgósítani. Ezt felejtsd el.
(és akkor még a fideszes szavazó nem is büntetett, mint a baloldali 2010-ben!)
Továbbá ne próbálj az ellenzék helyett gondolkozni! És az ellenzéki szavazók helyett sem! Nekem mint ellenzéki szavazónak megfelelt volna ha a 45%-ot megkapja az ellenzék. Tudniillik én egyetlen egy dolgot várok csak el az ellenzéktől (jobbról és balról egyaránt!) az első normális, nem 2/3-s ciklusban:
Nevezetesen, minden fideszes 2/3-os törvény kisérletre mondjon NEMet! (azt leszámítva mondjuk amelyik a hatalom korlátozásának irányába mutat)
A fidesz-szel úgy kell bánni mint PAVLOV kutyájával! A hatalomtól kicsit eltorzultak. Először át kell mosni az agyukat és meg kell taníttatni velük, hogy más is van rajtuk kívül!
Aztán ha az ellenzék ezeken túl egymás marják engem NEM érdekel! Majd megegyezik. Mert megtud!

Én pedig úgy segítek magamon, hogy nyugodtabb helyet keresek Magyarországnál, ahol nem dívik a feudális, hatalmi gondolkodás és nem nézik az embert fejőstehénnek és békén hagyják. Egy EU-s országot. Viszont ott már nem fogok ilyen udvariasan beszélni a fideszmagyarral (nem mint ha akarnék egyáltalán)
SZerintem kölcsönösen kitársalogtuk magunkat. Köszöntem. Én nem felejtek és hosszú távon is tudok gondolkodni.
És nem vagyok egy megbocsájtó alkat.
„WTF?” – stílszerűen nagyjából így tudnám összefoglalni a közvélemény reakcióját az internetadó belengetett tervére. Folynak a találgatások, vajon mi értelme lehet ennek a javaslatnak, egyesek szerint az amerikai kitiltási botrányról akarja a kormány ilyen módon elterelni a figyelmet (ami elég…..
béla a görög (törölt) 2014.10.23 19:30:35
@eßemfaßom meg áll: a gazdasági kevésbé izgat mint a politikai.
egyébiránt meg felejtsd már el ezt a 700 forintot. Mindenki tudja, hogy hazudnak csak le akarják nyeletni a dolgot, aztán majd eltörlik a korlátot vagy felemelik. a lényeg hogy áttuszkolják a törvényt aztán majd arra hivatkozva fejnek.
béla a görög (törölt) 2014.10.23 19:45:03
@eßemfaßom meg áll:
ad1 - nem az államnak termel egyetlen egy magáncég sem!!!!!
Takarodjon a kormány a fenébe, ha nem bír gazdálkodni - többet lopott mint kellett volna úgy hogy az oktatás és lassan az egészségügy is fizetős. Merthogy nem a közintézményekbe tolja a pénzt az biztos
ad2 - magánember kifizeti a 27%-os ÁFA-t az internetkpcsolat után utána meg az csinál amit akar mert a szolgáltatóval van megállapodása nem az állammal - helloka
Úgyhogy le kéne szállni mind a magánemberekről mind a vállalkozásokról! Bele kéne nyugodni, hogy nem építünk feudalista/szocialista fideszállamot ahol a szavazók és a gazdálkodó szervezetek az állam fejőstehene.

a 700 forinttal meg mondtam felejts el! Csak a lenyeletés végett van!
béla a görög (törölt) 2014.10.23 20:15:02
@eßemfaßom meg áll:
mert ám a szolgáltató nem terheli tovább az őt érő adóemelést?!
mert ám nem a szolgáltatókon keresztül feji az állam a magánembereket?!
"amennyit akar átterhel " - még a választás jogát is megadod neki, te egy áldott jó ember vagy.
persze hogy átterhel. hülye lenne ha nem tenné. gazdálkodó szervezet mégis mit kéne csinálnia
Beruházott, épített, szolgáltat, fenntart - persze hogy kaszálni akar.
És nem önköltségre kijönni. És nem egy fideszes kormány fogja eldönteni mennyi nyeresége legyen. (Ami után IS úgyis fizet) Hanem többek között a piac. NINCS szükség állami/kormányzati/fideszes piacszabályozásra! NINCS szükség fideszes államkapitalizmusra!
Ti probálnátok meg megélni a piacon! Csak jobban fostok tőle mint a szociktól!
Ustream, Prezi. Biztosan nem sokaknak kell bemutatni azt a két, online piacon meghatározó magyar céget, akik innovatív területen tudtak a világpiac meghatározó szereplőivé válni. Egy bökkenő van mindkét cég tevékenységével: korlátlan internetet igényel a szolgáltatásuk…..
Mandiner blog Amerika visszainteget 2014.10.22 16:31:00
Mivel a mostanában napról napra egészségesen cseperedő amerikai-magyar diplomáciai konfliktust az elvileg azt okozó tények közzététele helyett, khm, versengő narratívák jellemzik; gondoltam, összegyűjtök pár tényadatot a két félről, kommentár nélkül. Terület, népesség,…..
A Napi Gazdaság online az MTI-re hivatkozva tegnap este öntött egy adag hideg vizet az internet adó miatt forrpont közelébe jutott közhangulatra. E szerint az új sarc plafonja magánszemélyek esetében havi 700, cégeknél havi 5000 forint lesz. Mielőtt hátradőlnénk, és gyorsan…..
béla a görög (törölt) 2014.10.22 20:56:29
Miközben Putyin Köpcös Cuncija úgy küzd a fokozódó nemzetközi helyzettel, mint kezdő medveimádó az anál körtével, addig a többiek nem alszanak, sőt: vargamiska vezetésével igyekeznek erőltetni az örök érvényű szabályt: - Aminek használatához hülye vagy, mit nem tudsz…..
béla a görög (törölt) 2014.10.22 20:44:15
Már a nők is tudják mit kell csinálni:
index.hu/kultur/zene/2014/05/23/peterfy_bori_klippremier/

hu.wikipedia.org/wiki/A_Reichstag_felgy%C3%BAjt%C3%A1sa#mediaviewer/File:Reichstagsbrand.jpg

és akkor nincs probléma az USA kitiltásra, internetadóra, szovjet-magyar barátságra, korrupcióra, meg sok mindenre.
És demokratikus. Mert a hatalom az állampolgár. Szerintem értenének belőle.
Mai hírek szerint a kormány be szeretné vezetni az internet adót. Az adó alapja a forgalom, mértéke minden megkezdett gigabyte adatforgalom után 150 forintot. Ennyi a hír. Először nézzük meg, mit jelent ez a gyakorlatban! Egy alapnak mondható 2 GB-os mobil internet csomag esetében…..
béla a görög (törölt) 2014.10.21 22:30:43
@polgári kór: mit idétlenkedsz?
6 éve a fidesz ellenzékben volt most meg kormányon van.
Törvényjavaslat bement. A VALÓSÁG a jelenlegi helyzet.
Kit érdekel mi volt 6 éve?
béla a görög (törölt) 2014.10.21 23:21:33
@polgári kór: menj innen!

@Scagnetti: Ja! és a legszebb az ideológiájukban, hogy egy leggebébb verziónál is a 5x-ese lesz az adó az előfizetési díjnak! Mocskos multik! Lerakta a kábelt/delejt kér 3000 ft-ot hülyére keresi magát de mi csak 15.000-et kérünk.

Szerintem a fideszeseknek is el kéne gondolkozniuk, hogy elzavarják a kormányukat a fenébe - legalábbis a jelenlegi felállásban biztos. Végül is ez csak egy kormány. És mindenki pénzből él. Olcsóbb mint tönkremenni vagy átvedleni fidesz képviselővé vagy vegetáló lénnyé - mert akkor onnantól megszünik a probléma nem kell internetet használni - szerintem.
béla a görög (törölt) 2014.10.22 00:43:20
@EMP: Ez is egy lehetőség, de szerintem te jóindulattal vagy feléjük - abból indulsz ki hátha nem! De! Miért ne!
Vagy úgy kérdezem miért ne akarnának 2 legyet egy csapásra?! Vagy úgy kérdezem miért jó neked, hogy bizonytalanságba tartsanak, szívassanak?

Mondom, egyszerűbb eltakarítani a mocskot! Azzal meg te ütsz 2 legyet egy csapásra. Egyrészt a korrupciót másrészt az internetadót!

Nehogy már az állam zsarolja az állampolgárt!
Ezért mondtam, hogy észhez kéne térni, pénzből élünk!
SZóval NE abból indulj ki amit gondolsz hanem ABBÓL AMI ELŐTTED VAN A VALÓSÁGBÓL! Az meg az, hogy visszavágnak a középkorba és tönkremész! Takarítás!
A nonprofit rezsiszolgáltató felállításának szándékával már 2012 nyarán előállt a Fidesz. Ennek feltételeit pedig az állami közművagyon gyarapításával kezdte el megteremteni. Az is világosan látszódott, hogy eddig megelégedtek a rezsi fokozatos csökkentésével és a…..
Egy szuperhatalom nem tűrheti, hogy egy jelentéktelen országocska magát mindenhatónak képzelő figurája keresztezze geopolitikai tervei megvalósítását. Immár kénytelenek vagyunk szembenézni a keserű valósággal: Orbán Viktor csak ebben a kisszerű magyar világban futhatta ki…..
béla a görög (törölt) 2014.10.21 20:23:49
Sokszor mondtam - OVI jó szónok, rossz politikus. Meg jogász. Nem kell köré mítoszt gyártani.
Ahol magyarok vannak ott megosztotta őket - akár határon belül, akár határon kívűl. Mondta amit hallani akartak aztán elslisszolt.
Magyarországon összegyűjtött másfélmillió hívőt/fanatikust és megváltoztatatta a törvényeket meg rakott hozzá politikai PR-t meg propaganda. Ennyiből állt a politikusi hatalma. Amit kiegészített a gazdasagi holdudvarral.
Egyénisége, kisugárzása, stílusa? Na az már bőven hiányos. 1,5 milliónak jó volt 6,5 milliónak nem (8 millió szavazóval számolva) Az meg nem árt ha valaki tényleg jó politikus akar lenni.
Büszke volt rá, hogy elmegy a falig. Nem ment, nekirohant. Azt most seggreült.
Az USA elgurította a golyót aztán jön az EU.
Abban nem hiszek, hogy OVI feldobná a gazdasági környezetének tagjait.
Simán megtenné mert az a fajta - csak sokan fogják egymás nyakát.
---
Ez nem lesz gyaloggalopp:
Gondold végig van egy velejéig korrupt monolitikus szevezet.
OVI-t a Fidesznek kellene úgy eltűntetni/elsüllyeszteni ahogy annak idején Medgyessit/Gyurcsányt. Na most ahhoz Medgyessi/Gyurcsány partner volt OVI nem az. De ezzel még csak a politikai hatalmi rész oldodótt meg - ott van még a gazdasági rész is. Nem érdekes, hogy az elmúlt napokban csak a legfőbb ügyész (Polh Péter) a belügyminiszter (rendőrség) (Pintér Sándor) meg az APEH neve nem szerepel egyetlen hírportálon sem? Megy a politikai hacacáré, ugyanakkor ott van ennek felszíne alatt egy köztörvényes bűn - korrupció, szervezett keretek között elkövetett ... (maffia)
És ha itt is fel kell valamit mutatni- már pedig fel kell - abból van a gond. Bűnbak(ok)at kell produkálni. Politikai bűnbak az nem probléma a gazdasági már inkább.
Az USA szép lassan csepegtetve szivárogtat. Minden nap egy kicsi, hogy a felszínen maradjon a dolog. Előkerülhet még hangfelvétel, valaki megszólalhat, az EU is bedob valamit.
Ez a történet már nem OVI-ról szól szerintem hanem 2-300 másik emberkéről, na az a rész a nagyon csúnya. OVI csak kirakat.
béla a görög (törölt) 2014.10.21 21:15:39
@Conchobar: Hiába próbálod, mosni, kenni szépíteni a dolgot.
Lássuk be mi NEM hangzott el az elmúlt napokba - néha az a beszédesebb amit NEM dobnak az orrod elé, hogy nesze paraszt csámcsogj!

Nos NEM hangzott el, mondjuk
a RENDŐRSÉG, APEH, NYOMOZÁS, TANUKIHALLGATÁS, JEGYZŐKÖNYV szavak egyike sem.
Volt egyszer egy APEH/NAV-botrány. Elültették. Nem melegítik.
Vannak nevek: NAV vezető, az étolajcég neve, Horváth András aki már egyszer kitálalt. EGy egész gépezet van erre kitalálva, hogy hivatalból foglalkozzon az ilyen ügyekkel. Nem mozdul. Nem érdekes? Szíjjártó hadovál itt USA bizonyítékot adjon izibe. Ha egy névtelen telefonáló felnyom megindul a gépezet. Most meg nevesítve ott az USA kormány azt nem indul a gépezet. Nem érdekes?!
OVI csak ül az alatta lévő szarkupacon.
Ez a történet nem csak és kizárólag OVI-ról szól.
És abszolút NEM a beutazási tilalomról.
Hanem szarkupacról, a korrupcióról.
OVI már kényszerpályán van és nem felfelé ívelőben.
béla a görög (törölt) 2014.10.21 22:25:29
@Androsz: Miért van az, hogy a magadfajta mindig előszed egy statisztikát amin rosszabb adatok is vannak... (költői kérdés, ne válaszolj, tudomi)

A VALÓSÁG: USA - MAGYARORSZÁG - KORRUPCIÓ MIATT VIZUMBOTRÁNY

A probléma ez a többi pedig abszolute érdektelen a jelen pillanatban.

Orbán úgy slisszol el, hogy mindenkit átver, manipulál, felhasznál.
Kedvenc alanyom a képelemzésekhez Orbán Viktor, akinek egyrészt elég fejlett a testbeszéde, másrészt rendszeresen úgy fényképezik/fényképezteti magát, hogy az szinte ordít az elemzésért. Van ugye ez a kitiltásos ügy, melynek lényege, hogy Orbán harcostársai közül jó párat…..
béla a görög (törölt) 2014.10.21 00:17:39
Orbán sír és azt mormolja magában: 0,666666666 (2/3-ad) :D

@$pi$: mert ti aztán igazgyöngyöt hullajtottatok rózsás ajkatokon (billentyűzeteteken) az "emút8év" során?!
Ha nem értded a miérteket akkor én most elmondanám néked, hogy itt és most a szopás ideje vagyon az pártnak és szimpatizánsainak. Ennek is el kell jönnie. Ezt is át kell élni. Lezúzzák az egotok és arcotok a földre ahol átlagember jár és nektek megsebzett gyermeki lelketek, hangosan felsír e fájó újjászületésben.
Ennyi történik véletek.
Nem mennek jól az ország dolgai sem a nagyvilágban, sem idehaza. A nagy geopolitikai játszmában sikerült a magyar hagyományoknak megfelelően a vesztes oldalra állni a keleti nyitás nevű stratégiának köszönhetően. Úgy néz ki, az oroszok kezdik elveszíteni ezt a mérkőzést az…..
béla a görög (törölt) 2014.10.20 22:12:20
@igaz_ember:
" A fene se ugrált, de a paksi bővítés meg kell, aki ezt nem érti azzal meg kár vitatkozni. Energia kell és kész"

Jóember először TE döntsd el, hogy energia kell vagy kifejezetten csak és kizárólag ha a fene-fenét eszik is (meg mert a falusi paraszt azt mondta) atomenergia. Nagyon nem mindegy. Az előbbit senki nem vonja kétségbe az utóbbit igen.
béla a görög (törölt) 2014.10.20 23:25:10
@csentecsa: és akkor mi van? ha a szomszéd 3 emeletes házat épít mert van egy autókereskedése meg pénze akkor te is nekiállsz 3 emeletes házat építeni hitelből?
--
csak azt próbáltam felvázolni, hogy energia=/=atomenergiával
A finnek kiszámolták ez jött ki nekik.
Nálunk államosítják a közszolgáltatásokat az áramszolgáltató is oda tartozik, nosza vágjunk hozzá egy atomerőművet - igaz pénz nincs rá aztán majd csak onnan jöhet az áram, hozunk hozzá törvényt is, mert anélkül nem élet az élet.
Hogy esetleg lehetne olcsóbban is, más módon, szerződéssel, több termelő blablabla - szarni bele. Nálunk politikai kérdés.
Neked, nekem meg 10 millió embernek kurvára mindegy honnan jön az áram, valakinek fizetsz - rohadtúl nem mindegy mennyit. Nekem az áram nem piros-fehér-zöld hanem 220 és ráz. És ha valaki nekem olcsóbban akarja adni mire felépül a Paks 2 akkor én attól akarom megvenni.
béla a görög (törölt) 2014.10.20 23:32:18
@A megvalósult amerikai ólom..: Miért nálunk pisztolyt tartottak emberek fejéhez, hogy adják el/bérbe a földjük? (kb. mint a hitel és bankok)