Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyula270

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Gyula elvitt minket szezonzáró vacsira, méghozzá akaliba a fék étterembe, ahol kurvaszar halászlét lehet enni, de nagyon finom rétest, amit helyben sütnek. Gyula ismerte a tulajt, a Fék Béla, így hívják beszarsz. Mármint nem ez az igazi neve, de mindenki így hívja aki ismeri. Na szóval ő odaült…..
gyula270 2016.12.28 19:46:46
A Pekingbe látogató turistáknak az éttermek döbbenetes száma tűnik fel elsőre. Egy átlagos környéken száz méteres sugarú körben olykor 30-40 étterem is fellelhető. Itt is, mint minden világvárosban, nagyjából mindenféle étterem ill. etnikum konyhája megtalálható. Úgy…..
Néha azt gondolom, hogy az autógyártóknak van egy részlege, amely a teljesen értelmetlen, már-már abszurd dolgok kitalálásáért felel. Ha létezik is ez a részleg, legtöbbször csak a koncepcióautókig terjed a hatáskörük, de néha ez-az átcsusszan a résen. Mondjuk ehhez jó nagy…..
gyula270 2014.08.13 22:29:23
@Ad Dio:
az uaz tényleg verhetetlen, 1x húztam ki 1 vadász cimbit a nivával + futóval elakadt(a dágványban beszakadt alatta a jég)
azért elmondanám h küzdeni kellett de kijött.
s jöttek a szokásos sztorik: mondta még az apja élt(csak Uazzal járt vadászni) nem sokszor akadt el, de már akkor rettegtek az akkori tszes traktorosok h megint hova kell érte menni többször volt, hogy a traktor útközben elakadt.
a másik érdekessége az Uaznak hogy az idegen(hívott vadászok + külföldi vadászok) mind nagyba repesztettek el mellette az akkor újdonságba menő terepjárók(?)s sorba akadtak,végül az uaz szedte ki, szépen sorba őket...
  Emberek úgy gondoltam én is belefogok kezdeni 1 blog írásába,mert szeretném vezetni milyen sikereket/ sikertelenséget érek el, ezzel akarom magamat ambicionálni! lényeg a lényeg el/meg/hízott(nak) tartom magamat (most már) fene se tudja, de elegem van abból hogy okés…..