Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kispapa

36 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kispapa kalandjai 7 év 2016.04.06 21:53:28
Lassan ennyi idő telt el az utolsó bejegyzésem óta. Hét év rengeteg idő, de ahogy az ember öregszik (érik, tapasztaltabb, vagy épp felnőttebb lesz?, hívhatjuk tulajdonképpen bárhogyan) és mellette társa és a gyermeke érkezésével családja lesz rájön, hogy ez egy pillanat alatt elröppen. A gyorsuló…..
Semmi hír, mégpedig felőlem, illetőleg a családról.Röviden azt kell mondanom, hogy jól vagyunk. A gyermek nől, növekszik, maholnap másfél éves, mi pedig egyre jobban beleszokunk (ha lehet egyáltalán) a szülői szerepkörbe. Tegnap nagy nap volt a gyermek életében, ugyanis először…..
A Londonban uralkodó sajátos viszonyok miatt az embernek hamar megemelkedik az ingerküszöbe, és már nem kapja fel a fejét egy lenyűgöző formájú felhőkarcoló, régi házhoz elegánsan hozzátoldott modern szárny, burjánzó művészeti galériának tűnő bolt vagy a koncertplakátok…..
Kedves Olvasók! Remélem nem bánjátok, ha ezt a pár sort ide teszem.Sajnos nem saját tollból, de ma önző módon aktuálisan nekem szól :)SzületésnapomraHarminckét éves lettem én --meglepetés e költemény csecse becse: ajándék, mellyel meglepeme kávéházi szegletenmagam…..
Egy kispapa kalandjai HALLGATÁS 2008.12.09 15:41:48
Kedves Olvasók, ismeretlen ismerősök!Köszönet a látogatásokért, és a bíztató bejegyzésekért.Sok munkám és még több dolgom volt odahaza Kismama (immáron Mama) és Kisbaba mellett. És lusta is voltam. Így ebben a rövid kis postban kérem elnézésteket a hallgatásért és…..
Egy kispapa kalandjai DANIEL 2008.05.26 15:20:00
Igen, Ő az, itt van, megérkezett, a világ legszebb kisbabája!Szavakkal leírhatatlan az, amit az ember ilyenkor érez. A csoda, amit 9 hónapig sejtettünk végre itt van. látod, fogod, érzed, de mégsem érted. Ilyenek lehetnek az angyalok is :)No, akkor a száraz adatok: születés…..
Szulunk :)Csak hazajottem kismama motyojaert, rohanok vissza a korhazba.Mindenki szoritson :)..
Minap épp ezen az érdekes helyzeten gondolkodtam. Azaz, ha elfogadjuk (márpeddig miért ne tennénk), hogy a gyermek a fogantatása pillanatától lélekkel megáldott lény, akkor a kismamák olyan szerencsés emberek, akik 9 hónapon keresztül 2 leleket hordanak a testükben. Nem, nem vagyok…..
És én ismét itt vagyok egy újabb bejegyzéssel. Lassan pedig Kisbaba is itt lesz, mármint Kismama pocakján kívül lesz hamarosan :) de addig nézzük, mi történt az elmúlt napokban.Kismama túl van az első CTG vizsgálatokon. Május 1-én volt az első vizsgálat (tudom, hogy ez a hideg…..
Ismét jó rég nem írtam... Ilyenkor mindig írígyelem Kismamát, aki otthon lehet és pihenhet, meg ha kedve volna, akkor egész nap blogot írhatna. Olyan sok érdekes dologról írhatnék, de mellette sajnos dolgozni is kell, amikor meg nem dolgozom, akkor pihenek, lustulok, de mindezek előtt…..
Egy kispapa kalandjai Baba kelengye 2008.04.15 14:25:00
Azt kell mondanom, hogy szerencsések vagyunk. Kedvesem és az én szüleim is tudnak és akarnak segíteni a babaholmik megvásárlásában. Az az igazság, hogy mindketten döbbenten személeltük például a babakocsik árait. 100.000,- Ft alatt szinte nem is lehet normális kocsit találni. Bár…..
Nem állhatom meg szó nélkül, így még pár sort írnom kell :)Aki nem ismerné ezeket a rendszereket (korábban én sem ismertem) azoknak elárulom, hogy lehetőségem van megnézni, hogy hogyan bukkannak a blogomra, azaz a kereső programokba milyen kifejezéseket írnak be az ide eljutóü…..
Ennyi telt el az utolsó bejegyzésem óta. A hallgatásra semmi különösebb okom nem volt, egyszerűen csupán sok munka, otthoni teendők és persze mindez egy kis lustasággal fűszerezve...Közben persze Kismama is hazaérkezett a messzi uruszágból, hozta magával kisbabát is, aki…..
Egy kispapa kalandjai Újra itt 2008.03.03 09:55:18
Visszatértem. Annak, hogy nem írtam nagyon egyszerű oka volt. 1 hétig nem voltam számítógép előtt, elvonultam, hogy tanuljak, készüljek a szakvizsgámra, megérte, mert sikerült, így nincs több vizsgám :-)A másik oka, hogy Kismama elutazott, így Róla csak telefonos információkkal…..
Egy kispapa kalandjai Szabi 2008.02.16 19:55:11
Kispapa jövő héten szabadságon lesz, no internet, no bejegyzés...De igazából nem is lenne miről írnom, hiszen kismama és kisbaba is nagyon messze vannak. Apropó... Kisbaba legújabb attrakciója: Kismama hasának hullámoztatása. Szép lehet, csak én nem látom mindezt. Hull, csak hull…..
Kismama elutazott. Kanadában van, és köszöni jól érzi magát, mindketten jól bírták a repülést. Kismamának találtam egy jó kis aerofitness programot az egyik légitársaság repülőn osztogatott magazinjában, csupa hasznos gyakorlattal. Kismama szorgosan csinálta őket az úton és…..
Ma reggel ismét vérvételre mehettünk Kedvesemmel. Terheléses vércukrot vizsgálnak. Múltkor már leírtam, hogy miért érdemes a Szent István Kórházba járni ez ügyben. Most csak annyit tennék ehhez hozzá, hogy ebben az esetben ráadásul a kismamát soron kívül be is hívják…..
Ma ismét védőnőnél voltunk, akit kismamával egyre jobban kedvelünk. Mosolygós, kedves, energikus, és ami a legfontosabb minden kérdésünkre tudja a választ, kételyeinkbe is segít, tehát egy főnyeremény :-) Csak azt sajnáljuk, hogy amikor Kisbabánk megérkezik, akkor már nem lehet…..
Az alábbi képecskéket kéretik komolyan venni :-)Kispapa társaimnak és magamnak készültek, a céljuk a gyermekkel való helyes bánásmód elsajátítása. Figyelemre méltó a gyermek etetésével, a bevásárlással, valamint a gyermek biztonságával kapcsolatos kép.Köszönjük, hogy…..
Igen, ma álmosnak és lassúnak érzem a napot, pedig a szürke hetek után ma ismét süt a nap, és szokásommal ellentétben viszonylag sokat aludtam. Ennek ellenére álmos vagyok.Kismama szép, úgy nyáron a szülinapjára kapott telefonja egyre inkább zúg, szervízbe kellene vinni, csak…..
Kedves Hölgyek, Urak!Igen, kispapa visszatért, és ismét megfogadja, hogy nem fog eltűnni (és igyekszik is betartani).Minap nézegettem kisded blogom látogatottságát, az értékek egy kissé lelomboztak, napi átlagban 7 ember szokott betévedni, vagy meglátogatni. Most vagy a témák nem…..
Egy kispapa kalandjai B.Ú.É.K. 2008.01.08 11:29:00
Hazatértem a nagy útról, a nagy pihenésből. Persze fáradtabbak lettünk, vagyunk Kismamával, mint odafele, de rengeteg élménnyel és napfénnyel lettünk gazdagabbak. A legnagyobb élmény az volt, amikor kismama a reptéren hazafele indulás előtt (épp a csomagjainkat adtam fel és…..
Tekintettel arra, hogy valószínűleg ma vagyok utoljára úgy netközelben ebben az évben, hogy ráérek írni, így mindenkinek békét, szeretetet és boldogságot kívánok Karácsonyra és egy boldogabb, sokkal boldogabb új esztendőt, mint az idei volt!Ugyanakkor senki ne feledkezzen meg a…..
Megint eltelt egy újabb esztendő, és állítólag öregebb lettem 1 évvel, immáron ez a 31. esztendő az életemben. Szombaton volt a nagy nap, amit egy nagyon kellemes, az otthonunkban család és barátok körében elköltött vacsorával, sok beszélgetéssel és nevetéssel ünnepeltünk…..
  Fáradt vagyok, meg terhes :) mert nálunk a családban ugyebár 2-en várunk gyermeket :-)Terhes... Vajon csak bennem kelt ellenérzést gyermeket váró kismamák terhesnek hívni? Hiszen ők, akik a gyermeküket hordják és várják egyáltalán nem terhesek, számukra  a súly, ami…..