Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adamm23 (törölt)

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre jobban érik a társkereső- és tanácsadó oldalunk megvalósítása, mert ez egy lekoptatás kísérlet. Van, amikor a semmilyen jelzést is képesek vagyunk pozitív üzenetként értelmezni. Szegény fiú csak szeretetre vágyott, és minden mosolyba belekapaszkodott. Vannak mosolyok,…..
Eddig úgy gondoltam, hogy egy vállalatnál a következő a hierarchia: 1. Takaítónő (pláne ha diplomás suvick) 2. Titkárnő 3. Portán ... N. Vezérigazgató De most szembesülhezünk azzal a ténnyleg, hogy az igazi úristenek a MÁV-nál a pénztárosok, hogy mosnám ki egyik-másik…..
Most aztán dobhatjátok csuklóból az MNK-kat, ez most tényleg az a helyzet, de mi mást lehet várni egy 17 éves lepedőakrobatától. Kedves szakítósbloggerek! Rendszeres olvasótok vagyok, mostanában azonban észrevettem, hogy kevés olyan történet volt a blogon, aminek elolvasása…..
Hóbelevanc Jakupcsek kifutott 2008.04.14 15:00:00
Nem kell Uri Geller műsorában szerepelni, de még nagy mentalistának sem kell lenni ahhoz a „jóslathoz”, amit a TV2 új műsorstruktúrájáról szóló írásomban megelőlegeztem Az Igazság ára című műsorának. Ez pedig a kifulladás, ami ma már sokkal inkább nevezhető…..
A végtelen szappanoperák helyett ismét az egyszerű, hülye szövegekkel lezárt történetek kora jön. Mert nincs is a világon szebb, két szomszédos faluban dobogó szívnél, amelyet összeköt egy híd - kivéve ha azt éppen felújítják, és csak kerülőút van. Csak azért…..
Adamm23 (törölt) 2008.04.14 14:49:34
A wiwes sztorikat nem nagyon értem, mert elképzelhetetlen számomra, hogy valaki ott kommunikálja az érzelmeit. Mai történetünk visszatérő jelenség, mert sokan ha megismerkednek egy csajjal/sráccal, akkor rögtön megnézik a családi állapotot is. De mi van akkor, ha már 2 éve…..
És ez megint nem április 1-jei tréfa, hogy a matek táborban több a lány, mint a fiú. Lehet szerencsésesebb vezérbika egy olyan fiúnál, aki a matek szakon csajozik be? És lehet utáltabb vezérbika annál a fiúnál, aki nem elég, hogy becsajozik, de a matek szak másik csaját is…..
Azzal mindenki tisztában volt a Kiválasztott nevű szórakoztató gagyiműsor bemutatója előtt, hogy azért az egész országot nem lehet ezzel a kanálhajlítgatós trükkel haknizó faszival megvezetni. Éppen ezért reméljük, hogy aki mégis leült a képernyők elé (és volt belőle…..
Süt a nap! Ez adja meg az eheti alaphangot: városok, szerelmek kavarognak ebben a Jókai-szerű történetben. Viszont elhatárolódunk a levél azon pontjától, amelyben a búcsúszexet kérdőjelezi meg a szerző. A búcsúszex minden kapcsolatok csúcspontja, anélkül mit sem ér. Ez a…..
Tegnap este a Kiválasztott című műsor előtt egy ismerős olvasótól még kaptam egy figyelmeztető sms-t, hogy feltétlenül nézzem meg. Ő biztosan érezhette akkor, hogy lesznek megfogalmazódó gondolataim ezzel kapcsolatban, és nem tévedett. A TV2 elég érdekesen képzeli az új…..
Adamm23 (törölt) 2008.03.30 16:02:10
A legjobb sztem a multimédiás központ, és a "több tízezer" üzenet volt, amit Demcsák "Hiteles" Zsuzsika próbált beadni mindenkinek. És még képesek voltak ügyvédeket (?) is odahívni, no comment..

Nekem mondjuk elég
x@r napom volt tegnap, de ez a műsor igencsak feldobott. Egy vígjátékon nem röhögök (sírok) ennyit:)

Ja és az is fura, hogy valamiért az LCD tetejéről nem esett le a kanál... pedig alig szélesebb a TV egy evőkanálnál, de így sem mozdult... talán nem külső hangszórókon kellett volna hallgatni a "műsort"...?

Hát, talán jövőhéten az a ferihegyes trükk jobban sikerül, bár remélem, akkor Zitán is kevesebb ruha lesz, így talán még valamelyest nézhető show-t kapunk, csak aztán meg ne szólaljon szegényke:))

Miért nem ad le a TV2 inkább húsz évvel ezelőtti Copperfield trükköket, ezerszer élvezetesebbek...
Mindig is elborzadva figyeltük a népszerű közösségi szájt környékén való történéseket, és most különösen dühös vagyok, mert egyszerűen nem jöttem rá, hogyan lehet szakító közösséget létrehozni, és hiába kértem a gépháztól meghívót, basznak küldeni. Aki meg az…..
Rövid, de erős.Megírnám neked a legdurvább szakítást amit valaha is hallottam. Az egyik ismerősöm ismerőse (persze hogy nem én) együtt volt már egy ideje a leányzóval. Végülis túl sok baj nem volt köztük, de nem is az a nagyon virágzó szerelem volt. Viszont a vége a lehető…..
Hiába folyik ki mindenkinek mindenén a BKV, sajnos újra az arcpirító surmóság mezejére léptek. Az Index is lehozta, hogy a BKV 6-án és 7-én nem bünteti meg a lejárt bérlettel közlekedőket. Erről azonban sajnálatosan nem értesítették ellenőreiket, akik rögtön 12 rugóra…..
A hetet egy szavazással indítjuk, mert beküldőnk egy igazi, vérbő macsó, aki úgy játszik a nőkkel, mint Illés Béla a focilabdával. A 2008-as évet azzal kezdte, hogy összegyűjtötte a kedvenc sztorijait, amiben ő nőkkel szúrt ki. Most közreadjuk ezeket: ki, ki döntse el, melyik…..
Adamm23 (törölt) 2008.01.07 16:31:51
Nekem is van egy sztorim, szívtam vele rendesen. Vidéki parasztlány, valahonnan Tirpákiából, neten megismerkedés, hűű találkozzunk, fíling, miegymás. Sajnos jó teste van, ez volt a vesztem. Jön Monorra, családhoz, és majd átugrik hozzám Pestre, nálam alszik aznap, ilyesmi. Nos, este van, kérdem én, hol vagy, hát sajna család "nem engedett", gyere Te, Monor közel van!! Basszus mondom, nemár, de higgyem el jó lesz, majd keresünk egy nyugodt kis zugot.. Hát jó, próba szerencse, MOnor nincs messze. Már ott vagyok vagy egy órája, várom, sehol senki, majd megjelenik a komplett családjával, (miután rátelefonáltam) autóval, persze akkora tajparasztok voltak a felmenői, hogy én szégyelltem magam helyettük. A csaj amúgy használhatónak tűnt.. üljünk be valahova, majd utána hazamegyünk. Oké, panzió, ezt igyunk azt igyunk, persze felét ott hagyja mert nem ízlik neki, de vegyünk ki egy szobát. Na mondom végre, csak megérte ez a sok szarság idáig.. meg y a nyomulás ezerrel, hátha legalább a szex jó lesz, persze nem enged semmit, majd hajnal kettőkor kijelenti, hogy kísérjem haza a családjához, mert háromkor indulnak haza nyírségbe.. mi van??? ja és bocs, de csak huszasom van a szobáért (ami amúgy 5ezer volt).. "tudsz visszaadni"? Na ez sok volt már, lekísértem, azóta sem beszéltem vele. Persze ő hívogatott.. Anyád. Parasztkurva.
A Panzióban viszont megesett rajtam az éjszakás recepcióscsaj szíve, úgyhogy végülis jól kijöttem a dologból;)
labdabiztos Új év, új Fradit! 2008.01.02 12:25:00
Rövid, de igaz mese egy morálisan levitézlett társaságról, ahol a fehér fekete, a rossz jó, az ellenszenves szimpatikus, avagy miért kellett Kevin McCabe, mint rossz gyereknek a kamu bizonyítvány.     Először is szeretnénk elnézést kérni mindazoktól, akik…..
Az év utolsó napja az, amikor még az SZTK-keretes szemüvegben parádézó akadémikusnak is elnézik, ha csontrészegen fújja a trombitát a főtéren héderező hajléktalanok mellett, kötelező vidámság, és a többi. Éppen ezért vakarjuk a fejünket a tévék úgynevezett…..
Most vagyunk a karácsonyi idegbaj hajrájában, rájöttek az emberek, hogy holnapután itt a csomagbontós este, nem árt beszerezni valamit, amit a fa alá tehetünk. És ugye miért ne most, innen szép nyerni. Van persze olyan ember, aki nem idegesíti fel magát azon, hogy nincs parkolóhely,…..
A kigyúrt és jól fodrászolt zenész-portás és a dolgozó nő kutyasétáltatás közben összejönnek. Mi ér többet, egy Kludi csap, egy tévé vagy egy hatéves kislány? Karásonykor minden ilyen sztori szívszorító. Hiszünk abban, hogy blogunk a nyelvhasználat felfrissítésében…..
Amikor tegnap este negyed kilenc magasságában a már-már Medveczky Ilona feszességű arcbőrrel bíró Korda György kissé galuskásan a mikrofonba böffentette, hogy "És most képletesen foglaljuk el Talmácsi Gábor világbajnok motorját!" akkor már tudtam, hogy a Sportcsillagok…..
Közepébe csapunk rögvest, Pratt készülődik otthon, öcsi tanul a nappaliban, a szobájából hirtelen egy nő bukkan elő. Pratt arcán széles vigyor, jólvan öcsi, csak kiegyenesedtél, ez a dolgok helyes útja a bátyó szerint. Kórházban, új fiút mutatnak be nekünk: Ben, aki egy…..
Hálaadáskor vagyunk, ünneplős rész következik sok vérrel, hányással és végtagokkal, amik megválnak a gazdájuktól. Vizsgálattal nyitunk, embermentés, közben kedélyes csevegés a pulykasütés módjairól. Jön a csipogtatás, Abbynek mennie kell helikopterezni. Hálaadáskor ő…..