Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Reventon

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 24. hu szúrta ki, hogy a Duna TV vasárnap reggeli vallási műsorában, a Baptista ifjúsági műsorban elég erős nyolc percet sikerült összeállítani a homoszexualitásról, melyből számos dolgot lehetett megtanulni, köztük hogy a homoszexualitás kritikus dolog, hogy fontos megtanulni, hogy kell…..
Amikor a miniszterelnökséget vezető miniszter az egyházakat nevezi az oktatás legfontosabb szereplőinek, ott már a baj nem kicsi. Európában ugyanis már Luther Márton idején kezdett divatba jönni a szekularizáció, 1517-ben. Az állam és egyház szétválasztását VIII. Henrik idején kezdték el Európában –…..
Reventon 2016.11.27 02:46:23
@apro_marosan_petergabor:
Az erkölcs nagyon fontos dolog lenne, a baj az, hogy a magukat leginkább vallásosnak mondó emberek a legerkölcstelenebbek.
Tudod, amikor a templomba kifüggeszt a pap egy listát azokról a falubéli emberekről, akiket utálni kell, mert nem értenek egyet vele és mertek ellentmondani és emiatt a keresztény nagymama éveken keresztül nem beszél a saját gyerekével, akkor könnyen elgondolkodik az ember azon, hogy a hit van-e az egyházért, vagy az egyház van-e hitért!
1000 éves dogmákat a legkönnyebb hangoztatni a hit ilyen meg olyan jó, az egyházi iskolák milyen színvonalasak, mégis mindig az egyház állt a fejlődés útjában! pl. Galilei ...
Képzeld én már láttam olyan táblát, amin az állt: A templom felújítását az európai unio támogatja. (Az én adómból). Az Vatikán kincs hegyeken ül, mégis miért kell őket támogatni?
Azért, mert csak a pénz és a hatalom számit neki a jelenben, a híveit pedig beeteti a maszlaggal a túlvilági boldogságról. Innentől kezdve az egész egy képmutatás és hazugság.
A fidesz nagyon jól meglátta, hogy mekkora hatalmat jelent az emberek hiszékenysége és butasága, ezt használja ki. Nekik buta irányitható emberekre van szüksége.
Ők a saját gyerekeiket külföldre járatják iskolába, hogy minél jobb oktatást kapjon és jobban boldoguljon az életben. Miért nem magyar egyházi iskolában taníttatja? Mert ez csak mese a kisembernek.
A különbség annyi, hogy ők könnyen megtehetik, amíg pl. az MNB pénzek hipp-hopp elveszíthetik a közpénzjellegüket és arra költhetik, amire csak akarják, vagy a férje a nagyon ügyes vállalkozó, aki sorra nyeri a közbeszerzéseket, emiatt Svájcban tanulhat és még büszke is rá, hogy megélnek a saját lábukon és meg tudják könnyen finanszírozni, addig a kisember a hozzá legközelebbi iskolába íratja be a gyerekét, mert nem tud mást tenni.
Végezetül csak annyit mondanék:
A hit maga egy szép, jó dolog. Mindenki éljen vele, ha akar, de ehhez semmi szüksége nincs közvetítőkre! Az egyház egy 2000 éves párt, azalatt a 2 évezred alatt volt ideje kifinomítania a maga rendszerét.
(Láttál már online kasszát a templomban? Kaptál már valamilyen bizonylatot az otthagyott pénzed után? Mi ez, ha nem pénzmosás, nagyban, legálisan?)
Reventon 2016.11.27 03:04:47
@rasztaszív:
Ennél tökéletesebben ezt el sem lehet mondani! Grat.
Reventon 2016.11.27 03:09:23
@Jakab.gipsz:
Nézd vissza az üzeneteidet, a katolikusok szeretete nevében csak gyűlölködsz és fröcsögöd magadból a zsidókat, muszlimokat, kommunistákat...
Én ezekre a csoportokra annyit mondok: embertársaim, beleértve téged is.