Regisztráció Blogot indítok
Adatok
novisz

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fogakban és a pikkelyekben lévő kalcium elemzésével francia kutatóknak sikerült meghatározni, hogy mi volt a dinoszauruszok menüje. A The Royal Society Publishingban jelent meg a tanulmány, amelyet a francia nemzeti tudományos kutatóközpont (CNRS) paleontológusai és geovegyészei…..
  Nem tudom, hogy mennyire ismert a dolog, de van most ez a verseny a lángossütők között, amit az egyik étolajgyártó hirdetett és szavazni lehet a legjobb lángososra. A tét nem túl hatalmas, nem is túl kicsi: 500 liter étolaj a győztesnek, 250 liter a második és 100 liter a harmadik…..
A XIII. kerület, Hegedűs Gyula utcában, közel a kőrúthoz van Budapest legjobb burek sütödéje. Aki a nyarait töltötte már az ex-Jugoszlávia területén fekvő országokban, vagy a Balkánon, tudni fogja, hogy mi is az a burek. Ugyanis ezeken a tájakon rendkívül közkedvelt ez az…..
novisz 2016.07.20 23:39:49
„A tehén egy rejtélyes állat, de én megfejtem!” mondja a klasszikus, most pedig eljött az idő, hogy a rejtjelezésnek és a titkosírások feltörésének művészet a Lemil hasábjain is megjelenjen. Már csak azért is, mert a XX. századig a rejtjelezés elsősorban a diplomácia és…..
novisz 2015.01.21 10:58:52
Mintegy százezer néző szeme láttára vesztette életét egy repülőgép pilóta Kaliforniában egy légi bemutató alatt. A 77 éves pilóta egy veszélyes manővert hajtott végre egy kétfedles kisrepülővel a talaj közelében és ekkor csapódott a földbe. A férfi több mint 60 éve…..