Regisztráció Blogot indítok
Adatok
moslekzabalo.hu

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit nem tud még a használtautó-kereskedelemről, a fontoskodó, kisstílű márkaszervizesekről és a bepróbálkozó ügyfelekről?Mai cikkünk blogposztja...
moslekzabalo.hu 2011.12.31 23:25:31
@third:

"4. Egyéb tanács? úgy általában, egy szőke nőnek autóvásárlásilag...?"

Gyári kepviselet hasznaltauto reszlegen,elso kezbol,orig.km, eredeti fenyezes,full option,minel drgabban szigoruan a baratod,ferjed ill. egyeb papaucs penzen. Dehogyis :)
moslekzabalo.hu 2011.12.31 23:26:36
moslekzabalo.hu 2011.12.31 23:44:05
@ommm:

" a svájci frank alapú hitel befektetés, lutri, ami bejön vagy nem."

Hitel mint befektetes.Latom a penzugyekben is otthon vagy,Mr Wall Street:)
A mindenkori olasz nagyautót évek óta ütközetben eltűntként tartják nyilván, de most visszatért, mint John Rambo Afganisztánba. És amerikai fegyvert használ...
moslekzabalo.hu 2011.11.04 01:58:11
"Iso Grifo, Bizzarrini Strada, DeTomaso Pantera, az olasz–amerikai házasságnak nagy hagyományai vannak, és az eredmények sem hagynak sok kívánnivalót maguk után."

A fentiek legfobb kozos tulajdonsaga volt a meregdraga,kisszerias gyartas,a horribilis aru fenntartassal fuszerezett kiforratlansaggal jaro megbizhatatlan mukodes es az alacsony eladasi darabszamokbol torvenyszeruen bekovetkezo rollolehuzas,csod es a piacrol valo teljes eltunes.Ezekbol egy is hagyott boseggel kivannivalot maga utan nemhogy egyuttveve.

" De vajon meg lehet-e ismételni a trükköt 2011-ben is?"

Termeszetesen.Csillagaszati aron, rendre meghibasodo,extrakoltsegesen uzembentarhato es legfokepp nehezen eladhato,majd veszteseget termelo arut eloallitani az gyerekjatek barkinek,barhol,es barmikor.

(Mindez termeszetesen csak a "sikeres" elodokre es nem erre az autora ertendo.)

" A tipografiaja mar evek ota a legszebb"

Ellentetben az alatta levo,a szocialista autokat idezo narancsos fenyezessel.
"Torino környéke elég jól szituált és kifinomult ízlésű,"

Ez igy van . Nem veletlenul jut arrafele (is) egy tucat A6-os Audi es 5-os BMW egy Thesisre.

" nehéz bevágódni, ebben biztosak lehetnek."

Felsokategorias olasz autoval midenkepp. Amerikaival meg egyenesen kizart.Igy ezek elegyenek nem igen teremhet majd tul sok baber arrafele (sem)

"Az a kis kromperem a kormányon,akarki is csinálta,de volt olasz őse..."

Vagy legalabbis latott mar egy-ket VW Phaetont az elmult evtizedben

"A fűtött-hűtött pohártartót meg remek ötletnek tartom"

En is, hogy atvettek a tiz evvel ezelotti hetes BMW-bol.

"kategóriában mindennél erősebb beidegződések és törvényszerűségek uralkodnak."

Es ugyebar koszonheto mindez az olasz - no es az amerikai- autok "kifinomult anygainak" es "elsorangu kidolgozas"-anak ,hogy a legendas "megbizhatosag"-ukra" es "presztizs"-ukre szot se fecsereljek.

"mégis nagyon nehéz lesz elfogadtatnia magát."

Aa,dehogy..:)) Talan majd most, a 6973.-ik, fogadkozassal toltott probalkozassal a nagykategoriaban.

Mas.

"mindenben túlnövi, ez talán legnagyobb aduásza."

Azt nem tudom miota es hogyan lehetseges az aduaszt fokozni ami ugyebar vagy van vagy nincs. Nalad gondolom letezik ici-pici jackpot is.

"(a kárpitozást a méltán elhíresült Poltrona Frau készítette) "

Ez a "meltan elhiresult" cimu,totalisan ertelmetlen szoosszetetel egy altalanos iskolat, nyelvtanbol elegsegessel abszolvalo diak fogalmazvanyaban is verciki pongyolasag lenne, nemhogy egy allitolagos (onjelolt) ujsagiro tollabol.
( Ha valaki vagy valami elhiresul az csakis es kizarolag negativ ertelemben tesz szert szeles koru ismertsegre es mint ilyet a legritkabb esetben sem szoktak meltatni vagy meltanyolni, de oda se neki.)
Ne feledjétek a HQ gombot az összes pixelért! Nos, srácok, jó-e az irány? Előző adásunk: Nissan 370Z vs Hyundai Genesis, Mini JCW - tctv3 1. adás..
moslekzabalo.hu 2011.10.18 10:23:52
@Fair_:

"Ezt a mélymagyar kommentelőt.... :/"

Nalad jobban sem igen testesithetne meg senki a faraszto libsi kommentelo mintapeldanyat:
Mar attol is rosszul leszel,hogy valaki nagybetuvel irja a magyart, rogton le is melymagyarozod emiatt es termeszetesen mi mas mint militans Lekszaszbuzi vagy aki a szokasos kisebbsegi komplexustol futve keptelen megallni,hogy bele ne szarjon a jo hangulatba.
moslekzabalo.hu 2011.10.18 11:12:52
@Fair_: "VISZONT a Lexus IS-F-hez nem adják hozzá, és nem kapod meg - ha kell ha nem - a "BUNKÓ BMW-s cimkét" amit évekig radirozhatsz magadról, akkor is rajtad marad."

Soha nem volt meg BMW-m, nyugi, de az eletben nyitott szemmel es fullel jarva,cikkeket es forumokat olvasgatva legalabb olyan rohejes a Lexus tulajdonosoknak az orokos onigazolasi vagyuk es a masoktol valo kulonbozesre erzett beteges kenyszeruk, ugy, hogy mindekozben egy olyan markaban ulnek ami Mercedes koppintasaval kezdte a palyafutasat majd jott a BMW masolas,most pedig az Audi formai vannak soron.
Arrol nem beszelve, hogy a hivatalos PR-jukban is folyton a BMW az etalon.

Az IS-F hez meg valoban nem kapsz meg semmilyen cimket(a "korbespojlerezett tojota"-t leszamitva :)) mert az atlagembernek figja sincsen rola, mig az M5 meg az ovodas kislanyok kozt is fogalom.Barhogy is faj ez a vilag allasa, es ahogy elnezem jo darabig igy is marad.
„Egy kép többet mond minden szónál.”, írta Sabc, de valójában két képet küldött. Ezeket. Ez még úgy is jól néz ki, hogy nem rakom mellé az ilyen volt-dokumentációt. Száz szónak is egy a vége, a Cougar futóműve és féke elkészült, fém fékcsövestül,…..
moslekzabalo.hu 2011.10.06 23:53:25
@streetsta:

"Ennek a szerencsétlen Cougarnak már rég ilyen alkatrészeken kellene gurulnia, nem pedig ... áhh, hagyjuk."

Nem szoktam kommentelni de most leirom mert en is pont erre gondoltam.
Olyan ez az auto mint a vakond nadragja: Minden kontar alakit rajta valamit.
Szegeny Winkler. Ez vagy ekkora balek,hogy mindig atbasszak,vagy borzalmasan szarevo, hogy mindig ilyen ketes hirnevu illetve olcso janos-no name szerelokkel dolgoztat,vagy csak egyszeruen nem ert hozza. Lettlegyen barmelyik variacio is, verciki ez a bohozatba illo,tragikomikus tortura ezzel a szerencsetlen verdaval.Plane egy autos ujsagironak.