Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagroth

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sülve-főve a Burger Blog legújabb rovata, melyben egy kicsit betekintünk a kulisszák mögé, és megszólaltatjuk a másik oldalt is egy interjú keretein belül, hétről-hétre. A rovat célja, hogy a fogyasztók is betekintést kapjanak abba, mi folyik a burgerbizniszben, és meglássák,…..
A fenti képet tegnap lőtte Miszter Papírkutya, a MrPaperDog bloggere a Gellért-hegy oldalában. Egészen pontosan itt. Nem csak az meglepő, hogy valaki egy szentélyt rak ki a falra, mintha csak belátnánk a sziklatemplom belsejébe, de legalább ilyen fura, hogy a Gellért-hegy mennyire…..
Minden stúdió álma, hogy a sorozataik addig menjenek a tévében, míg el nem érik a 100 epizódos számot, azt a nem hivatalos bűvös hatért, ami után már megéri szindikátusi sugárzásba tolni a részeket - a nagy lóvé ugyanis ekkor jön be a csatornákhoz. A digitális korszakkal…..
Új dizájnnal támad az Evernote 5.0-ás változata! Aki nem ismerné a szóban forgó alkalmazást, annak tudnia kell, hogy egy nagyon hasznos és igényes jegyzetelő programról van szó, amely ingyenes és prémium változatban is elérhető. Szinte mindent tud, amit egy ilyen alkalmazástól…..
Benedict Cumberbatch, a Sherlock címszereplője a napokban kezdett el melózni a BBC-sorozat harmadik évadán, és egy újságírónak elkotyogta, hogy Martin Freemannel (Watson) együtt a negyedik évadra is aláírtak. "Még két évadra szól az új szerződésünk, de lehet, bajba kerülök,…..
Nagroth 2013.03.14 08:54:11
@koschwarz: Ki tudja, szerintem ezt hihetően megtudnák mutatni egy fél óra előzményben, hogy ő valójában Moriarty embere volt, kicsit zakkant, és ő is ki akarta nyírni Sherlockot, csak arra nem számított, hogy az igazi M kicsit bedurvul.
Na de mindegy is, én ki tudom nézni ezt a sorozatból, hogy jól megtudnák oldani, szóval eljátszom a gondolattal néha, mikor már nagyon várom az új évadot :D
  Soha nem értettem miért érdemes a képekkel variálni egy hirdetésben, hiszen a vevő odamegy és látja, hogy mi a helyzet. Nos nem szeretném kizárni a matematikai esélyét annak, hogy létezik két tökéletesen ugyanolyan lakás Torontóban és Budapesten, és hogy ezeket valaki…..
Van, hogy egy-egy akció a Play áruházban hatalmas hírverést kap, de annál gyakoribb, hogy az egyszeri fejlesztő némi barátságos leárazással akarja megdobni a letöltései számát. Erről viszont nehéz hírt szerezni. Mitévő legyen hát az egyszeri akcióvadász? Mától…..
Subba Induljon a hét! 2013.01.21 08:01:00
..
Nagroth 2013.01.21 08:16:45
Subba Eközben az öltözőben 2012.04.14 13:00:00
Nagroth 2012.04.15 20:02:18
Nem régiben a Rockstar kiadta korábbi sikerjátékát a GTA 3-at a legnagyobb mobilplatformokra. Most, hogy már nagyon közel van a Max Payne 3. epizódjának bemutatása a cég bejelentette, hogy a sorozat első részét szintén szinten importálják okostelefonjainkra.  A 2001-ben…..
Elképesztő, de van olyan, aki a kábelnet és az ADSL közül az utóbbit választja. Illetve csak választotta volna, minthogy a T-Com közölte a Drávanetes szerződésükre, hogy tartozás van a címen (irodaház), ezért nem kapnak internetet. Jó, hogy nem azt mondták, hogy tartozás van a…..
Subba Sötétség birodalma: Vatera 2011.09.08 21:19:00
Vegyé könyvet Sötétéktől! Lá ag iskolában! Gratuláció, taps! Bele se kellett volna írni a leírásba, hogy Nem volt használva...
Nagroth 2011.09.09 00:30:11
Subba NSFW: Hétfő 2011.09.05 11:11:00
Don Diablo - In it to win it (X-Rated Version) from Don Diablo on Vimeo.THXSNR..
Nagroth 2011.09.06 13:45:34
hogyvolt Aranypart - 1x09 2011.09.06 06:46:00
A tévében két hét telt el a balatoni nyárból, a valóságban az isten tudja mennyi, mert egy rész nem egyenlő egy nappal, és ugye hétvégén nincs adás, szóval kábé nyolc-kilenc napja lehetnek összezárva az Aranypart lakói egymással, és ami sokkal súlyosabb, saját magukkal.…..
János a Somogy megyei Békéltető Testületnek írt, miután a januárban felmondott IPTV-je után 7 hónappal a T-Home váratlanul ki szeretné fizettetni vele a két leadott set top boxát, illetve a routert is: Állásfoglalásért fordulok Önhöz,  amelynek tárgya a mellékelt…..
Nagroth 2011.08.17 16:13:23
@Secnir:

ez az egész szöveg, szerintem kimásolták a korábbi teljes mondatot.. :D

Az előfizetői szerződés megszűnése esetén és a szerződés teljes időtartama alatt az Előfizető kötelezettséget vállal arra, hogy a szolgáltatás hozzáférési pont leszerelése céljából teljes körűen együttműködik a Szolgáltatóval. Kötelezettséget vállal továbbá arra, hogy az átadott, szolgáltató tulajdonában álló technikai eszközöket (set top box, tartozékai, alkatrészei, digitális elosztó (HGW)) a szerződés megszűnésekor és a szerződés teljes időtartama alatt rendeltetésszerű használatra alkalmas állapotban a szolgáltató ügyfélszolgálatán személyesen visszaszolgáltatja.
Tudom, most egy kicsit megint sok a játék ajánló, de ha már egyszer van végre fizetős Android Market, akkor gondoltam megmutatom miket érdemes szerintem megvásárolni. Ma ismét egy tower defense játékról van szó (gondolom már észrevettétek, hogy ez a játék típus nálam…..
Sajnos még nem hozzánk. Tudom a cím miatt most sokan azt gondoltátok, hogy ejha, már veszem is elő a KIES-t. Nos, ezzel még várnia kell azoknak, akik nem annyira értenek az SGS-hez. Számukra viszont jó hír, hogy a skandináv (NEE, XEE) régióban elkezdte a Gingerbread frissítését a…..
Bár már ropog a Galaxy S II alatt a tűz és nemsoká megkaparinthatjuk a Samsung slágertelefonjának következő generációját, a koreai mérnökök máris belekezdtek a következő, harmadik kiadás fejlesztésébe. Ennél a modellnél teljességgel felszámolták az eddig működőképesnek…..
Dolgos Pistiék az imént jelentették be a Szabad Európa ráidóban, hogy az iPhone 5-ös jelzésű verziója az új hardware-es feature-ök mellett (ki-be kapcsoló gomb, hardware-es visszagomb, hangszóró, kijelző) Android operációs rendszerrel fog megjelenni. Az új OS neve Irina lesz…..
Nagroth 2011.04.01 08:15:42
Mindenki amiatt picsog, hogy be akarják tiltani a dohányzást a vendéglátóhelyeken végleg. Ez jó is és rossz is egyben. Jó, mert végre fellélegezhetnek ott is a nemdohányzók, rossz, mert aki dohányzik az tudja, hogy mennyire jól tud esni egy szál cigi az utolsó falat legyűrése…..
Sok kérdés érkezett és mivel nem látom biztosítottnak a gyors szoftver update-et itthon, azt gondoltam megírom ezt a kis segédletet. Annál is inkább, mert a tegnapi napon kikerült a világhálóra az első olyan SGS gyári szoftver, ami után senkinek nem lehet oka fanyalgásra.…..
No kérem, egy régi tartozásomat egyenlítem most ki a SlideIT keyboard 3.0 megjelenése kapcsán. Nagyjából az Androidos pályafutásom második hetétől kezdve ezt a billentyűzetet használom mert szerintem elképesztően gyorsan és kevés hibával lehet gépelni. Számomra ez az optimális…..
Android Családi hídépítő 2011.01.09 11:05:41
Igazi családi szórakozás, na jó, igazi apa-fiú buli az X Construction című játék. Vasúti hidakat kel építenünk megadott számú elemből, úgy hogy elbírja az áthaladó vonatot. Ez persze csak elsőre egyszerű feladat ;) A kisebb gyerekekkel játszó apukák jobb ha kikapcsolják a…..