Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wxy

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Vannak, akik kő keményen dolgoznak azért, hogy másnak is jó legyen. Ez az igazi művészet !"  (Gepárd)..
wxy 2012.09.17 12:26:06
@Handballman: Öt esemény párban, 3/5-be, 4/5-be és telibe, az 26 szelvény
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
wxy 2011.10.14 09:22:11
Sziasztok! Először is üdvözlök mindenkit új hozzászólóként.

Néhány hete olvasgatom a kommenteket és látom, hogy mindenki szenved, mert hiába jó a társaság, a szokásos buktatók sok bosszúságot okoznak. Lehet játszani egy szelvényen 5-6-7 "tutit" eredményre, de általában egy-kettő rontja. Ki lehet válogatni a szimpatikus eredményeket, akár elemezve, akár odds alapján, de itt is bejöhet, hogy éppen nem az az esemény kellett volna az adott bajnokságból, hanem egy másik. A tegnapi nap is jó példa erre, finn és kézilabda, és nagy valószínűséggel ez mindig így marad. Szerencsével és jó tippekkel persze nyerni is lehet, de általában a következő már elviszi. Ha kizárjuk a papírformát, szimpátiát, és a válogatást a különböző bajnokságokból, lehet, hogy nagyobb az esély a nyerésre. Nézzétek meg, hogy pl. a német, franci, angol, olasz bajnokságban egyenként is van legalább hat olyan meccs, ami döntetlen lehet. Ha mindegyikből kiszedjük ami a legszimpatikusabb és összerakjuk őket, még mindig fennáll a veszély, hogy éppen a másik lesz döntetlen. Tehát, csak egy megoldás van. A lehető legtöbb döntetlen esélyes meccset megjátszani. Vannak olyan variációk, ahol nagyon nagy az esély, mert ha csak felét találjuk el, már nyerünk. Ha két-két bajnokságból kivesszük mindegyik döntetlenre esélyes meccset, vajon eltaláljuk-e a felét? Szerintem igen. Pl.: Tíz meccset meg lehet játszani húsz darab 4/3-as szelvényen úgy, hogy hat találatnál száz százalék, hogy egyiken mind a négy talál és egy csomó hármasod is van, 5-nél nagy az esély ugyan erre, és négynél is vannak hármasaid. De van egy csomó más darabszámra is. Közösen kéne ilyet játszani, akár egy számlára befizetve, vagy megbeszélni, hogy ki melyik csoportot játssza és visszaosztani a nyereményt. Összefogással nagyon megnövelhetnénk az esélyeinket. Már csak az a kérdés, van-e köztetek olyan aki megpróbálná ezt?