Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rrgida

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bori egypercesek Ki vagyok? 2013.03.29 19:46:27
Én Bori vagyok és ez az első blogom. Anyukámtól Gabitól vettem az ötletet, mert olyan kíváncsi voltam, hogy máris elkezdtem érdeklődni az után, hogy milyen is valójában egy blog. Rájöttem, hogy a blog az valami irtóra bonyolult dolog, de egyben furcsa is. Ettől függetlenül még…..
A csernobili atomkatasztrófa 25. évfordulójához érkeztünk idén, ebből az alkalomból képsorozatok és cikkek hada lepte el a sajtót, a 25 év alatt végbement pusztulásról tudósítva. Az alábbi képek nem a szokásos témát, a reaktort és környékét járják körbe. A sorozat címe…..
rrgida 2011.05.11 07:49:46
De még mennyire, hogy lehet, sőt, még élőben is láttunk ilyet, ismerünk punk apukát, de ő a lányait sajnos nem öltözteti punknak, így nem ajánlhatom neki ezt az oldalt.A Punk Baby Clothes azért nem csak és kizárólag punk babáknak készít cuccokat, mert a Bob Marley-s body aligha…..
Mivel holnap december elseje, az adventi naptárak nyitogatásának első napja sok kisgyerek számára, így itt a helye egy kis történelmi áttekintésnek. Az adventi naptár hagyománya a XIX. századig nyúlik vissza, előde a protestánsok között terjedt el. A legelső kézzel készült…..
rrgida 2009.12.01 10:27:08
Gyerekszoba Rasszista IKEA? 2009.09.08 14:07:00
Felhívom a figyelmet, hogy én elkötelezett IKEA-fan vagyok, ha kell valami lakberendezés, oda fordulok először, aztán még másodszor is. Most sem verte ki a biztosítékot nálam ez a kis közjáték, inkább csak mosolyogtam egyet rajta, és rögtön eszembe jutottatok, hogy ezt Veletek is…..
Gyerektrend Fütyisipka 2009.08.05 14:32:00
Mondhatnám, hogy lingvisztikai felfedezést tettem és ezért ide nekem a Nobelt, mert hát megoldottam a f.szkalap, nem kicsit pejoratív értelmű argó szó eredetének rejtélyét, de gyerekes blogon ezt már mégsem illik ugyebár. Ettől függetlenül a PeePee Teepee tipikusan a…..
rrgida 2009.08.07 09:14:30
Gyerekszoba Barbie bedurvít 2009.08.04 15:06:00
Nemrég egy kis összeállítást láthattatok itt a blogon a Barbie-ról, az ötvenedik születésnapja alkalmából. Azt hittük akkor, hogy az eseményre egy igazi Barbie autót megtestesítő Fiatot nem lehet überelni, de ez az elképzelésünk romba dőlt most, hogy rátaláltam az igazi, nagy…..
rrgida 2009.08.07 09:09:52
Szeretjük, ha egy gyerek cucc helytakarékos, praktikus és még jól is néz ki. Ez az Amir Zobel által tervezett futóbicikli-hintaló mindhárom kritériumnak megfelel. Nekem különösen jól jönne egy ilyen, mert kénytelen vagyok az előszobában tárolni a lányok biciklijét, és…..
Kommandózásba csöppenünk, minden helyszínelő előretolt pisztollyal kolbászol egy sötét épületben. Hirtelen Greg nyakát elkapja egy bandita, hogy akkor most Greg túsz, de Riley lelövi. Ja, nem is igaziból, hanem csak festékkel, azaz gyakorlatot láthattunk. A gyakorlat vezetője…..
rrgida 2009.08.07 09:02:37
Tony és a káplán jön szembe kezdésnek, épp balettet néztek, amitől Tony nincs annyira elragadtatva, ezen évődnek egy sort. A beszélgetés vége persze az, hogy összenyalnak és Tony meg akarja mutatni a nőnek a Diótörő dvd-jét otthon. Váltunk Sarah-ra, aki bulizik az iskolás…..
Ebben a részben kapunk egy jó kis thrillert az arcunkba, semmi jól bevált ER séma, csak az előző rész utolsó tíz percébe bezsúfolt események kibontása és végkifejlete következik. Kovac otthonában Ames még mindig a fotelben ül és hadonászik a pisztolyával, hogy Abby hívja fel…..
Kihagytunk pár hónapot, így kivételesen nézzük meg az előzményeket is. Neela és Tony összefeküdt, Meg és Sarah rájuk nyitott eksön közben. Pratt és Hope gyógyszerekkel halmozta el a templomi csoportot. Sam és a Ben nővér randiznak. Weaver tévés karrierje felívelőben, a műsor…..
A The Lost Room egy 3 részes misztikus minisorozat, részenként másfél óra, ezért egy részt két részletben kaptok, csütörtökön és vasárnap. A comment.comon is volt poszt róla 2007 nyarán, tessék elolvasni, ha még nem történt meg. Biznicbe csöppenünk egy zálogházban, nagy…..
Narrátorunk és főszereplőnk: Nick. Apja New York leggazdagabb családjának, a Darlingéknak volt az ügyvédje, ami a nap 24 órájából elvitt 48-at. Anyja emiatt lépett le és lett öngyilkos, Nicknek ezért volt szar a gyerekkora, utánfutóként élt. Úgyhogy megfogadta, hogy nem lesz…..
rrgida 2008.02.07 12:26:46