Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Perses

325 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Mega Man játékokról híres Keiji Inafune Xbox 360-ra és PS3-ra készíti a Yaiba: Ninja Gaiden Z címet viselő érdekességet. A játék során egy zombi ninjával, Yaiba-val kell bosszút állnunk gyilkosunkon, a Ninja Gaiden játékok főhősén, Ryu Hayabusa-n. Íme az E3-as ízelítő,…..
JátékAddikt Dying Light előzetes 2013.06.07 14:11:50
A legfrissebb zombi-apokalipszis során játszódó nemrég bejelentett Dying Light egy filmszerű előzetessel is bővült az E3 közeledtével: ..
Az E3 jövő héten kezdődik, a "nagyok" pedig minden bizonnyal készülődnek konferenciáikra. ("Nagyok" alatt értsd: Microsoft, Sony, Nintendo, EA, Ubisoft.) Vannak vállalatok, amelyek játékaik bemutatását inkább beépítik a "nagyok" előadásaiba: mint például esetünkben a Konami.…..
A nemrég bejelentett új Wolfenstein egy újabb videóval jelentkezik az idei E3 előtt, mely egy kevés játékmenet mellett ikonikus jeleneteken keresztül mutatja be, hogyan alakult a világ a náci rezsim alatt: ..
A Castlevania széria Lords of Shadow alcímet viselő újragondolása zseniálisra sikeredett, és várva várt folytatását a tavalyi E3-on jelentették be. Azóta nem sokat hallottunk róla, viszont az idei rendezvény egy újabb előzetessel várja a rajongókat és érdeklődőket, a…..
JátékAddikt Dying Light 2013.06.02 23:46:18
A lengyel Techland (Call of Juarez fejlesztője, Dead Island producere) egy új zombis játékkal készül PC-kre, illetve a mostani és következő generációs konzolokra. Íme a hivatalos közlemény, mely ad egy kezdetleges képet arról, mire számíthatunk a Dying Light nevet viselő…..
A Rocksteady Studios magasra emelte a lécet a sokak által mesterműveknek tartott Arkham Asylum-mal és Arkham City-vel, így komoly feladat vár a Warner Bros. Games Montreal-ra. Az október 25-én érkező Arkham Origins, ahogy címe is sejteti, egy ifjabb, kevésbé edzett Batman történetét…..
A Quantic Dream októberben érkező legújabb játéka Ellen Page mellett Willem Dafoe-t is magáénak tudhatja, ráadásul a „forgatókönyv” sem nevezhető csekélynek. A Sony az újságíróknak elküldött referenciaképp 2000 üres oldalt: ekkora ugyanis a Beyond papíron. A következő…..
A masszívan jópofa Rayman Legends három új előzetessel bővül, és szerencsére már nem csak Wii U-ra, hanem PS3-ra, Xbox 360-ra és PS Vita-ra is érkezik augusztus 30-án (Korábbi előzetesek itt és itt). Az első, Mariachi Madness (Mariachi őrület) nevet viselőn keresztül ismét…..
JátékAddikt Lords of the Fallen 2013.06.02 22:24:39
A CI Games bejelentette új akció-szerepjátékát Lords of the Fallen (Az elbukottak urai) címmel, melynek fejlesztését a The Witcher 2 producere vezeti. A 2014-ben következő generációs konzolokra és PC-re érkező játékkal a fejlesztőcsapatnak a hivatalos közlemény szerint a célja…..
Íme egy új előzetes a Killzone várva-várt PS Vita-s változatáról (bővebben róla itt), mely a Blackjack címet viseli. ..
Eddig tudtuk, hogy az óriási sikert arató Bioshock Infinite olyan kiegészítőkkel fog bővülni, melyek a történetet bővítik, de azt nem tudtuk, hogy ez mit is takar. Bár most sem vagyunk sokkal előrébb, de legalább több dolgot sejthetünk, ugyanis egy linkedin profil szerint a 2K…..
Az E3 egyik legnagyobb meglepetése a Watch Dogs volt (E3-as bemutató itt), és egyre ígéretesebbnek tűnik. A novemberben mostani és következő generációs konzolokra és PC-re érkező játék nagyszerű lehetőségeket hordoz magával, a fejlesztőcsapat pedig tehetséges, így nagy…..
Íme a pénteken megjelent Fuse utolsó előzetese (bővebben a játékról itt): ..
JátékAddikt Idén érkezik a PS4 2013.06.02 21:56:40
Bár hivatalos közlemény még nincs, különböző források megerősítették: A Sony Playstation 4 konzola idén fog megjelenni. Eddig különböző boltokban reklámozták szerte a kontinensen, de ami szinte biztossá teszi, az, hogy a Bajnokok Ligája döntőjén is felbukkant a dátum. Nagy…..
És az Angry Birds gépezet csak forog és forog továb… A rajzfilmsorozat után most a filmiparba röppennek a mindenki által ismert mérges madárkák. A Sony és a játékot fejlesztő finn Rovio által közösen készülő film stábjáról semmit nem tudni, egyedül producerei…..
JátékAddikt Call of Duty: Ghosts 2013.06.02 21:54:25
Bejelentették a Call of Duty széria következő epizódját, melyet - az eddigi ciklikussághoz hűen - ismét az Infinity Ward fejleszt. A Ghosts (Szellemek) címet viselő rész 10 évvel röpít minket egy világváltoztató esemény után, mely eredményeképp az Amerikai Egyesült Államok…..
Íme egy előzetes a Media Molecule innovatív kis PS Vita-s játékáról, a Tearaway-ről: (Bővebben róla itt.) ..
JátékAddikt Shadow Warrior reboot 2013.06.02 21:53:24
A Shadow Warrior eredetileg 1997-ben látott napvilágot a Duke Nukem 3D-t is megalkotó 3D Realms révén. A hiper-brutális, ámbár humoros játék során Lo Wang bőrébe bújva próbáljuk megállítani volt főnükünket, Zilla mestert, mielőtt meghódítaná egész Japánt gonosz lényei…..
Bejelentették a Wolfenstein legújabb részét, The New Order (Az új rend) alcímmel, a rövid ízelítőhöz pedig tökéletesen hangulatteremtő Jimi Hendrix "All Along the Watchtower" című klasszikusa. A "tovább" gomb után részletek a játékról. "A Wolfenstein: The New Order…..
A PS3 nagysikerű Infamous sorozata egy új résszel bővül a PS4 érkezésével, azonban a szereplőgárda változik, és elektromos képességeinket is feladjuk valami teljesen újért. A Game Informer számtalan új részletet fedett fel a Second Son (Második fiú) alcímet viselő játékról.…..
JátékAddikt Grid 2 Mono Edition 2013.06.02 21:52:00
A Grid autóversenyzős játék 2008-ban nagy sikerre tett szert, folytatását pedig 2010 nyarán bejelentették. A tegnap megjelent Grid 2, mint manapság a legtöbb játék, szintén kapott gyűjtői öltözetet. Azonban ebben az esetben valami teljesen extravagánsról van szó: A Grid 2 Mono…..
A Walt Disney és az EA bejelentette, hogy többéves szerződést köt a Csillagok Háborúja játékot illetően, ami nagy lépés, hisz az eddig a fejlesztésért felelős Lucas Arts már nem fog több játékot csinálni. Az EA fogja fejleszteni és kiadni a fő játszóközönség számára a…..
A célom nem feltétlen az, hogy kizárólag emlékezetes videojáték idézeteket gyűjtsek össze, hanem hogy olyan monológokat vagy egy-sorosokat, melyek komoly mögöttes tartalommal is bírnak. A lista – természetesen – szubjektív, nagy valószínűséggel mindenki mást tenne bele, vagy…..
Nem is szaporítanám a szót, a cím magáért beszél. Íme a várva várt Grand Theft Auto V főszereplőinek tömör bemutatója, magyar felirattal. ..