Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vader Barna

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A zsűri egyöntetű döntésével továbbjutott a legnépszerűbb brit televíziós tehetségkutató műsorsorozat, a Britain's Got Talent következő fordulójába a Face Team nevű magyar akrobatikus kosárlabdacsapat. Az öttagú férficsapat az ITV kereskedelmi csatornán évente megrendezett,…..
Ma Magyarországon az egyik legjobb befektetési lehetőség a bankbetét, a magas alapkamat miatt a 8-9 százalékos akciós kamatok is könnyedén elérhetőek, amelyekkel kevés másik lehetőség tud ma versenyezni, különösen, ha a kockázatokat is figyelembe vesszük. Azonban az akciós kamatok sajátossága, hogy…..
Bigyóblog Lego Delorean 2012.01.13 10:55:00
Gyerekkorunk meghatározó filmje a Vissza a jövőben trilógia, imádtam végigizgulni tucatszorra is Marty McFly és Doctor Brown utazásait az időben. Hiánypótló a Legótól a Delorean piacra dobása. Ami jó a szettben, hogy valamennyi modellt el lehet készíteni, az elsőt a póznával, a…..
Vader Barna 2012.01.13 22:44:47
DeLorean DMC, fluxuskondenzátorralEgy bő ötmillió forintba kerülő Montre Ballon bleu de Cartier drága ajándék. De akkor mégis minek nevezzük Project Dreamport kínálatát, ahol a legolcsóbb tétel is 175 ezer dollár, míg a kínálat csúcsán található 8,5 millió?! Ha ez még…..
 A szilveszteri kalandozások örökérvényű szabályai: Menj messze a várostól, ha igazán laza bulira vágysz! Házibulit szervezni melós, és sok bosszúsággal is jár(hat).Válts jegyet Vegas-ba, és bulizz együtt kedvenceiddel! Fergie a Mirage kaszinó divatos klubjában - ahol…..
Ki lehet a legjobb adós, akire legszívesebben bízzák a hitelezők a pénzüket? Természetesen az, aki rendszeresen, időre fizet, s fel sem merül, hogy megléphet a pénzzel, vagy letagadhatja a tartozást. Bármennyire is meglepő de nem sokáig kell keresgélni az ilyen partnert, hiszen ez…..