Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ronnie76

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy látszik tényleg elfogyott a Retz bútorlánc pénze, mert már csak akkor szállítanak bármit, ha előre fizet a vásárló. György sajnos erről egy nappal a 4 hónapos szállítási határidő lejárata előtt értesült, így leginkább anyázni tud. Az előleget azért csak vissza…..
ronnie76 2011.09.23 12:16:52
A fenti kommenteket olvasva szántam rá magam,hogy én is elmondjam a véleményem a Retz-ről.Lassan 11 éve(ekkor költöztem saját lakásba)vásároltam először a Reitter Ferenc utcai üzletükben és azóta is sokszor megtettem már ezt.A kiszolgálás mindig kifogástalan volt,és az érkező árú minősége is megfelelt a vártnak.Mára már elmondhatom,hogy a lakásom berendezése teljes mértékben tőlük van,és én személy szerint nem tapasztaltam,soha,semmilyen negatívumot részükről.A legutolsó megrendelésemet ez év júniusában adtam le ami ,igaz némi késéssel,de hiánytalanul megérkezett.A fent említett levelet én is megkaptam,másnap befizettem a fennmaradó összeget és az ígért 9 napon belül tényleg lakásomban élvezhettem az általam rendelt terméket.
Egyetlen dolgot nem értek:miért kell a dolgok mögé több mindent bemagyarázni mint amiről valóban szólnak?Szerintem abban az ominózus levélben is le van írva fehéren feketén minden,de az átlag "nagyon okos,művelt,mindenheznagyonértek báriskolámaznincsen" ember e mögé is bemagyarázza a világvégét!Az előlegekről pedig csak annyit,hogy sok országban(és nem a gazdasági válság miatt,hanem mert mindig is így volt)bármilyen szolgáltatást vagy a mindennapi életben használatos terméket szeretnél rendelni!!! akkor azt előre 100%-ban ki kell fizetned,mert különben a szerződés nem köttetik meg!(USA,Spanyolország,Ausztria és még néhány Európai ország,nyugodtan olvass utána,ha megy.)
ronnie76 2011.09.23 12:26:15
@vernarancs: régen hónapokat vártunk,trabantra,wartburgra az rendben volt ugye? és akkor még a színét sem tudtad kiválasztani,most 12 hét alatt kapsz egy általad kiválasztott színű,anyagú rugózású kanapét vagy egy szobabútort.Miért sok ez az idő arra,hogy az ízlésednek megfelelő bútor legyen a lakásodban?
ronnie76 2011.09.23 16:50:01
@kamurádió: Semmi esetre sem szeretnék megmagyarázni semmit,neked meg főleg nem,de szerintem az,hogy olyan emberek kommentelnek itt akik még életükben nem vásároltak a Retzben,elég genyó dolog.
Néhány vásárló negatív tapasztalata alapján,(itt speciel kb 150 hozzászólás van és nagyrészt állandó 10-20 ember kommentál)elég erős véleményt alkotni ,úgy hogy sokaknak fingjuk sincs a dologról.Szerinted a kapcsolódó cikk alapján éves szinten hány vásárlója lehet ennek a cégnek?5000,6000 esetleg még több?Sajnos a pozitív tapasztalatok megosztására fórumokon lusták az emberek!
Az akciókhoz kapcsolódóan pedig,mit gondolsz,az a bizonyos hatalmas multi aki magát úgy hirdeti hogy "nálunk az árak a földön járnak"és télen nyáron hatalmas akciók vannak,nem ugyan így jár el?A kereskedelem erről szól,aki jobban
tudja eladni magát az tarol!!!!
Örülök hogy én is mondhattam neked valami újat!!!!!Az én szerény észbeli képességemmel!!!!HIHIHIHI