Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Faus to

0 bejegyzést írt és 383 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régóta köztudott, hogy a katona (és a kollégista diák) mindig éhes, emiatt pedig minden alkalmat megragad arra, hogy táplálkozzon, vagy ételt szerezzen be és azt ínségesebb időkre tartalékolja. Az első nagyobb seregek megjelenése óta pedig külön gondot okoz a katonák élelmezése, főleg támadó…..
Subba Pokémon revans 2016.08.04 20:39:04
Az embereke amúgy rettenet faszfejek B)..
Csütörtök. Akkor jogi esetek. Ezen a héten egy sokakat érintő kérdés kerül terítékre nálunk; kirúghatnak egy e-mail miatt? Egyáltalán, a főnököm elolvashatja az e-mailjeimet?  - a munkahelyi email fiókok útvesztőjében keressük a választ, amit meg is találtunk szakértőink segítségével. Olvassátok…..
Szerencséseknek mondhatjuk magunkat, mert lehetőségünk volt arra, hogy nászutunkat Japánban töltsük. Sok európai szokástól eltérő dolgot tapasztaltunk, ilyen volt például a japánok európaitól eltérő fürdési szokása, amit most szeretnék Nektek bemutatni. Egyik szállásunkon a közös fürdőszobába lépve…..
Faus to 2016.05.28 08:16:15
Néha nem árt, ha az ember feldobja valamivel a szexuális életét, az persze nem mindegy, hogy hogyan és hol teszi mindezt (a kivel kérdését most nagyvonalúan tegyük félre). Egy friss felmérés elég érdekes eredményeket hozott...
Faus to 2016.04.22 07:07:33
@luis5: "A repgep kamu"

Jártunk már mi a feleségemmel 12 órás úton, fent ültünk a business-en, kb 6-an voltunk. Lent, kb 120-an a 400 ülésre. Nem kellett bemenni a mosdóba!

Amúgy meg van ilyen videó is, nem megoldhatatlan ott sem.
Eleged van abból, hogy bárhova is teszed otthon azt az „átkozott” wifi-routert (vagy teszi a kábeles), mindig van olyan része a háznak, ahol nincs elég térerő? Ne aggódj, nem kell méregdrága, irodaházakban alkalmazott sugárzóra szórnod a pénzed, az alábbi filléres praktikával ugyanis könnyedén…..
Egész nap hullottak a fejek a Tv2-nél, de azt nem gondoltuk volna, hogy emiatt híradóparódiába fog fordulni a 6 órás Tények - aminek ráadásul ma a szerkesztőjét is kirúgták. A mai nap egyik legfontosabb híre, Biszku Béla halála például csak a 38. percben hangzott el, addig Azurák Csabáék lényegében…..
Április elseje alkalmából eltekintünk a magyar politikusok ostorozásától, a közélet zűrös ügyeinek elemzésétől, Lázár János arcszőrzetének kivesézésétől, és megajándékozzuk olvasóinkat néhány örökbecsű felirattal, melyek a klozetek titokzatos világában születtek. Hosszas gyűjtőmunka eredményét…..
A meg nem nevezett fiatal szaúdi multimilliomos nem aprózza el: valószínűleg nem szereti a fekete taxikat, mert nem csak barátait, de négy aranyozott luxusautóját is magával vitte Londonba – a környéken lakók nem kis bosszúságára...
Faus to 2016.04.01 16:41:51
Figyelem! Közérdekű Közlemény! A blogunkat új felületre helyeztük és új nevet adtunk neki. 2021. októberétől az alábbi linken olvashatóak a bejegyzéseink: www.aborondomesen.com A travelbug.blog.hu oldalon nem jelennek meg az új írásaink, viszont a régi posztok természetesen továbbra is…..
Faus to 2015.10.09 17:19:56
@báró Csekonics: 2005-ben, transzatlanti belföldi járat (EU). A kapitány marha jó fej volt, érdeklődő, stb. Lehet csak azért engedett be, mert unta a kollégáit.
Faus to 2015.10.09 17:22:12
@mucmunkas: hááát.... Azért van ott még néhány garnitura business menu. Egyszer mogottem egy reszeg manus vagy harmat bezabalt.
Faus to 2015.10.09 17:36:31
@mucmunkas: kulonosebben en sem, csak eppen tanuja voltam.
Tegnap mi is megírtuk, hogy Varnus Xavér kiszállt a Heti Hetesből, mert nem bírta cérnával, hogy a többiek, különösen Para-Kovács Imre és Hajdú Steve a műsorban szívatja. Ha csak kiszállt volna, az senkit nem érdekelne különösebben, se Xavér a Facebookon picsogott egy kicsit az…..
Faus to 2015.10.09 15:01:04
@Babette anyó húsdarálója: az általad említett "ismeretterjesztő" csatornák ugyanezt a szintet képviselik, más köntösben.
Faus to 2015.10.09 17:32:18
@Babette anyó húsdarálója: nem ismerem, érdemben nem tudok reagálni. De arra igen, hogy ezeken a (szenny)csatornákon is ugyanaz a trend: meghökkentés,műdráma,kapkodó kêpek,realitásérzet keltés, st . trágya
Perrel fenyegetnek minket, mert a Fidesz szerint Rogán ott sem volt. Mi az olvasókra bízzuk a döntést. Egy olvasónk küldött a napokban egy fényképet, amit az Egyenlítő blog tegnap közölt is, és amely azt látszott igazolni, hogy Rogán Antal, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője…..
A neves magyar járműgyártó idén lenne 120 éves. A jubileumra való tekintettel összeszedtük a tíz legszebb Ikarus buszt. 10. Ikarus V127/Modulo M108D, formatervezett ARC Szoknunk kell még a Modulo M108D nevet Nem sokáig viselte az Ikarus márkanevet az ARC V127 típusú busz, de a…..
Faus to 2015.08.21 20:26:08
"Kicsit több lesz a közeljövőben az elmúlt évtizedek katonáit, gyakorlatait, vagy éles bevetéseit bemutató poszt. Lesz közötte magyar vonatkozású is ígérhetem. Hölgyolvasóinkat kérem, hogy próbálják meg valahogyan túlélni ezeket a nehéz napokat. ;)" - Jtom A kis, vulkanikus Réunion sziget az…..
A múlt héten megkezdett 1955-ös magyar járműipari sétánkat ma folytatjuk. Látogatás a Ganz gyárban, ahol a "Világhírű magyar motorvonatok" készülnek..
Faus to 2015.05.14 09:16:54
@Julius Mcnabb: főleg az alábbi, 2015-ös adatok alapján: Budapest-Bécs Railjet menetidő: 3 óra 2 perc.
Nem jó - mondta Batgirl, és a negyedéért javíttatta a tabletjét. Sokadszorra derül ki, hogy érdemes gyanúsan drága vagy fura megoldás esetén máshol is megnézetni az elromlott kütyüket. Bár amíg garanciális, én nem vinném nem szakszervizbe.  Kedves Homár! 2014.05.12-én…..
Faus to 2015.04.28 14:35:55
@vzo: látom, másnak is ez (is) a vesszőparipája. :-)
"Ma végre újra Rollende Landstrasse mesél..." - Jtom Két világutazót szeretnék bemutatni. A poszt eredeti címe Elfelejtett világutazók vagy valami hasonló lett volna, de végül mást választottam, mert nagyon bízom abban, hogy még nem múlt el az emléke a két csehszlovák újságírónak, akik egy…..
Faus to 2015.04.23 07:07:10
@Rollende Landstrasse: A cikk hatására tegnap "fel is hajtottam" magamnak az első háromkötetes kiadást, várom, hogy megérkezzen.
Komolyság!  ..
A múlt héten kezdett tavaly nyári kirándulás képei most folytatódnak.....
Tegnap írtunk a szürke szamárrá lett Ecostore.hu-ról. Ehol a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság válasza, a Mit lehet tenni? kérdésre. A kijavítást vagy cserét megfelelő határidőn belül kell elvégezni, a jogosult érdekeit kímélve. Azt, hogy mi minősül az adott helyzetben…..
Kőzettel turbózott S Budget termék. Kedves Homár! A mellékelt képeken látható Spar / Insterspar áruházak által forgalmazott S Budget termékben ismeretlen eredetű ásványi anyagra (kőzetre?) haraptam rá az imént, ezért látható az a második képen 3 részben.Tanácsot…..