Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Slugger

0 bejegyzést írt és 278 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét egy olyan epizód, amiben volt minden, mint a búcsúban, egy kis flashback, egy kis mitológia, egy kis történetmesélés, egy kis konfliktus, egy fél epizódnyi vidámság meg egy böszme nagy cliffhanger, bár erre valahol már lehetett számítani. A kép után spoileresen. Amikor…..
Az A&E nevű amerikai kábelcsatorna kreatívjainak agyára mehetett valami, túl erős anyagot szállított a nepper, vagy los angelesben még most is lehet napszúrást kapni, ki tudja, mindenesetre azt nehéz elképzelni, hogy valaki ép ésszel képes egy olyan reality-t berendelni, amiben…..
Slugger 2009.01.07 18:22:08
comment:com Hírek kávé mellé 2009.01.05 09:23:00
Kezdjük az újévet menten egy jó kis bulvárhírrel: Kelly Rutherford, a Gossip Girl egyik felnőtt szereplőjét alakító egykori Melrose Place-sztár terhes, de ennek ellenére válik a férjétől, mert csak. És ha már Melrose Place: a CW-től kiszivárgott, hogy a nemrég ittas vezetésen…..
Slugger 2009.01.05 20:38:28
Mit meg nem tenne az ember azokért, akiket szeret? Visszamenne egy szigetre, a jóég tudja hová/mikorra, és segítene a kopaszembernek túlélni, legalábbis a trailer szerint. A végén a Lokkbácsi feje felett elzúgó sárga repülő nem semmi. ..
comment:com Hírek wifon mellé 2008.12.15 12:11:00
Ismét a képernyőn Vágó István, a kvízmester mától egy hétig lesz a Pókerarc (19:05 RTL Klub) című játékban Sebestyén Balázs mellett - írja a Blikk. Mucsi Zoltán az HBO Született lúzer című sorozatában Lugosi Béla életéről szóló darab főszerepére pályázik,…..
Slugger 2008.12.15 22:51:05
Már többször beismertem itt a blogon, hogy ezek a fegyveres dolgok számomra terra incogniták, de nem is nagyon illik hozzám a téma, mert életemben egyszer voltam paintballozni, akkor is főleg a lövészárokban dekkoltam, majd majdnem sikerült hasba lőni az egyik katonatársamat. Mivel…..
Az ötödik évad jön januárban, és beindult az ABC médiagépezete is: kikerült a netre egy új promóvideó, amiben a The Fray nevű zenekar új, meglehetősen szar nótáját próbálják meg Lost támogatással népszerűsíteni. A klipben van pár új felvétel is, ha valaki már nem bírja…..
Slugger 2008.11.22 11:50:09
Milyen a magyar humor? Olyan kolbászszagú, sírva vigadós, sasjózsefes? Vagy milyen az amerikai? Ugyanilyen csak pirított baconaromával és stephencolbertes beütéssel? Egyáltalán miért nevetünk egy olyan viccen, amit kifejezetten az amerikai célcsoportok rekeszizom-teljesítményéhez…..
Slugger 2008.10.31 14:26:41
Na, ma Michael Emerson-napot tartunk, annak apropójából, hogy ööö ... már csak 109 nap van hátra a Lost 5. évadának tengerentúli premierjéig (a Comment:com testvérblogján, a Hogyvolton is pörgő óra szerint), ami elég hosszú időnek tűnik, de majd kibírjuk valahogy. Az elvonási…..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.10.08 09:20:00
Ilyen lesz a Battlestar Galactica negyedik évadának első adagját (10 epizód + Razor) tartalmazó DVD. Kismillió extra, a Razor 88 és 101 perces változata, audiokommentárok, stb. Megjelenik január 6-án.A tegnap esti elnökjelölti vita miatt Jim bácsi szinte üres DVD-t küldött, alig…..
Immáron jó minőségben, nem kézikamerás változatban. Kellemes kis évadunk lesz, különösen úgy, hogy Jimmy Smits is beszáll, Dexter barátunk meg tanítványt fogad maga mellé. A videó azoknak spoileres lehet, akik a második évadot még nem látták. ..
comment:com Annyi a Dirtnek 2008.06.10 15:55:48
Nu, ha valaki nagyon rákapott Courtney Cox bulvárújságírásról illetve annak mocskosabbik oldaláét ecsetelgető Dirt című sorozatára, akkor most sírjon sokat: az F/X bejelentette, hogy a (csonka) második évadnak nem lesz folytatása, másfél szezon elég volt a mérsékelten…..
Kedvenc sorozatunk negyedik évada ezen a héten búcsúzik, így előkapartunk egy pár olyan videót, amit mindenki megnézhet, nem kell spoilerektől félni, csak szórakozni. A casting videók még akkor készültek, amikor úgy volt, Jack, a Hős, a pilot 34. percében már nincs tovább, mert…..
James Poniewozik, a Time kritikusa szerint a Lost mégicsak elkerüli az X-akták szindrómát. Miután ugyebár tavaly, a harmadik évad közepén a Lost-rajongók egy része lassúnak és céltalannak titulálta a sorozatot, a producerek nagy lépésre szánták el magukat. Úgy döntöttek a…..
Ha az előző részt nem látta volna valaki: Májkül él és virul, mégpedig a hajón, a sziget partjainál, csak most Kevin néven haknizik és imádkozik, hogy Szájid ne köpje be. Ismerjük továbbá az Oceanic6 teljes stábját, azaz Dzsekk, Katinka, Szán, Szájid, Hörli és Áron, a…..
comment:com Lost finálé promók 2008.05.22 12:09:00
Újabb két promóra leltünk, túl sok újdonság nincs bennük ugyan, de hátha valaki még nem látta volna őket. Ezen a héten nem lesz Lost (a Grace klinika búcsúzik duplarésszel) de jövő héten jön a duplarész, előtte pedig a There's No Place Like Home part1 ismétlése lesz műsoron,…..
Jön a Lost-finálé, alig bírjuk már péntek reggelig, pedig ez még csak az első adag lesz. Az ugrás után három jelenet, spoileres persze.     ..
David Blaine bevállalta, hogy 17 percen túl is képes visszatartani a lélegzetét, és mindezt élő tévéadásban, Oprah Winfrey műsorában kívánta bebizonyítani. Itt egy videó róla, lehet találgatni, hogy csinálta. ..
hogyvolt Lost 4x05 - The Constant 2008.05.05 06:21:00
Azt eddig is tudtuk, hogy valami nem stimmel a szigettel meg az idővel, a hajóról kilőtt rakéta 34 perces eltéréssel érkezett csak meg, és hiába ment el a helikopter már egy napja Dzsekk vezértől, ha a hajóra még nem érkezett meg. És ahelyett, hogy a kísérleteket végző Danielt…..
Az egyik legtökösebb sorozat, a Kemény zsaruk csak ősszel tér vissza, de pont tegnap jött meg a hatodik évados DVD, így nosztalgiáztam egyet, és rá kellett döbbennem, mennyire hiányzik egy ilyen faszán megírt, kiváló karakterekkel operáló sorozat a papírmasé figurákkal…..
Slugger 2008.04.30 19:22:45
Gyűlnek a felhők a Család felett, nem kell ide New York-i banda, barátaink önmaguk okozzák a feszültséget. Ráadásul a Soprano család sem a legjobb formáját hozza. Tony nehezen, de felébred, és miközben lefelé vonszolja habtestét a lépcsőn, a Comfortably Numb-ot énekli. (Ezt…..
comment:com Süketek az amerikaiak 2008.04.29 15:10:00
Nem elég, hogy az American Idolban még mindig bent van egy tizenhétéves kölyök, aki kábé annyira karizmatikus, mint Semjén Zsolt és Tölgyessy Péter szerelemgyereke lenne, és a hangjával sem lehet forradalmat csinálni, mint a mi kis énekes lányunk orgánumával, a hülye nézők…..
comment:com Pályázati felhívás 2008.04.28 16:03:00
Kérem szépen, a Lost fordítók eheti dúlása késztetett arra, hogy egy felhívással forduljak a nagyérdemű felé: innentől kezdve két héten át (a tévében) figyeljük a legelbaszottabb sorozatfordításokat, keressük a kihagyott mondatokat és magyartalan faszságokat, amiket a…..
Slugger 2008.04.28 19:24:55
A tegnap esti kilencedik epizódról csak annyit, hogy jobban ütött, mint mondjuk Kósa Lajost FTC-mezben táncolni látni egy Britney Spears-koncerten. Nem volt egy perc üresjárat sem, ilyen hullámvasutat akarok még, még, még. Ugrás után egy promó és két jelenet, csak a 4x09 utánra.…..
Ma este tér vissza a Lost negyedik évada a kilencedik epizóddal, ennek örömére megint átfésültünk minden spoileres oldalt és összekapartuk a fellelhető össze infót - értelemszarűen kibaszott spoileres az egész, szóval csak az amerikai vetítéssel naprakész és/vagy maziochista…..