Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nika13

20 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon mi lehet a fejlemény DualDur ügyben? Gyakorlatilag kb. háromnegyed éve semmilyen hír nincs továbblépésről, piacon való megjelenésről.... Talán a továbbfejlesztett Elispotokkal szemben már nem versenyképes a DualDur módszer a lyme-kór kimutatására? Ebben a kb. egy évvel ezelőtti cikkben azonban…..
Bella Hadid 23 éves és igen sikeres topmodell (IMG Modellügynökség és Vogue magazin a leggyakoribb előfordulási helye úgymond), tipikus topmodell alkat, magas, nagyon vékony, fotogén arccal. Ránézésre irigylésre méltó életet él, a látszat mint sok esetben azonban az ő esetében sem fedi teljesen a…..
A bakterifogágok a baktériumokat fertőzni képes vírusok, gyakran röviden csak fágoknak hívjuk őket. A Szovjetunióban és Kelet-Európában már hatvan éve próbálkoznak gyógyítási célra felhasználni őket az antibiotikumok melletti alternatívaként. A nyugati orvoslás csak 2009 óta folytat klinikai…..
  Amy Schumer amerikai színésznő a múlt héten jelentette be Instagram oldalán, hogy lyme-kórral küzd, és „lehet már évek óta”.  Valamint még azt is kérdezi, hogy „ki lett lyme-os a nyáron”? A színésznő beszámolt róla, hogy jelenleg Doxycycline-t szed, és a rajongóitól kér tanácsot, miszerint…..
Az éghajlatváltozás okozta megnövekedett kullancs- és szúnyoginvázió miatt újabb és újabb betegségek jelennek meg Európában, felbukkant pl. újra a malária. A szúnyogok többek között szívférgességet is terjesztenek, mely betegség nem csak kutyákra és állatokra, de ránk emberekre is veszélyes lehet.…..
A Thick Pathogen Nosode egy homeopátiás szer, azon belül is a nozódák közé tartozik. Általában ezek valamilyen vírus, baktérium vagy egyéb kórokozókból kivont homeopátiás szerek. A TPN egy többkomponensü szer, tehát többféle kullancsok által terjesztett vírus és baktérium nozódáit tartalmazza. A…..
Avril Lavigne az elmúlt években a lyme betegek közösségében elég nagy népszerüséget és elismertséget vívott ki magának azzal, hogy nyilvánosan felvállalta a lyme-kórral vívott harcát, bár ez a tengerentúlon nem számít olyan szokatlannak, mint például kis hazánkban. A betegség legalább öt évre…..
A Wobenzym beszerezhető az Európa patikán keresztül, Németországból. Egy magyar webáruházben szintén kapható, de én személy szerint innen nem igazán ajánlom a rendelését, mert pár ezer forinttal drágább így. A Wobenzym (én a sima változatot szedtem) egy német gyártású emésztőenzim keverék, azonban…..
Az írást Jaksity Kata saját Facebookos oldalán találtam, itt megtalálható , de azért ide is kimásolom: https://www.facebook.com/katalin.jaksity/posts/2278783058815673 Nem nagyon szoktam ilyen posztot kitenni, de most úgy döntöttem, hogy megosztom veletek a kálváriánkat, a kislányom betegségét,…..
Sajnos már nem emlékszem, hogy ez a cikk honnan lett korábban lementve, pedig nagyon érdekes dolgokat boncolgat, konkrétan a skizofrénia és skizofréniás tünetek mögött megbúvó lehetséges kórokozókkal foglalkozik. Az biztos, hogy egy 2012-ben magyarul megjelent cikkről van szó. A legújabb…..
A cikk nagyobb része még 2017-ben íródott. 2017. február 16-án a Netflixes The Crown cimü sorozat Budapesten forgott és ezen a héten még további felvételekre került sor szép fővárosunkban. Ezen napok egyikén dolgoztam statisztaként az egyik legnagyobb magyar statisztaügynökség révén ebben a…..
Szerintem ez egy nagyon jó írás a lyme-kór félrediagnosztizálásáról, sok lyme beteg kezdte SM diagnózissal, az okokról alább lehet olvasni. Az írás a www.lymebeteg.hu-n jelent meg korábban. Tehát az írás forrásai: szklerozismultiplex.hu www.lymebeteg.hu Miért nem tudja diagnosztizálni a…..
Hogyan tudják orvosok figyelmen kívül hagyni, ha valakinek olyan eredményt ad a WesternBlot tesztje, hogy akár egyetlen "band" jön ki rajta - viszont ez egy olyan "band", ami kifejezetten specifikus vagyis jellemző a lyme-kórra. A lyme-kór WesternBlot tesztjének értelmezése komoly tudást…..
A lyme-kór megállapítása klinikai diagnózis, vagyis a tünetek alapján állítják fel. Korai szakaszban a lyme-folt diagnosztikai értékü, szerológiai vizsgálat felesleges, azonnal indítani kell az antibiotikumos kezelést, mert korai szakaszban még valóban könnyen gyógyítható. A kúra időtartama minimum…..
Személyes véleményem szerint inkább kiegészítő terápiaként alkalmazható, és nem a gyógyszeres kezelés helyett: Borrelia nozóda C 200-as minden harmadik nap egy adag (3 golyócska/csepp vízben oldva), minimum 7 adag (három héten át), a betegség súlyossága szerint egészen 21 adagig (minden harmadik…..
Ezt a kezelési protokollt és leírtási sorrendet egy olyan lyme betegtől kaptam, akit egy román orvos kezel német protokoll alapján. Kiegészítésként még annyit füznék hozzá, hogy Dr. Klinghardt az egész lyme kezelést kizárólag parazita írtással kezdi, tehát hónapokig csak és kizárólag parazitákat írt…..
Angol nyelvü lyme-kórral kapcsolatos anyagból lett kimásolva, hogy milyen fertőzések adhatnak tévesen álpozitív reakciót: Keresztreakciók: B. burgdorferi cross-reactions: kDa 18: C. pneumonia 23-25: B. Hermsi, leptospirosis (band 25), Yersina, C. pneumonia (band 25) 35: Yersina, C. pneumonia 39:…..
Ezt még anno egy lyme csoportban találtam, és bár nem szokásom feltenni bizonytalan forrásból származó anyagokat, ez elég jónak tünik, vlsz valamelyik amerikai ILADS elvek alapján kezelő lyme orvos protokollja lehet. Eléggé úgy tünik, hogy google fordítóval lett fordítva. Chlamydia pn.-szindróma,…..
Egy korábbi, még 2017-es összefoglalóm lyme-kór és autizmus témában: A HIV vírus felfedezéséért orvosi Nobel díjjal jutalmazott Dr. Luc Montagnier jelenleg a krónikus fertőzések és autizmus kapcsolatát kutatja, többek között a lyme-kórral is foglalkozik. A következő riportban az autizmus és a…..
Kedves Látogató! 10 éves krónikus betegségeim tapasztalatát kívánom megosztani ezen a blogon, de nem csak betegségről lesz szó, hanem zenéről, filmekről, felnőtt színezésről és minden másról is ami picit is érdekes lehet..... Ha valamilyen észrevételed van, akkor azt itt jelezheted:…..
Lyme-kór Rég írtam már... 2011.06.01 07:29:00
Nem  tudtam végigcsinálni a kúrát,majd szétment a hasam annyira fájt,úgy felfújódtam hogy már lélegezni is nehéz volt,és szinte folyamatosan mentek a szelek.Azért csináltattam egy vérvizsgálatot de, semmi változást nem mutatott.Hallottam egy Győrújbarátin lévő…..