Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szintén Üldözöttecske

0 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
#379 Japán a XIX. század közepéig zárt, feudális közösség volt, az ország élén egy kb. annyira kozmopolita és szabadelvű sógunnal, mint a Semjén Zsolt. Évszázadok alatt kifejlesztették a saját belterjes, buzis kimonós, szamurájkodós társadalmukat, ami akkor ért véget,…..
A cseh bulvár kiakadt, a szlovák bulvár magyarozik. A dotoho nem teljes beszámolója a Rezešová-ügy első két tárgyalási napjának szlovák és cseh sajtóvisszhangjáról. Szlovák és cseh bulvárlapok meglehetősen részletesen, naponta számolnak be Rezešová-ügy…..
KatPol Blog [KNN] Commando down 2013.08.14 12:00:00
Az elmúlt jó néhány napot az internettől és egyéb hírforrásoktól távol töltve, érdeklődve néztem utána, hogy mégis miről maradtam le. Szíriában még mindig lőnek, Egyiptomban még mindig tart a belpolitikai válság Morsi hívei és a hadsereg között, Izrael és a PFSZ újra…..
Szintén Üldözöttecske 2013.08.18 02:35:05
@SchA: Kedves SchA ! Magam azzal is érvelnék, mi az 1920-as évektől kezdődően dúlt a mai Izraelben az angolok ellen. Véresebbnél véresebb terrorcselekményekkel igyekeztek területfoglalási igényüknek nyomatékot adni.
Arrafelé úgy kezdődött, hogy Jaffa északi, szikes , értéktelen lápját fölvásárolta hét cionista család....valamivel előbb Bázelben eldőlt, hogy nem az argentínokat fogják majd szomorítani s a madagaszkáriak is fellélegezhetnek, mert 1800 valahány év elteltével "újraalapítják "Izraelt.
Az ottani viszont nem biztos hely: az odavalósiak túlszaporodják őket, még így is, Az Egyesült Államok támogatása pedig egyszer meg fog szűnni és akkor az ázsiai zsidó állam meg fog szűnni.
Erre az esetre kell nekik pót-izrael, vagyis Magyarország.
Ideálisan kimosott agyú gojok, közel van minden jelenleg virágzó helyhez, EU-tag és roppant kevés a terroristák száma.
Kisakkozták: a szerbek nem jók, mert nyakasak, Lengyelország túl nagy,szlovákia szintén ébredező nemzettudata akadályozná őket.Románia megint csak nagy falat.
Mi pont jól megfelelünk nekik.
Csurka Istvánra, mint hülyére néztem le: elborult Miépes elme, mondtam magamban.
Olvastam Heller Ágnest és Konrád Gyyörgyöt naívan
Ma már nem ezzel a naívítással kezelem őket.
A zsidók itt is Palesztinát csinálnának: őket a fáraók óta vezérli a gyűlölet irántunk.
Szintén Üldözöttecske 2013.08.18 21:32:57
@SchA:
Természetesen én nem bántani akarlak Téged, légy bár ki is.
Tájékozottságod imponáló.
"Jajistenem, már megint ez a "Magyarország = 2. Izrael-elmélet". "
Pót izraelt messze nem errefelé hallotta először. Hanem Izraelben.
"Jajjistenem" ből nekem az jön le, hogy Te egy zsidó vagy.
Izraeli fórumokat te olvasol. Mi nem.
Mi gojok jézusozni szoktunk.

"A fáraók idején (kicsit tág időszak, az Óbirodalom alapítójától az utolsó ptolemaida fáraókig, na mindegy), a zsidó törzsek a Levant területén terelték kecskéiket, mi meg északabbra, Közép-Ázsia peremén, és a két nép nem is tudott egymásról, nem hogy gyűlölje egymást."
Én konkrétan arra gondoltam, hogy a zsidók javakkal telten "menekültek " arról a helyről, hol "rabszolgák" voltak.( Nu ! Össze is dobtak egy aranyborjút..., meg milyen javakkal mentek ki a "rabszolgák".)
A zsidó már négyezer éve is csak annyit tudott, hogy élősködött.
Ti élősködők vagytok, és mindenhol felismerhetők. De most már rendkívül akadályozzátok a saját létünket.
Nekem ez így nem tetszik.
Te zsidóként ezen röhögsz.
Naiv ügyfélnek étel és italfogyasztás után sem voltak hajlandóak egy pohár vizet adni a Gastland Bisztróban a Széll Kálmán téren: Barátnőmmel betértünk a minap a Széll Kálmán téren nemrég nyílt all-you-can-eat étterembe. Rendesen fogyasztottunk, italt is rendeltünk…..
A Realitatea Tv híre szerint két fiatalember paradicsommal dobálta meg Orbán Viktort szombat délután Tusnádfürdőn, az általa megtartott előadásról való távozása közben. A fiatalok azután dobálták meg a magyar miniszterelnököt, hogy végighallgatták a Bálványosi Szabadegyetem…..
Közeleg a meleg front – nem túl eredeti viccelődés, de fantáziátlanul viccelődni nem emberi jogi téma (reméljük). Ám ez esetben önmagában is tilos viccelni. Meg bármit is mondani, ami minimálisan az egyet nem értést fejezi ki a Pride, vagy általában az LMBTQ-IDKFA stb.…..
Szintén Üldözöttecske 2013.07.10 22:35:04
Kedves Csehszlovák Kém · www.sercsecs.cz 2013.07.10. 13:48:13

"Mivel ma Magyarországon a meleg szexuális beállítottságú emberek emberi jogai sérülnek, kutya kötelessége minden civilizált és kulturált embernek kiállni mellettük a magyarországi homofóbok ellenében."

Kedves zsidó honfitársam !
Szerinted milyen emberi jogai sérülnek itt a " meleg szexuális beállítottságú emberek"- nek?
Léteznek ? Igen, mióta ember az ember. Sok százezer év óta.
Élhetetenek ? Igen. Hol nyíltan, hol a zsidó ( héber biblia tiszta ?) hol a keresztény biblia által kivetettként.
Évszászadok óta tudjuk, hogy vannak közöttünk ilyen selejtek, kik nem tudnak szaporodni.
Velünk élnek, rendben.
Ettől még ők meddő zsákutca. Ez bizony így van.
Nektek zsidóknak mi a problémátok ezzel, ismerve a zsidók mást kirekesztő identitását. Ha a zsidók közé más nem térhet be akkor ti zsidók miért vakertok itt a másság tiszteletéről ?
Szeretnék látni egy rabbi-cigány nő esküvőt és egy néger rabbinő-arab férfi nászt.
Ezek után készséggel hallagatom a zsidók intelmeit.
Szintén Üldözöttecske 2013.07.10 22:48:54
Az olvasónak itt valami vadember képzete alakulhat ki rólam:
Szerintem nem vagyok az.
Egyszerű iparos ember vagyok. De a fönti zsidó ember a
dotoho.blog.hu/ már megfenyegetett azzal, hogy az ip címen alapján megkeres. Nagyon meg is ijedtem, mint a másik nomád néptől, a cigánytól szoktam. Azóta is félek !
Ettől én náci vagyok.
A náci jelző a zsidó kártyában mindent visz.
Igen: Tényleg nem kedvelem azokat, akik a helyi törvényeket nem tartják be.
Konzervatórium Egy alkalmatlan 2013.07.04 10:09:34
Megvan a vicc, hogy az MDF herényire zsugorodott? Ha igen, mehetünk is tovább.Van a kivénhedt, leharcolt, mindig is középszerű teljesítményt nyújtó csatalovaknak az a fajtája, aki még mindig azt hiszi, hogy számít a véleménye. Magyarországon abból lehet megállapítani, hogy…..
Néztem az olimpián ezeket a piros-fehér-zöld zászóba burkolózott, nemzeti színekkel kifestett embereket, akik olyan lelkesen énekelték a magyar himnuszt. Nem tudom, hogy akik a Puskás stadionban jártak szerda este, hányan szurkoltak Londonban, mindenesetre, a londoni aranyérmeket…..
Szintén Üldözöttecske 2013.01.08 12:34:38
Cs@Csehszlovák Kém: ehszlovák kém. Te most szlovák szomszéd vagy é, vagy biboldó bomlasztó ?
Szintén Üldözöttecske 2013.01.08 12:34:51
Ki tett Téged igazságosztóvá, hogy Te mondhasd meg, kié ez az ország? Mivel érdemelted ki ezt? Ha viszont magadat helyezted az igazságosztói szerepbe, az fölöttébb nem erényes jellemre vall. És hiteltelen.

Ne haragudj, de Te bomlasztassz a rémképeiddel és összeesküvés-elméleteiddel.

Nincs rémképem. Tapasztalatom van.
"...Te mondhasd meg, kié ez az ország?"  Természetesen nem én mondom meg, hogy kié ez az ország, hanem a történelem: ez az ország a magyaroké, azoké akik ezt a "magyarságot"magukénak érzik. Ők határozzák meg azt, hogy itt miként kell viselkedni, élni. Feljebb írtam itt egy örökbecsű mondás néhány kezdeti szavát, nézz utána, kérlek. ( Úgy fejeződik be, hogy "vivite sicut ubi " Akkor még nem volt felkiáltójel.)
Nem akarom és nem tűröm, hogy a hontalan, nomád zsidaja beleszólhasson az otthoni létembe. Vendégként még maradhattak volna, de most már igen kibírhattlanok. Reggel, délben, este, éjszaka hallgatnom kell a holo dumát. Ez az ő saruk, nyilván nem ok nélkül kellett elhúzniuk ( azért valamelyes arannyal megrakottan ) Egyiptomból ahol "dolgozni kényszerítették őket"
Ez az egész mocsokblog is az ő termékük. Mindig belefinganak a szaunába, aztán kezdik a vádaskodást a bűz miatt.
Ha ráérek ( nem valószínű) leírom, miként közreműködtek a budai zsidók Buda elveszejtésében, illetve mint álltak a török mellé ( ibn juszuf meg ibn benjaminként) a nemzetközi segítséggel történő visszafoglalásakor.
Itt a zsidó csak átutazó, ne próbáljon meg diktálni.
Hogy az ország nem az övé: az biztos. Az ország azoké, akik elfogadják az együttélés szabályait.
A zsidók nem.
Ők itt nácizva, bőgatyázva, holózva, mi kereskedőnépvagyunkozva szarrá lopták ezt az országot, ráadásul pótizraelt csinálnak belőle.
Szerintük ez jó. Szerintem nem.
- In Memoriam Magyari P. 2012.08.06 10:53:19
(A cikk 2012.augusztus 06.-án, A gepnarancs.hu oldalon jelent meg) Az a baj a magyar jobboldallal, hogy nem érti a viccet. Nem ismeri a viccnek még csak a fogalmát sem, ebből kifolyólag magából kreálja a legnagyobb, legrosszabb, legfájdalmasabb faviccet, elvesztve ezzel azt a cseppnyi…..
A vallás, a hit az egyik legnagyobb erő, ami képes átsegíteni az ember a legnagyobb nehézségeken is. De amint a történelem szomorú tapasztalatai mutatják: az eltorzult, félreértelmezett vallási parancsolatok, a hittételek kiragadott, kiforgatott értelmezései, a vallások…..
Szintén Üldözöttecske 2011.12.19 20:01:58
@Valandil:
Azért a kezdetekre bizonyosan sokan emlékeznek: valami olyasmi volt( már az én emlékezetem szerint), hogy " 1850 év múltán a zsidók újra alapították államukat " ( Nekünk meg " vissza szittyaföldet, Levédiát, Etelközt !!!...), minek következtében néhány százezernyi filiszteus korai, erőszakos halált halt, illetve több milliónyian úgymond "elüldöződtek". Erre még jön ez a Goldstein ámerikából....
Amúgy mindig nagy érdeklődéssel olvasom az itt találhatóakat. Már-már könyv minőségű is jócskán akad közöttük, köszönet érte azoknak, akik ebbe igen sok munkát fektettek !
( A sokszorosan megérdemelt "köszönöm" biztosan jól esik, de hol is lehet anyagilag is támogatni az új kezdeményezést ?