Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Camila

13 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemcsak a rossz humor, de a Homár éve is lesz az idei: az egyik legnagyobb monopolszolgáltató rögtön az első napon beleröhögött a nyomorult fogyasztók arcába, és anélkül, hogy azt kommunikálta volna, szombati rend szerint indította el a vonatokat. Állítólag a hó miatt, persze…..
Hú, hát ez a mai nap borzalmasan indul. Éjjel 1-kor arra ébredtem, hogy nem bírok nyelni. Begyulladt a mandulám :( Elkezdtem citromos mézet enni és vizesruháztam, de azt hiszem ilyenkor ez már nem segít. Annyit elértem, hogy reggel mire felkeltem már csak a jobb mandulám fájt amikor…..
Viktorral a kapcsolatunk mélyponton van. Hála a nagymamájának. Előzményként annyit, hogy a nagymamájuk nevelte fel őket, ezért Ő tölti be az „Anya szerepet”. Addig amíg nem jártunk Viktorral, folyton azt akarta, hogy együtt legyünk. Most hogy együtt vagyunk mindent…..
Mostmár végképp elegem van az albérletből. Aki teheti, az ne költözzön össze idegenekkel.2,5 éve lakok albérletben, lakótársaim úgy váltakoztak, mint az évszakok. Volt aki lakást vett, volt aki hazaköltözött vidékre, aki a barátjával bútorozott össze és olyan is akit én…..
 Szép napot mindenkinek aki idetéved!  Nagy örömömre leesett az első hó. Nagy bánatomra el is olvadt. Rájöttem, hogy imádom a telet, de arra is, hogy minden téli sporthoz teljesen analfabéta vagyok. Imádnék korcsolyázni, de nem tudok megállni a lábamon, valamint imádnék…..
Mára kaptam időpontot a CIB Bankban a hitelszerződés aláírására. Tegnap mondjuk már elhatároztam, hogy nem írom alá, mert az alábbi linket illesztett be vki a beruházónkról, és elment a kedvem mindentől: http://homar.blog.hu/2007/11/08/se_lakas_se_penzAnnyira félek, hogy elúszik…..
Mint mindig, ma is fáradt vagyok. 5 napos „pihenés” után nehéz visszaszokni a munkás hétköznapokba. Ezt a pihenést csak azért tettem idézőjelbe, mert az 5 nap alatt 1 volt az, amin ténylegesen pihentem. Kedd este mentünk haza Viktorral. Már a vonaton kész voltam. Két…..
  Egyszerűen semmire sincs időm mostanában. A mai az utolsó munkanapom a héten, este utazok haza é 5 nap nyugalom. Bár az egész 5 nap azzal fog eltelni, hogy virágot vásárolunk, utazunk, temetőt járunk és fázunk. A halottak napja nekem egyet jelent a hideggel, széllel,…..
Péntek van, mégis olyan, mint a csütörtök. A holnapi naphoz már egyáltalán semmi kedvem, már ha belegondolok, hogy mennyi munka vár holnap is, eléggé elmegy a kedvem.Viszont szerdán újraindult az építkezés, így remélem hamarosan tényleg költözhetek. Már elég nehezen viselem…..
  Szombaton szabadságon voltam, így 4 napot pihenhettem otthon. Ez a pihenés úgy kezdődött, hogy szombat reggel nagynéjémék disznót vágtak és Apa lehívta Viktor, hogy segítsen nekik megfogni az állatot. Szegénykém majdnem rosszul lett, amikor az első elhalálozása után…..
Hihetetlen, de egy fül-orr-gégész főorvos volt az az ember, aki először célzott rá, és burkoltan egy borítékban közölve tippelte meg a diagnózisomat, mivel az Ö osztályán is negatív eredménnyel zártam a vizsgálatokat. Azt merészelte javasolni, hogy menjek el, sőt el is…..
Camila 2007.10.17 10:08:58
Azt hiszem muszáj csatlakoznom a témához, mivel ugyanezen "betegséggel" küzdök immár 10 éve. 25 éves vagyok és középiskola 1-ben alakult ez ki nálam. Sajnos. Évekig nem tudtam miért megy nehezemre a tömegközlekedés, utazás, és minden, ahol sok ember van. Nálam ennyire erős rohamok nem voltak és legtöbbször hányinger formájában jelentkeznek a tünetek. 1 évvel ezelőtt találkoztam először azzal a problémával, hogy a metron nehezen vettem a levegőt, nyomást érztem a mellkasomban. Addig orvosnál nem voltam, de akkor elmentem a körzetiorvoshoz. Épp előtte nap beszélt Növényi Norbert a pánikbetegségéről. Mindenben magamra ismertem. És az orvosnak is ez volt az első kérése, hogy láttam-e a műsort, magamra ismertem-e. Mondta, hogy ez pániketegség. Kevesebbet idegeskedjek, nagyokat aludjak, stb. Csak Ő nem tudta, hogy én 10 éve élek ezzel együtt. Nem fog elmúlni, de javulhat.
Tavaly októbertől egész jól voltam. Tudtam a munkahelyemen enni, ha sokszor kimozdultunk. Persze mint eddig, tartottam magam hozzá, hogy utazás előtt nem eszek, csak otthon tudok enni, tömegbe be sem teszem a lábam, és fogam összeszorítva (+ figyelemelterelésként olvasva) tömegközlekedek. De nyáron egybeesett a külföldi nyaralásunk a munkahelyváltásommal. Idegileg kikészített az utazás is, a váltás is, stb. Megint visszaestem a béka feneke alá. És most újra fel kell tornáznom magam arra a szintre, ahonnan leestem ide. Megint nem eszek egész nap és nehezemre esik az utazás, vásárlás, stb.
Örülök, hogy rádtaláltam, mert eddig senkivel nem beszéltem akinek hasonló gondjai lennének mint nekem. Én elfogadom, hogy pánikbeteg vagyok, próbálok együttélni ezzel, de azt is tudom, hogy ezt megszüntetni nem tudom. Az egész napomat átszövi az evés miatt. Mert ha eszek, utána semmit nem tudok csinálni. Bezárt szobában végképp nem tudok megmaradni, de az utcán sem bírok járkálni az emberek között. Fura dolog ez. De az is tiszta számomra, hogy ezt én produkálom magamnak, mert magamba beszélem, hogy képtelen vagyok evés után bármit csinálni, mert hányingerem lesz.
Remélem lesz egyszer annyi erőm és kitartásom, hogy ha nem is teljesen, de valamennyire le tudjam ezt küzdeni.
Jó egészséget kívánok Neked!

C.
Sajnos a blogom ilyen formában marad, mert senki nem sietett a segítségemre, hogy vhogyan szépítsek rajta:( Ma nem volt kedvem felkelni. De rájöttem, hogy nem is kellett volna. Egész nap fáradt vagyok és "sípol" a fülem. Vagy vmi hasonlót érzek.Múlt héten írt a volt…..
Segítséget szeretnék kérni az idetévedt látogatóktól:) Szertném eme ingerszegény blogomat szebbé tenni, de az útmutató alapján sajnos nem tudom mit is kellene csinálnom.Ha valaki el tudná nekem magyarázni annak tudatában, hogy én csak felhasználói szinten ismerem a…..
Reggel 5-kor keltem, hogy felérjek időben Pestre és dolgozhassak. Úgyhogy megint vonatoztam 2 órát. A hétvégém jól telt, bár meglehetősen gyorsan. Szombaton elmentem, hogy legalább 5x-re nekifussak a nadrágvásárlásnak. Nincs nagy vágyam egy barna nadrágot szeretnék. 2…..
Péntek van...utazok. Megint...Három éve lakok Pesten, szüleim, párom, egész családom Borsodban, Miskolcon.Miskolc számomra a legszebb város. Lehet velem erről vitázni, de nem érdemes:)Mostanában egyre jobban vonz a gondolat, hogy hazaköltözzek. Nem szeretem Pestet, mert koszos,…..