Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Manyi Béci

0 bejegyzést írt és 1585 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok szó esik manapság a menekültekről és a "gazdasági bevándorlókról", de általában is örökös kérdés, hogy mit kezdjen a társadalom a hátrányos helyzetű, szerencsétlen életű emberekkel, akár máshonnan jönnek ide, akár eleve itt élnek. Összegyűjtöttem, hogy milyen…..
Manyi Béci 2015.06.09 21:08:40
Szexi csapat fogott össze a XVI. kerületben az önkormányzati választásokra, aminek épp úgy tagja az ifjú DK-s, Szarvas Koppány Bendegúz, mint a Molnárgörény néven közismert blogger és kommentelő Büki Tamás (utóbbira a Hír TV hívta fel a figyelmet). Az összefogást az…..
Manyi Béci 2014.08.28 20:07:13
Molnargoreny · molnargoreny.blog.hu 2007.12.12. 16:12:22
Doomhammer: egyikőtöknek sincs igaza, se a gügye jobbikosnak, se neked. A családon belüli szex elterjedtségét se nem erőszak, se nem gettólét okozza. Azért történik meg ijesztően gyakran, mert a cigány kultúrában erre nincs kellően erős gátlás kifejlesztve. Erőszak se kell, hiszen az elszenvedők is természetesnek érzik. A gettósodás meg azért nem elégséges ok, mert azokban a falvakban sem ritka, ahol már többségben van a cigány lakosság, vagyis át lehetne menni a szomszéd putriba párt keresni - de mégse mindig teszik...

"Ő azt mondta, hogy genetikailag csököttnek nevezni a cigányság egy részét ÉS ezzel összekötni a cigánybűnözést, az megengedhetetlen."

Ez egyfajta relációanalízises állítás. Mindkét fele önmagában igaz: a beltenyésztés genetikai "csököttséget" vagyis csökkentértékűséget okoz, és elsősorban mentális retardációhoz vezet. Sajnos, a cigányság egy részére ez a fentebbiek szerint igaz. A cigánybűnözés megléte szintén igaz.

Ha van összefüggés ("A" válasz), akkor azt mondjuk, hogy a genetikailag csökkent értékű egyén könnyebben válik bűnözővé. Ebben az esetben ez nehezen cáfolható: a szellemi visszamaradottság a morális korlátokat egyértelműen lefelé viszi. Csatlakozik ehhez a család lehúzó kulturális hatása, az iskolázatlanság, miegyéb. Ugyanakkor nem kéne szem elől téveszteni, hogy az ártatlan többséget az ilyen emberek tetteitől MEG KELL VÉDENI!

Sólyom szerint nincs összefüggés ("B" válasz) - ez tudományosan nem tűnik megalapozhatónak, viszont nagyon polkorrekt. Akinek szellemi visszamaradottsága van, lopni-rabolni tud, nemi erőszakra is képes, és primitívsége miatt szükségletei kielégítésére leginkább a törvénytelen út van nyitva.

A helyzet viszont romlott. Sokat. Elsősorban a polkorrektség miatt! Ma a tettenért tolvaj rögtön ordít, hogy "hááá meee cigány vagyooook?!" Jön az ombudsman, a kisebbségi önkormányzat, és mindenki magyarázza a dolgot. Ami miatt a mai cigánybűnözés sokkal, de sokkal gátlástalanabb - és ezt a gátlástalanságot a közöttük szintén erősen elterjedt kábítószerfüggőség csak rontja. Hadd ne írjam le azokat a kirívó eseteket megint, amelyek korábban nem fordultak elő. Lincselésig csak a közelmúltban jutottunk el...

egy klasszikus ettől a derék embertől. Az egész kommentsort érdemes elolvasni egyébként.

"A cigányerkölcsre jellemző, hogy rossz irányba igen gyorsan képes megváltozni. Korábban a cigányságnál a kurálkodás halálos bűn volt: mára a stricik és kurvák többsége cigány.

A vérfertőzés különböző verziói is döntően a cigányokra jellemzőek."

'Mellesleg: én katolikus vagyok, de a Down-kóros gyermekek megtartásával nem értek egyet mégsem'

mandiner.blog.hu/2007/12/12/solyom_radikalis_jobbrol?full_commentlist=1#comments

Molnárgörény az egyik legvisszataszítóbb figura volt anno ezen a blogon. Még régen, amikor normális emberek is kommenteltek ide
Y-GEN Hungarian Psycho I. 2013.12.21 18:37:31
Öveket bekapcsolni: háromrészes sorozatunkban a Fidesz idei politikai baklövéseire tekintünk vissza. Aki ápol bármilyen kapcsolatot a külvilággal tudhatja, hogy nem volt nehéz minden hónaphoz kínosabbnál kínosabb eseményeket rendelni. Íme Orbánisztán ámokfutásának szubjektív…..
Manyi Béci 2013.12.22 09:25:53
@Tökönrúgott Feleségek:
Valóban ez következik a megjegyzésemből, de most megvillantok neked valamit az igazi énemből: számomra kizárólag az asszonyok TÖKÖNRÚGÁSA fogadható el fenyítési eszközként, ezt te nyilván megérted. Aztán mondok neked még valamit: LMPsek, DKsok és pláne MASZOPOSOK női esetén az élvezethez még hozzájön egy méretes muhahahaHAHAAAA! is, hát van annál szebb, mikor azok verik egymást?

Hogy tetszik az a szó, hogy pocorgó?
Manyi Béci 2013.12.22 09:27:24
@FILTOL:
IGEN!!!! Nyugdíjas alázók!!!! Köszönöm!!:DD

Filtol, maga egy finom ember.
Manyi Béci 2013.12.22 10:22:03
@Tökönrúgott Feleségek:
Nem akarnálak megsérteni, de elég vérszegény kis szó.
De mit is várhat az ember az Oroszlánkirály bűvkörében felnovő nemzedéktől?
Potykaselypegés.
Na, ez egy rendes szó.
Bágyadó fonnyadás. Pállik a hümmögés.
Y-GEN Így írtok ti 2013.12.21 17:47:14
Közeledik a karácsony, mézeskalács és fahéj illata lengi be a lelkünket, baromi nagy  tömeg a bevásárlóközpontokban; ajándékot még lehet kapni, levegőt már alig. Véget ér a politikai évad is, néhány napig a politikusok is igyekeznek majd csak a családjukra és a…..
Y-GEN Hiánylista 2013.12.16 13:36:08
Németországban várhatóan a 14 fős kormányból 6 nő lesz, ugyanannyi, mint a 106 fős Fidesz listán. Ez a hír már önmagában is sokat elárul a nemi esélyegyenlőség megvalósulásának különbségeiről a két országban. Talán nem is kéne semmi mást hozzátenni, mégis,…..
Ugyancsak felbolygatta a közvéleményt a Teczár Szilárd vs. Doboz ügy. Az Egyenlő Bánásmód Hatóság kimondta, diszkriminatív az a gyakorlat, hogy a nők ingyen mehetnek be egy szórakozóhelyre, míg a férfiaknak fizetniük kell. Sokat elárul, hogy kik háborodtak fel igazán a…..
Y-GEN Fenébe maradjak itthon? 2013.11.26 18:47:22
Mész az utcán, nem működik a lyukasztó… felbasz. A boltban rosszkedvű, lehangolt fiatal csaj/fiú áll és baromira nincs kedve leemelni a polcról, amit kérsz… felbasz. Munkád még nincs, az egyetemen megcsúsztál a tandíjjal (lásd még: önköltség), az ösztöndíjad már megint…..
„I am just a copy of a copy of a copy Everything I say has come before / Assembled into something into something into something I am never certain anymore” (NIN - Copy of A) Az indusztriál, az alternatív rock és az elektronikus zenei műfajok határvidékén alkotó Nine Inch…..
Manyi Béci 2013.09.21 15:24:22
Horn Gyula és Orbán Viktor vitája 1998-ban, ma tizenöt éve „Az ezredforduló kihívása a polgári Magyarország megteremtése.A kormány készen áll, hogy megfeleljen a kihívásnak.Készen áll arra, hogy valóra váltsa a polgári jövő programját. Hogy mindent megtegyen egy szilárd…..
Manyi Béci 2013.05.20 09:04:39
@jose maria padilla:

Fütyike, ne idétlenkedjen, ha 35 évesen valaki még mindig "naiv csacsisághalmaz"ban (cukiariédi szöveg, gratula) hisz, akkor buta ember, ha nem hisz
benne, csak tolja a célért, akkor egy simlis geci, mit takonyol itten.
  „Ez az ideál nem új; ezt világosan mutatta a klasszikus politikai gazdaságtan azon nem megkérdőjelezett előfeltevése, hogy a vita activa célja a növekvő gazdagság, bőség és »a legnagyobb szám boldogsága«. És vajon mi más a modern társadalomnak ez az ideálja, mint a…..
Manyi Béci 2013.05.09 06:13:11
@Illyés Edith:
Nemi identitás, mint térsadalmi alapintézmény, érdekes meglátás.
Szétverni..még érdekesebb szóhasználat. Bónusz: Bizonyíts!
Szakértővel állunk szemben, kéremszépen.

Valamint: kétségtelen, hogy most már előfordul, hogy nem csak játékgyúródeszkát és kisvasalót kapnak a kislányok játéknak, és vszleg ezért fordulhat elő, hogy egyáltalán megjelennek nők a matek-fizika tanszékeken.
Aszfaltozás, kukásautó: hm..biológiai nem - testi eltérések?

Milyen jó lenne, ha nem erőltetnék itt páran a gender témát, hisz láthatóan gőzük sincs róla és csak a szokásos gyenge közhelyekkel dobálóznak.

De a legjobb, amikor a sok félművelt bunkó pöcs mellé beáll egy szerencsétlen nő is.
Vasajjá kedvesen, legyél szép, aranyoskám, azt' figyejjed, mingyár meg is védenek!
Újabb politikus száll hadba a kommentelőkkel: ezúttal Lázár János tett feljelentést a délmagyar.hu egyik híréhez érkezett hozzászólások miatt. A Cink szerint már hét hozzászólót hallgattak ki gyanúsítottként, de nem kizárt, hogy további embereket is meggyanúsítanak…..
Így tisztelték a jogállamot a jogállam legharciasabb védői: ahogy a Heti Válasz cikkéből kiderült, a Sirály romkocsma mintegy másfél éve szabálytalanul üzemelt. Azzal, hogy van egy meghitt kis helyszín, ahol ellenzéki, kormány- és rendszerkritikus csoportok szervezkednek,…..
Manyi Béci 2013.04.06 10:29:02
@rajcsányi.gellért (ergé):
Itt:
"Így tisztelték a jogállamot a jogállam legharciasabb védői"
és itt:
" Viszont nagyban növelné a hitelességet, ha a mai ellenállók fennen hangoztatott jogállam iránti érzékenysége ténylegesen a jogállam iránti érzékenységgel párosulna."
na meg itt:
"a demokrácia utolsó védőinek küzdelmét az ordas eszmék ellen."
A személyes kedvencem pedig ez a mondat:
" A vendégek zárt térben dohányoztak"
„Jó zenét szállítani a füleidnek és a szemeidnek – olyan gyakran, amennyire csak lehet” – szól a Mahogany blog egyszerűen megfogalmazott küldetése. És a Londonból működő Mahogany ebben a szellemben teljesíti is vállalását: minden felhajtástól és körítéstől…..
Manyi Béci 2013.03.24 12:22:30
Mandiner blog Petőfi hava 2013.03.17 07:17:00
Így szombat éjfél felé, amikor ezt írom, és amikor az összes létező híradó visszanézése miatt vagy nyolcszor hallottam Harangozó Tamástól, hogy „a kialakult helyzetben”, amikor alacsonyan szállnak a minőségi állami szolgáltatásokra szuperérzékeny blogbejegyzések, amikor…..
Magnus Pym egy vidéki kisvárosban ül, és élete történetét klimpírozza bele egy írógépbe, miközben mindenki őt keresi. Sok minden volt ő: félárva kisgyermek nagyapja házában, félénk kisiskolás egy vidéki iskolában, apja svindlijeihez segédkező kiskamasz, egyetemista…..
Manyi Béci 2013.03.11 15:09:20
@Doomhammer:
Na, örülök, hogy végre olvas is, nemcsak ír.:)

Ezt ismeri?: daniellesteel.fan-site.hu/konyvek
Manyi Béci 2013.03.16 09:55:45
@HaKohen:
Ugyan nem írtam, hogy a S&S jobban tetszett, mert valóban inkább az erős közepes a mezőnyben, de egyébként igen, most visszagondolva, a tökéletes kémnél tényleg jobban tetszett, de ez valószínűleg a főhős személye miatt van így. Az éjszakai portásban egyetértünk.
Az Árulót kihagytad a csúcson levőkből, bár a film valóban gyenge, és egész jó volt Az elszánt diplomata is - és abból a film sem volt rossz.
A Karla trilógiából most olvasom a középsőt, hát, meglátjuk, a Csapda pedig sajnos nem volt jó.
Nna.
mzoltán fogalmazta meg a legjobban: a tökéletes kém modoros és túlírt. Érthetetlen, hogy miért tetszett neki a Csapda.
Alternatíva Most kéne megállni 2013.03.10 09:55:28
Eleinte röhögtem az egészen: a Fidesznek már csak sósavas bácsik, ultrák és a demokráciában hívő fiatalok ellen bármikor megmozduló jobbikosok maradtak. Csak hát valójában gyilkosokat vezényelni a tüntetők ellen nem vicces. Kubatov Gábor már elkezdte megszervezni a párt…..
Mandiner blog Napi mandinertelefon 2013.03.08 14:01:00
Szerkesztőségünket napi szinten találják meg a téves telefonálók. Az eleinte türelmes segítségnyújtást előbb a bosszankodás, majd a sztoikus belenyugvással vegyes felismerés követte: valójában igen szórakoztató a téves telefonhívások fogadása. Házhoz jönnek ugyanis a…..
Volt egy álmunk. Mindig szerettünk volna bajnaista néniket, orbánista bácsikat, hahás hivatásos lázadókat – akik már 19 évesen megdöbbentően hasonlítanak Pető Ivánra –, jobbikos egyetemistákat, riadt arcú Fidesz-alkalmazottakat, a DK értelmiségi hátországának tagjait,…..
Manyi Béci 2013.03.08 12:42:24
@Hattory Hanzo:
" senior Mensa tagok "
Ez jó volt:)
És egy pár üveg sörtőlMajd mindenki elfelejti,Hogy az lett, amit ígyPont nem akart itt senki.Az ördög tudja csak,Hogy mi volt a célja,De a húsunk kerültBele a moslékba.S a disznók mind felzabálták,S a holdnál nézik a maguk árnyátAz ól falán és járnak körbe- körbe,Hátha úgy…..
Manyi Béci 2012.10.23 13:09:40
Az az igazság, bz, hogy én - szemben mindenkivel ezen a blogon - nem értek a gazdasághoz.
A véleményemet róla ilyen szájbarágós, csekély értelemmel is felfogható cikkek alakítják ki, mint ez:
index.hu/gazdasag/magyar/2012/10/16/imf-hitelek/
vagy ez:
index.hu/gazdasag/magyar/2012/10/20/hig/

Általában jövök-megyek az interneten, és mindenhol lesújtó elemzéseket olvasok a magyar gazdaság állapotáról.
És akkor betévedek ide, ahol bz másként gondolja!
Ilyenkor meglepődöm, és elolvasok egy ilyet:
www.tranzitonline.eu/cikkek/a-gki-gazdasagkutato-zrt-elorejelzese-2012-2013-ra
meg egy ilyet is:
www.mfb.hu/aktualis/makrogazdasagi-elemzesek/bizonytalan-kulso-kornyezet-stagnalo-magyar-gazdasag-2012-tavasz

Bz, engem ezek az írások meggyőznek.:) Magát pedig már ismerem, és érteni vélem a reakcióit.

Senki nem állította, hogy Bajnai zseni. A kormányzás nyugodtabb volt, és a Fidesz szerint (is) jó. Ennyi.

"Teszetoságára - teszetoszaságára."
ü
Manyi
Manyi Béci 2012.10.23 20:56:10
@bz249:
"Ha arra gondol, hogy utalom azokat a Szakertoket.."
Nem, arra gondolok, hogy maga 2010 előtt igen komoly reményeket táplált az eljövendő Fidesz
kormánnyal kapcsolatban.
Emlékszem az első csalódott kommentjeire is, amikor sokkal kevésbé volt megértő Matolcsy agymenéseivel szemben .

Egy nagy szerelem után ynilván fel kell dolgozni a csalódottságot valahogy, át kell értékelni dolgokat, és szerintem maga most éppen ezt csinálja.

"Egyebkent, a 2014-es valasztasokon, ha leadom a szavazatomat (amire kicsi az esely) akkor valszeg megkapja a Jobbik"
Hát, gratulálok ehhez a döntéséhez, még több Zagyva Gyulát a parlamentbe!
Elég közel voltam ma a lelkesen mocskos zsidózó társulathoz, és tényleg, Vona is mekkorát durrantott a múltkor a cigánymercisekkel.
A maga dolga, a maga választása.:)

"Jo ebbol kiderul, hogy a mostani kormany hulye. Ami egyebkent igaz."
Egyetértünk!:)

"Viszont ott van a kis tablicka benne"
Csak a kerek, sajtra emlékeztető táblákat tudom értelmezni. A cikkben elemzik, értékelik helyettem ezeket a táblákat. Elhiszem, amit írnak.

"nem olyan nehez konfliktusmentesen kormanyozni."
Oszt' mégse sikerül.:)
Alternatíva A HÖOK nem érti 2013.02.09 15:15:08
A Fidesz majdnem mindent beleír az alaptörvénybe, amit az Ab kivett belőle. Ezzel együtt beleírja többek között a hallgatói szerződést, vagyis közkeletű nevén „röghöz kötést” is. Ez csak a szokásos fülkeforradalmár tempó, a „ne legyen semmi fölösleges jogászkodás”…..
Manyi Béci 2013.02.09 17:22:59
Talán kevesen tudják, de Goethe egy időben színházigazgató is volt Weimarban. Persze volt, amikor az útépítések felügyeletével is megbízták, végül is egy költőfejedelem mindenre alkalmas. Történt, hogy a kutyabarát nagyherceg elő kívánta adatni az Aubry kutyája című…..
Manyi Béci 2013.02.05 17:21:39
@aristo: Maga szereti a mákos tésztát?

1 könyvet olvastam Jelinektől, a Kis csukák címűt, az jó könyv volt.
Szerintem maga elolvasta a szócikket róla a Wikipédián (feminista!!!kommunista!!!) , és esetleg beleolvasott a zongoratanárnő recenziójába, majd hozott egy ítéletet.
Ez elég halovány, tudja. Kevés.

@jose maria padilla:" hátpedig az ostobaságtengeren úszó igazságszardarabok közül ez az egyetlen ami csinos."
Akkor nézegesse, szagolgassa tovább, lelkesen.
Manyi Béci 2013.02.05 17:22:46
@Alfőmérnök:
Igen, az nyilvánvaló, hogy nem kifejezetten irodalomértő ember.
Manyi Béci 2013.02.06 18:02:15
@jose maria padilla:
Megkóstolnia azért nem kellett volna, tökike, de ha már így esett, tartsa tovább a szájában, ne halászgasson. Így járt.
@Alfőmérnök: elszemtelenedett. Meguntam.
Idén 2010-hez és 2011-hez hasonlóan újra megkérdeztük mandineres bloggereinket: hogyan értékelik röviden a 2012-es évet? A napokban posztsorozatunkban válaszolnak kérdésünkre. Költő Kálmán és Trubadúr Tóni válasza. * CSAK A NYUGDÍJ (Sas József TárSASjáték című…..
Tisztelt magyar Állampolgárok! Kedves Barátaink! 2012 a megújulás éves volt. Az év eleji spekuláns támadások, majd Brüsszel akadékoskodásának ellenére a kormánynak sikerült megújítania az „elmúltnyolcév” kárhozatában szenvedő Magyarországot. Bár a pénzvilág kalózai…..
Manyi Béci 2012.12.28 19:14:27
„Hiszen minden ott jó és szép, ahol helyénvaló, rossz azonban és rút, ahol helytelen” (Xenophón) Mikor Caesart március idusán – vagy a görög naptár szerint Anthesterión havának közepe táján – a szenátusban meggyilkolták, gyilkosainak, Cassiusnak, Brutusnak és a…..
Manyi Béci 2012.12.22 18:47:00
@Lavrentyij Pavlovics Berija:
Nézzen azért be néha, annyi baromság fog még történni, amin elvitatkozhatunk majd, adott esetben.:)