Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BorókaOtthonbolt1

138 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Étkészletek Étkészlet kínálatunkban megtalálhatók kerámia, porcelán,bioplasztik készletek egyaránt, Ezen belüli kiemelt kategóriánk Csészék , Bögrék , Tányérok, Tálak , Vajtartók, Cukortartók, Méztartók, , Fűszertartók, Tortatálak, Tárolóedények,   Evőeszközök és tartók, Konyhai eszközök…..
Az Ambiante cég Hollandiából származik. Széles választékban kínálunk minőségi igényeknek megfelelő holland papírszalvétákat és asztali kiegészítőket. A gyár az elmúlt évek során piacvezető márkává vált szerte Európában. Saját tervező gárdájuk évente ca. 200 féle új design tervez és a társaság fő…..
Easy Life (Nuova R2S)   A minták választékában verhetetlen! A több mint 45 éve észak-olaszországban működő manufaktúrában a termékcsoportok alapjául szolgáló melamin tálcákat gyártják és ehhez kínálnak étkészleteket, ajándék bögre szetteket, teás és kávézós szetteket, reggeliző garnitúrákat,…..
A Clayre&Eef  cég  Hollandiából származik. 1994-ben két testvér követte szüleik lépéseit, és „van Cleef” néven kezdte meg otthoni textil nagykereskedelmét. Gyermekeik két utóneve szűkítése 2005-ben megváltozott a jelenlegi „Clayre & Eef” vállalati névre. Az évek során sok ismerős, barát és…..
A KITCHEN CRAFT cég Angliából származik. Eredetileg 1850-ben egy Thomas Plant nevű úriember alapította, vas- és háztartási cikkek gyártására és nagykereskedelmére szakosodott. Sok ügyfelük még mindig Thomas Plant-nek nevezi őket, és évtizedek óta foglalkozik velük, tükrözve gazdag örökségüket.…..
Az Esschert Design holland cég természetbe illő, egyedi designnal kialakított termékeket forgalmaz, mint például különféle madáretetőket, kerti felnőtt- és gyerekszerszámokat, kerti bútorokat, ajándéktárgyakat, valamint sok más lakásba illeszkedő dekorációs terméket is Az Esschert Design egy olyan…..
Napfény, tenger és az élet szeretete - lakberendezési kalandozásunk következő állomásaként a mediterrán országok enteriőrjét vesszük górcső alá. Sokakat ihlet meg a mediterrán stílus, amikor lakberendezésbe fognak. Ez annak az életérzésnek köszönhető, amit a déli vidékekről az ott élő emberekről…..
Kedvelem a bohém stílust, mert színes, egy kicsit rendetlen , nem komolykodó és nem mesterkélt, mint sok más lakberendezési stílus! ;-) A bohém stílus manapság viszonylag divatosnak számít akár a lakberendezés, akár a divat területén is, népszerűségére pedig kedves, színekben gazdag és…..
Az angol country szó vidéket jelent, tehát a country stílus alatt a lakberendezésben is a vidéki stílus értendő. A country lakberendezési stílus sokak kedvence lehet, hisz bár egy kicsit a múltba tekint, mégis nagyon otthonos és akár modern darabokkal is ötvözhetjük. A stílusra a rusztikus báj és…..
Rusztikus: Maga a szó durván megmunkált felületet jelent, bár ez nem feltétlenül jellemző a stílusra. Hangsúlyos a felhasznált anyagok minősége és természetessége, de nagy figyelem irányul az apró részletek kidolgozására és a különféle díszítő elemekre is. Egyvalami viszont közös, hogy minden elem…..
Ha igazán otthonná akarjuk varázsolni lakásunkat, úgy elengedhetetlen pár szívünkhöz közel álló lakásdekoráció is. Ez mindenkinek mást jelent, viszont, ha szereted a vintage stílust illetve ez áll közel hozzád, akkor nélkülözhetetlen pár öntöttvas lakás,- ház,- kerti dekoráció.  Sőt, ezekkel akár…..
Egy 'Új' Lakberendezési stílus - Avagy mi is az a Shabby Chic? A Shabby Chic egy kopottasan elegáns, barátságos és szerethető lakberendezési stílus, melynek lényege, hogy a használt bútorokat, hogy tudjuk új köntösben hasznosítani, visszafogott pasztell színekkel, gazdagon redőzött textílekkel és…..
Mit is jelent a VINTAGE stílus pontosan? Mi az a vintage? A vintage stílus egy olyan stílusirányzat, ami tiszteli a régit. Nem dobja ki, hanem új értelmet ad neki. Lehet az ruha, bútor vagy bármilyen apró kiegészítő a háztartási tárgyaktól a poszterekig. Egy párna huzat, egy gyertyatartó, egy…..
Bútorosblog Tábor 2017.06.08 21:02:44
  Azok között akik kommentben megírják, hogy kit hoznának magukkal kisorsolunk 2 jelentkezőt aki féláron jöhet! Előre szólok senkit vissza ne tartson, ha nem festett még sosem mert ott leszek és mondok mindent. Akik élményfesteni jönnek, azoktól majd én tanulok :) Ha tudsz valakit akit érdekel…..
BorókaOtthonbolt1 2017.06.16 22:21:53
Vannak emberek, akiknek van munkájuk és vannak akiknek van hobbijuk is. A legszerencsésebbek talán mégis azok, akiknek a hobbijuk egyben a munkájuk is, és szívvel-lélekkel végzik azt nap mint nap, szűnni nem akaró lelkesedéssel és hittel a felmerülő akadályok ellenére is. Régóta figyelemmel kísérem…..
Ha egy nemzetről pár szóval kell kifejeznem, hogy számomra mit jelent, akkor az olaszokról nekem a design és a családi vállalkozások generációkon átívelő jó példája jut eszembe. Legyen az akár ruházat, ékszer, napszemüveg, lakberendezési tárgy, konyhai gép, autó vagy akár – ahogy jelen esetben is –…..
Helena Rubinstein megmutatta a 20. századi nőknek, hogyan ápolják a bőrüket, és izgalmas luxuskozmetikumokat ajánlott nekik (persze nem ingyen). Elterjesztette a hidratáló arckrémet, neki köszönhetjük a vízálló szempillaspirált, a színezett púdert, a bőrtípusok megkülönböztetését, és az elsők között…..
BorókaOtthonbolt1 2016.04.12 15:20:49
A tavalyi tetovált tojások sikerén felbuzdulva megint last minute tojásdekorálásra adtam a fejemet... A képen szereplő eredmények nem 100 százalékosak, de körültekintőbb és alaposabb előkészítéssel sokkal szebb végeredményt kaphattok ennél...
Először is tisztázzuk, hogy mi is az a DIY? Ez egy angol rövidítés, a 'do it yourself' kifejezést rejti magában, ami azt jelenti magyarul, hogy 'csináld magad'. De mit is csináljunk magunk? Csak semmi pajzánság, elsősorban kézműves technikák és házilagos fúrás-faragás a témája ennek a gyűjtő…..
Az idei év színeit még tavaly decemberben kiválasztották, épp itt az ideje, hogy most én is megfogalmazzak róluk pár gondolatot. Az eddigi gyakorlat szerint mindig egy színt választottak az év színének, most először történt meg, hogy két színre esett a választás...
Ha egy különösen nehéz természetű emberrel hoz össze bennünket a sors, akivel nem találjuk a közös hangot vagy megbotránkozunk a reakcióin, akkor azt mondjuk vagy gondoljuk róla, hogy „neki nem volt gyerekszobája”. Persze a kifejezés átvitt értelmű, hiszen elsősorban a szeretetteljes és a kölcsönös…..
Ahogy közeledik a tavasz, egyre inkább vágyunk a szabadba, és arra az érzésre, amikor fejünket magasra emelve a napsugarak átmelengetnek és a nyíló virágok illata megcsapja az orrunkat. A szabadság, a friss levegőn tartózkodás, a fák lombján átszűrődő napfény, a séták, a hintaágyban ringatózás, a…..
Ha röviditalban gondolkodunk az itthoni kínálatot tekintve, biztosan a legtöbbünknek a pálinka jut eszébe legelőször. Ez teljesen logikus, hiszen Magyarországon a legtöbb 40%-osnál magasabb alkoholtartalmú ital pálinka, azaz valamilyen gyümölcsből lepárlással készülő szeszes…..
BorókaOtthonbolt1 2016.01.20 18:16:49
@Intimitás Gourmet: Nem rossz. :) Köszönöm a hozzászólást. Végre valakit legalább gondolatban megihletett a felvetésem.
Sokat töprengtem, hogy milyen is legyen az év első cikke a blogon, hiszen az olyan meghatározó jellegű. Lezárja az előző évet, és megnyitja a következőt. Nem tudom, mit is írhatnék... Gondoltam jó lenne valami színeset, ami közben arról is szólhatna, hogy milyen változások zajlanak bennem és…..
A héten mutatták be Az Éhezők Viadala utolsó részét a hazai mozik. A filmről se jót, se rosszat nem tudok és nem is szeretnék írni, mert egyrészt még nem láttam, másrészt már biztosan megtették helyettem az erre hivatott kritikusok és bloggerek. A mélyreható filmelemzés…..