Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VV Handras

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid Prometheus előzetes 2011.12.22 19:36:00
 Az ezredforduló után merült fel egy újabb Alien film gondolata, James Cameron kezdett dolgozni a történeten, aki egy eredettörténetben gondolkodott. Vajon honnan jöttek az Alienek? Miután a Fox bejelentette az AvP-t Cameron leállt a tervezgetéssel, úgy érezte, hogy a savas…..
Jaguar 37328, polár Zeiss üveggel   A multiknak is megvannak a maguk problémái. Nehogy azt higgyük, hogy csak nekik jó, miközben a végtelenségig kizsákmányolják az egyes nemzeteket. Itt van például a Ray-Ban. Igazi világmárka, talán a legismertebb és legértékesebb…..
    Nehéz egy ennyire nőies dolgot, mint a Vogue, hirtelen átpozicionálni férfiakra. Nem is kockáztatnak sokat: arra a korosztályra koncentrálnak, amelyikben a kromoszómák még nem találták meg feltétlenül a helyüket.     Furcsán ismerős volt az érzés.…..
Király az új napszemüveges blogod, lassan többet olvasom mint a totalcart… ;) szóval tegnap láttam ezt a Drive c. filmet és a főszereplőnek elég penge napszemüvege van, szerintem megérne egy posztot a blogodra, főleg hogy akkor megtudnám milyen modellről is van-e szó. Amúgy a…..
VV Handras 2011.09.30 00:10:32
@Winkler Róbert:
Üdvözletem!
A Wayfarer-storyról mikor lesz poszt?
Ugye két kimenete lehetett volna az ügynek: az egyik, hogy megnyitják a magyar boltot, de csak félszívvel és a szolgáltatás minősége messze nem lesz ugyanaz, mint az Egyesült Államokban. Ennek azonban nem sok értelem lett volna: ha már ennyit húzták, hogy az Apple beindítsa saját…..
VV Handras 2011.09.22 18:21:45
@RoadkilleR78:
szia handras! : )

Amúgy azért van még ez az árképzés, hogy xms-nek is maradjon még egy kis esélye...