Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FSM-hívő

0 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Felvilágosít a PSZÁF 2011.10.19 09:31:00
Ismét közszolgálati szerepet látunk el, mert az államadósság, a devizahitelek, az IMF, Brüsszel, a kommunisták, stb. elleni harcban minden töltény számít. Tehát (kiemelések tőlem): "A lakosság pénzügyi kultúrájának és tájékozottságának fejlesztése céljából a…..
FSM-hívő 2011.10.19 13:31:12
@nigel: "De az ing helyébe be lehetne helyettesíteni bármit, ami nem feltétlenül szükséges a vegetáláshoz. "

Lakhatás, fűtés, víz, étel, (később majd a levegő, figyeld meg :D)? Ezek mind fölösleges luxuscikkek ám! Százával-ezrével tudna mutatni a Viki olyan embereket, akiknek erre nincs szükségük. Igaz, akiket mutatna, azok már rég a temetőben porladnak.
Van egy egyedülálló un-ortodox gazdasági ötletem Vikinek, a bandzsa Gyurinak, meg a többi léhűtőnek: nem kell alakoskodni, meg finomkodni, basszatok oda rendesen, emeljétek fel az SZJA-t 101%-ra, aztán nincs több probléma. Aki tisztességesen dolgozik, beledöglik 1 éven belül, aki meg nem döglik bele (= tudja fizetni) az biztos nem tisztességes, börtönbe vele!
FSM-hívő 2011.10.19 13:35:44
@Kivlov: a Pest megyei önkormányzatnak nincs pénze. A Pest megyei önkormányzat 2006 óta sötét-narancssárga.
A vég elkezdődött. Nem mernek kiállni a szavazók elé (okt. 23.), és most már a saját haverjaikat is szarban hagyják.
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Bár keringtek látványtervforgácsok a neten, most itt vannak élvezhető felbontásban is a fenti galériára kattintva: ilyen lesz a Szél Kálmán tér (vagy ahogy egy kedves ismerősöm hívja következetesen az átmenet jegyében, a Moszkva Kálmán tér). Az építészfórumon ugyanis…..
Az  MNYP vagyon egy részének (1345 milliárd Ft) júniusi bevonása óta eltelt 3 hónap alatt a kormány 2000 (két ezer) milliárd (!) forinttal növelte a központi költségvetés nettó adósságát. 3 millió ember 12 évnyi megtakarítása vált ezzel semmivé és ért az…..
FSM-hívő 2011.10.18 17:46:08
@blah: "A GDP arányos államadósság ami meghatározó."

Szarul teljesít a gazdaság (sőt, egyre szarabbul), kurvanagy az államadósság (sőt, egyre nagyobb). Így még szarabb eredmény jön ki, mint ha csak a sima nettó államadósságot néznénk. De én akkor is csak a sima nettó államadósságot nézem, mert nem %-ban kapom a fizetésemet, nem %-al fizetek a boltban sem, és végül, de nem utolsó sorban a %-olás az mindig is a politikusok szarkeverésének segédeszköze volt, van, és lesz :D Amikor egy politikus elkezd hantázni, hogy ennyi %, meg annyi %, nekem mindig Rodolfo könyvcíme jut eszembe: "Vigyázat, csalok!" :D
Észrevettétek, hogy valahogy sosem mondják meg, hogy mihez képest hány % az amit mondanak, sosem derül ki pontosan, mennyi pontosan darabra/forintra/euróra a 100%, és hogyan is számolják a %-okat? Tisztára, mint az ötéves terveknél, "Idén 120%-al jobban teljesítettünk, mint a tervben!" Minél jobbak 120%-al? Mi van a tervben? Azt senki nem tudja, pedig csak így van értelme az egésznek. Persze a sok nímandot meg be lehet etetni, hogy "fúú, 120%, az milyen jó, mert nőtt, meg fúúú, 90%, az csökkent, de szar nekünk", mert még az általános iskolai matek-anyagot sem tanulták meg rendesen.
FSM-hívő 2011.10.18 17:46:50
@FSM-hívő: -pontosan
FSM-hívő 2011.10.18 17:48:12
@dr Sör Kálmán: "...év végén pedig törlesztünk." Miből, ha nem veszik meg?
Levelet kaptam minap a Citibanktól CIB-től, amiben egy kihagyhatatlan ajánlattal kerestek meg: Alacsony banki költség és magas kamat – Ön is ezt a kombinációt keresi? Mi ennél többet adunk:a 0 Ft-os díjak mellé 8%-os kamatot biztosítunk! Ez tényleg jó ajánlat: aki mostanában…..
„A napokban megismertem egy másik lányt, és kicsit kijózanodtam. Úgy éreztem, ez a 10 hónap egyfajta vakságban telt” – igaz, hogy a celebek világát éljük, de ha a csajod is annak képzeli magát, akkor ideje kilépned a Villából. A srác megismer egy magát sztárnak…..
Mint az Endre leveléből kiderül, nem csak Magyarországon akad olyan rendőr, aki szereti kiegészíteni a hivatalos keresetét egy kis mellékessel. De legalább a lehúzásban rugalmas és alkuképes volt a korrupt osztrák. 2011. október 4-én történt bécsben az eset,hogy éjjel 1:20…..
ágy - asztal - tv Ősz. Szeretem. 2011.10.13 12:47:00
A nap kérdése:  Miért szereted az őszt? Megköszönöm, ha a kedvetekért összegyűjtött képek megtekintése után esetleg van kedved válaszolni... kommentben itt vagy a Facebookon. Szabály: csak jókat lehet írni :) Szép napot! Zenemeg: Christina Vantzou - no.1 -…..
Erőszakosak. Gátlástalanok. Zsákmányszerzők. Önérdekvezéreltek. Rövidlátók. Túlterjeszkedők. Kiskirályok. Bármerre járok, mindenhonnan ilyen és ehhez hasonló panaszok, kritikák érkeznek a mostani kormánnyal kapcsolatban. Gyorsan szólok, két dologról biztosan nem szól ez a…..
Forrás: gsoa.chSZEMLEA vadászgépek beszerzéséből mindig csak a gond van. Hol azért mert átláthatatlanul zajlik a folyamat, hol azért, mert nagyon is átlátható módon.   Nemcsak Magyarországon vet fel aggályokat a vadászrepülőgépek beszerzése, hiszen a demokrácia…..
Európában elsőként rendez kiállítást a Kogart az amerikai pszichedelikus rockplakátok 1965 és 1971 közötti fénykorszakából. Az egytől egyig eredeti plakátok mellett a Rock and Roll Hall of Fame múzeum által kölcsönadott relikviák – többek között Keith Moon…..
Hetek óta késik egy fontos nyilatkozat, vagy sajtóközlemény. A Stohl Andrásra kirótt börtönbüntetés kapcsán ugyanis cikkek sora foglalkozott azzal, milyen atrocitások és megaláztatások érhetik a színészt a szabadságvesztés alatt - de a színesen leírt, egyértelműen jogellenes…..
FSM-hívő 2011.10.12 11:39:32
@Bátor Tintanyúl: Átgondoltam, vállalom :) Te meg vállald, hogy a C kategóriás agyonveri-kirabolja anyádat, kap 10 évet, az alatt a 10 év alatt a te pénzeden gyúrja ki magát, zabál, fetreng, meg okosítja ki magát "bűnözés-tanból", aztán 10 év múlva veled is megcsinálja ugyanazt, amit anyáddal. Ja hogy ez a jelenlegi rendszer, pardon. :) Nem, ne mondd, hogy nem általános, az utóbbi években Magyarországon átlag napi 1-2 nyugdíjast vernek meg és rabolnak ki a saját lakásukban. Csak Hajdú-Biharban 2009-ben 3 naponta történt ilyen. Ha nincs fenn valami az index címlapon, attól még megtörténik.

@Kis ember: A politikai rendszer megváltoztatásáról szó se volt, ne keverd a szezont a faszommal :) Csak példaként: az USA ("land of the free, home of the brave") több államában nagyon jól működnek a munkatáborok mind a mai napig :)

Képzeljétek el, nem csak szovjet és náci mintára lehet munkatáborokat működtetni. Viszont olyan viszonyokat kell kialakítani, hogy ne akarjon oda az ember visszakerülni. Ma Magyarországon 10 emberből 5-nek kétoldalú munkaundora van. Tehát ha munkával büntetik őket, akkor meg fogják gondolni, hogy olyat csináljanak, ami miatt visszakerülhetnek. A Cozma-gyilkosok például kigyúrt nagy állatok, mégis van rá egy tippem, hogy 1 napig nem bírnák a culágerkedést (miért is bírnák, a 3 fővádlott összesen nem dolgozott eddig 1 napot), vinnyogva sírnának, hogy elfáradtak, fáj, jajaj, munka.
Vastagbőr Barta így döntött 2011.10.11 11:01:00
Tegnap olvastunk az uniós támogatások döcögős kifizetéséről, ehhez kapcsolódóan ismerkedjünk meg egy eddig meglehetősen csendben tevékenykedő állami vállalattal. "A MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ az Új Széchenyi Terv keretében a vállalkozói szféra és…..
Bálint nem igazán érti, miért nem adja vissza a MÁV a jegye teljes árát, minthogy Budapestről Kőszegre menet Kelenföldig jutott, amikor valaki a vonat alá ugrott:Vajon van olyan az olvasók között, aki utazott vonattal, Budapest határain belül 14 percet 1500 forintnál drágábban?…..
Az ügyészségi törvény kiszivárgott tervezete tovább erősítené az ügyészség közjogi pozícióját, valamint jelentősen megnövelné az ügyészi béreket. Ez a megoldás Európa egyik legnagyobb hatalmú ügyészi szervezetévé tenné - a legfőbb ügyész hierarchikus irányítása…..
Jackpot Edd halálra magad! 2011.10.08 09:02:00
Hamburger függőség, avagy egy étterem, amely hírből sem ismeri az Update-et!2005-ben Dallasban nyitotta meg első éttermét az Egyesült Államok egyik legvitatottabb gyorsétterem-lánca a Heart Attack Grill. A borzalmasan magas kalóriatartalmú menük nem mellesleg, polgárpukkasztó…..
FSM-hívő 2011.10.09 00:26:37
@harmincas: Fogd le a 200-250 kilós kismalacot amikor szúrják, forgasd perzselés közben, húzd fel a rendfára, bontsd szét, dolgozd fel a cocát, daráld le, közben őrizd a tüzet meg vágjál fát, mosd ki a fostos belét, töltsed bele a cuccot, főzd ki a zsírját, a nap végén mosogass meg takaríts el mindent, pakold be a cuccokat a kamrába, pakold el az üstöket meg a többi dolgot, másnap vidd füstölni a cucc felét, mindezt másod-harmadmagaddal, mert a többi résztvevő atomrészeg, a munkához köze sincs. Na, ha mindezt megcsináltad, utána beszélgetünk kalóriákról. Ha nem halsz meg végelgyengülésben addig, amíg végigolvasod ezt :D És akkor még nem is beszéltünk olyan finomságokról, mint bevásárlás előtte, zsúrkenyér felkockázása előző este, ésatöbbi.
Mindezzel nem basztatni akarlak, csak arra akartam kilyukadni, hogy ne általánosíts. Disznóölésen általában akad 2-4 olyan ember is, aki dolgozik (különben ott rohadna meg a disznó a rendfára félig felhúzva). Láttam én már testépítőt kidőlni disznóölésen a sima fáradtságtól (egyáltalán nem iszik alkoholt, erre nem lehet fogni). Mondjuk azok mindentől kidőlnek, ami nincs csigára felfűzve, vagy rúdhoz rögzítve :D
FSM-hívő 2011.10.09 00:41:58
@ergerberger: Ez a beszéd! :D
Legalábbis Revolver magazin így hirdeti a 2012-es naptárját, amiből most a fenti képre kattintva mutatunk ízelítőt, viszont akár az összes hónapot meg lehet nézni itt. Többek között olyanok álltak modellt a naptárhoz, mint Lzzy Hale a Halestormból, Amy Lee az Evanescence-ből,…..
Subba PÉNTEK!!!! 2011.10.07 17:24:46
FSM-hívő 2011.10.08 10:41:16
Az iPhone sikerét mások is próbálták kiaknázni. Ki az aki odaad 100 ezer forintot egy vadidegennek, aki azt állítja, hogy majd visszajön egy telefonnal? Jelentkezzen!Van egy pasi V. Tamás a neve. Több módon húzza le az embereket. Az egyik hogy iPhone beszerzést ígérve átveszi a…..
 Azt még a Nézőpont intézet se állítja, hogy a Fidesz nem saját magára írta az új választójogi törvényt, és ezt lassan olyan természetesnek vesszük, mintha tényleg az lenne. Pedig egy normális országban, egy, hatalmon lévő párt se tehetné meg ezt.Sok mindent elmond a…..
FSM-hívő 2011.10.07 16:15:57
@troll ellenpólus: "...amelyben előreláthatólag a legnagyobb támogatással rendelkező párt (és ez bizony máig is toronymagasan a Fidesz) fogja megnyerni a következő választást?"

Ha csak ez lenne a célja, akkor nem kéne változtatnia a rendszeren, hiszen az előző választáson is a Fidesz megszerezte a mandátumok 68,13 százalékát a szavazók 52,73 százalékának (valamint az összes választópolgár 33,68 százalékának) támogatásával. Szóval találj jobb magyarázatot :)

Én üvöltve fogok röhögni, amikor majd a Fidesz a saját választási törvénye miatt szorul ellenzékbe :D Vagy amikor ugyan kormányon maradnak, de elveszítik a 2/3-ot, és a köv. ciklusban a saját 2/3-os törvényeik fognak betartani nekik :D Annyira, de annyira lukra fognak futni :) Még a saját jövőjüket is képtelenek 4 évnél tovább megtervezni a kis butuskák :)
Persze minden országnak kellenek hősök, nekünk is jár egy kistérségi Jack Bauer, aki megment minket a végromlástól, a terrorizmus pusztító szörnyetegétől, és persze a világot behálózó szervezett bűnözéstől. Mert ahogy az Egyesült Államok, mi is hadban állunk, sőt mi…..
FSM-hívő 2011.10.07 12:36:37
@Gazdagréti Jack Bauer: Vágási Feri MINDEN részben verekedésbe keveredik.