Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisvakondkutya

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazából mindegy, hol, a lényeg, hogy létrejött végre a cigaretta-házhozszállítás! Ez a csíkonkénti terjesztési rendszer egyébként valószínűleg a tervezett Magyar Állami Dohányelosztót is túl fogja élni.Valahol Nyugat-Európában lőttem ezt a gyöngyszemet. Ittelérsz csíkos…..
kisvakondkutya 2012.01.30 16:04:36
3.
Másfél éve tudjuk, hogy a leghumánusabb megszorítás az, amit nem a zemberekkel fizettetnek meg. Így gondolta a BKV is, ezért kicsit átszervezte a bérletek érvényességi körét, árat valóban nem emelt. Viszont akik az agglomerációból eddig Budapest+környéki bérlet kombóval…..
kisvakondkutya 2012.01.20 17:08:19
 Feljebb pozicionálták a habzó vizezett alkoholt a Tescóban, így még a Borsodi is lehet menő.Nem akarom tudni, mire gondoltak, mikor kirakták a figyelmeztető feliratot. (lásd csatolt kép) Mivel már elmúltam 18 megvettem, és jól esett, bár nem vagyok benne biztos, hogy…..
Nehezen hihető, hogy idén még nem volt kuponos lehúzás, pedig nem, úgyhogy gyorsan itt van egy. Csabáéknak sikerült egy azóta teljesen fantomizálódott kuponos cég nemlétező szolgáltatását igénybevenni,A „kedvezmenyvilag.hu” oldalon vettem egy hajkiegyenesítés kupont…..
kisvakondkutya 2012.01.17 16:26:34