Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Som bértollnok

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valaki szólhatna a Nemzeti Sportnak, hogy talán nem ártana a szerkesztőségnek egységes álláspontot kialakítania a viták erőszakos lerendezésének kérdéséről. Hogy most elítélik, vagy nem. Lehetne egy táblázat, két oszlop: a lefejelés az nem OK, de a sörösüveggel fejbe verés…..
Som bértollnok 2011.09.22 23:28:32
@v.b.1990: de, ezért jöttem :) amúgy, ha már, szó szerint, lakótelepen, panelben éltem nem keveset, nincsen azzal semmi baj.
Som bértollnok 2011.09.22 23:42:49
@barkacs: szia, ha összekevevertelek egy fröcsögővel, bocs, de volt, ami rosszulesett a korábbi írásaidban.
mehetünk sorban.

1, A belterjességről: ha a magyar edző szóba áll velem, sem hosszabb, sem szélesebb, sem semmi több nem leszek, miért lennék? Attól sem lettem sem jobb, sem rosszabb, hogy Matthaus, Vlak, Bekvalac, Beránek, Ten Cate szóba állt velem. Én soha nem éreztem magam többnek, mint az olvasók, a szurkolók, csak szerencsésebbnek, hogy beszélhetek Albert Flóriánnal, Sándor Csikarral, Nyilasival, Törőcsikkel. Nem tekintettem magam többnek, mert élőben nézhettem vb-döntőt, csak nagyon megbecsültem, hogy az életem így alakult.

2. az öngólom :) ahogy írtam, a meccsen SP 3x rúgott belénk, és az ominózus esetnél 3x BB-be, aki ellökte magától, és rúgott felé. Azt írtam, hogy semmi nem indokolta, hogy ezt tegye. Ha a fejelést 3 alattomos rúgásnak számolom, akkor is 9-1 oda, és bár a jogban minden lehetséges, akkor sem lesz könnyű a 9-1ből 0-1et fabrikálni.

nem fér bele a sörmeccsbe, PS sokat rugdosott, amit szó nélkül hagytunk.

az arcom hiányzik? a nevem nem tudod, én nem olvastam még, de látta a büféből? A lefejelés után PS az öklét rázta, az övéi húzták el onnan, az azért nem szenzáció, hogy szétválasztották őket.

3, Szívesen találkozol bárkivel, ja persze, hogy aztán rohanj a rendőrségre. EZ MI? ezt légyszi magyarázd el.

Mondd, hogy megittunk egy kávét, utána rohanok, és mit mondok a rendőrnek, hogy biztos úr, ezt nézze, itt egy kommentelő? Egy hozzászóló!!!!!!!
miért tennék ilyet, ha nem tudom, hogy bűnöző vagy??????
Som bértollnok 2011.09.22 23:45:15
@digitime: szia, nem küldtek, teljesen magamtól jöttem.
Mivel rontottam rajta? Megköszönöm, ha mondasz példát, addig is üdv