Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Julius666

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre itt van jó minőségben: Megint egy kitűnő példa arra, hogy 10 perc teszteléssel ki lehetett volna küszöbölni azokat a hibákat, amelyek tönkretették az egész játékot Háttérinfók Soundtrack: Herbie főcímdala UI: Ember nem is gondolná, milyen nehéz kimondani…..
Rossz PC játékok sorozat SOS 2007.11.15 20:50:00
Kész az új videóm.Volt vele munka rendesen. Menteném el...Hmm...Itt valami nem stimmel.9 és fél perces az első videó, erre dupla olyan hosszú elmentve.A hang 9 és fél percnél befejeződik, de az ÖSSZES filmanyag dupla olyan lassan megy mint kéne. Oo Tehát kapok egy 18 perces videót,…..
Minden ilyen videóval jobban szeretem a játékot :) Köszönöm Draco-nak a videót. Új videóhoz már megtaláltam a játékot, hétvégén elkezdem játszogatni, felvenni. Ehhez kapcsolódik a kérdésem. Van valakinek valami ötlete, hogy a Fraps miért nem akar egy ideje hangot felvenni?…..
Rossz PC játékok sorozat Jön... 2007.11.07 18:05:00
Tudom, nagy volt a szünet az utóbbi napokban, de annyit elmondok nektek, hogy nem voltam tétlen. SŐT.Egy olyan bestiát fogok "rátok uszítani", hogy ez után senki nem fog már Big Rigs-el jönni...Eszméletlenül munkaigényes volt, olyan hosszú mint 2 videóm, tényleg nem akarom…..
Julius666 2007.11.07 18:13:03
Julius666 2007.11.07 18:13:53
Tegnap kaptam egy e-mailt TKB-től, hogy próbáljam ki a következőt: Inditsd el a telpitest,majd probalj kilepni.Kilepes elott olvasd el az uzenetet!:)Eddig nem tettem ilyet, mert eszem ágába nem juthatott egy ilyen szenzációs játék telepítésének a megszakítása, de most kipróbáltam.…..
Julius666 2007.11.03 21:19:26
Na, ez a harmadik Irate Gamer hír egymás után, de látom titeket is érdekel, és régen voltak ilyen jó és vicces kommentárok a blogon, szóval köszönöm, öröm volt olvasni :) Aki nem olvasta volna el őket, közben kiderült, hogy az Irate Gamer videókhoz már nem is lehet…..
Julius666 2007.10.19 23:50:08
Utóbbi hetekben többször is kérdezték tőlem, ismerem-e az "Irate gamer"-t. Ismerem.Nem követem túl figyelmesen a munkáját, néha kajálás közben belenézek egy-egy videójába, hátha van valami új tőle. Aki esetleg nem ismerné, ide nézzen.Szóval ő volna az. Hadd…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2007.10.14 18:21:00
Szerkesztve:Ma több igen bosszantó körülménynek hála jóval később érkeztem csak haza, videószerkesztés közben meg sikeresen áramszünet volt, szóval a napi termésem nagy része elveszett, azt kezdhetem újból...Nem tudom hogy sikerül-e ma befejeznem, ha nem, holnap több időm lesz…..
Nos, kellemetlen ezt írni, de ez van.Mint közismert, volt egy kis kémprogram gond a gépemmel, újra felraktam a winfost windowst, és nem működik (még) pár kellék, ami elengedhetetlen egy új videó elkészítéséhez. Higgyétek el, nekem a legkellemetlenebb, de nem tudok mit csinálni…..
Tényleg itt van,nem volt üres duma. Kész az angol petíció, rögtön 3 cégnek címeztem, valamelyik csak fog reagálni rá.Mielőtt még páran mondanák, tudom hogy az esélyünk szinte 0, de az egész egy jó poén, és jelzésértékű (lehet).Szóval a linkre kattintani -> make…..