Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsazsa anyó

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ötven képes válogatás a tavalyi év legjobb indás munkáiból. Ködös Toszkánától a repülő ninja-macskáig, bögölymakrótól a fényvillamosig - itt van az Indafotó krémje, 2012-ből. Az első négy fotó azonos pontszámot kapott a zsűritől, ezek szerintünk az év legjobb…..
Zsazsa anyó 2013.01.07 09:07:26
Végül teljes Indapass leállítás nélkül meg tudtuk oldani az átállást, az egyes szolgáltatásokban lehet pár perc fennakadás még a délelőtt folyamán. --- Néhány perces leállással járó karbantartást végzünk az Indapass rendszeren holnapra virradóra, ezért várhatóan…..
  Egy szép tavaszi vasárnap elhatároztam, hogy autóbusszal elmegyek Harkára, ami az egyik legközelebbi település városunkhoz. Egy darabig ott kószáltam, de megpillantottam az osztrák területen lévő szélturbinákat és mivel már régóta izgatta a fantáziámat, elhatároztam…..
2011-ben a legtöbbször - összesen 48-szor - lamerle szerepelt! Az Érdekes képek az a maximum 63 fotó, amit naponta választunk ki automatikusan a közelmúltban feltöltött képeitek közül. Ebbe bekerülni kiváltság, mert akkor elég sokan eljutnak a fotóidhoz, érdemes ezért…..