Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mátyás 31

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gulyás István riporter legendás interjújáról lesz szó, de távolabbról indítunk. Köztudott, hogy a magyar köztévé feladata, hogy alternatív valóságot fessen a kedves tévénéző nappalijába. Úgy tegyen, mintha visszatértünk volna a Kádár-rendszerbe, a magyarság ősi…..
Mátyás 31 2013.09.11 18:28:06
@Sinistroll: Sok kommented végig olvastam,de erre a karjelzősre muszáj írnom nekem is. Én 5 éve járok mindenhova bringával (8km a suli) és mindig jelzek és hátranézek.Persze ez lehet amiatt van, hogy ahová jártam kerékpáros egyesületbe versemyezni, belémnevelték,hogy közúti edzésen mindig jelezzünk, de egy szó mint száz,én itt mutatom magam példának int "karjelző" (ja és 17 éves kis pöcs suhanc is vagyok ezek mellett!)
Mátyás 31 2013.09.12 21:00:08
@newtehen (egyszerű mint a faék - de működik): Nem értem mi a probléma egy csapat tapasztalt szabályosan közlekedő kerékpárossal,akik épp a városból kifelé haladnak hogy edzésüket megtartsák. Ettől nem fogunk rajta versenyezni,ugyanúgy közlekedünk,csak éppen azonos mez lesz rajtunk(vagy még az sem lesz azonos,de ez most midnegy).
Mátyás 31 2013.09.15 22:17:16
@newtehen (egyszerű mint a faék - de működik): mutogatni lehet néhány fős hobbistákra, vagy bárkire, mindenhol vannak amatőrök és tapasztalt profik, ezt nem arról fogod felismerni hogy épp audiban ül-e vagy épp a legújjab versenybringán,mind a kettő lehet amatőr, mind a kettőn vicsoroghatunk.de ez felesleges, inkább megyek és lefekszem, az fontosabb :) (ha nem érted a végét hagyd)
Megfigyeléseink szerint a vázon romantikusabb, a csomagtartón viszont baráti szállítani valakit. Ti melyiket próbáltátok már? ..
A legújabb magasbicikli, a legfiatalabb magasbiciklista, a legelső magasbiciklis kerékpárversenyző kis hazánkban. És fiatal kora ellenére - vagy éppen azért - máris rendszeres használó ;P..
Mátyás 31 2011.09.22 15:29:44
@kru: Nem baj,jó az így is (csak így kevésbé látszik mitől csopperes) A karambolt pedig ezzel csak veszélyesebbnek tartja...