Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsiroskenyer8686

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kutyát pisiltetni élelmiszerboltok ajtajába nem szép dolog, de levélírónk szerint neki nem is ez volt a célja, amikor kutyájával megállt a kispesti pékség előtt, hanem az, hogy bemenjen vásárolni... A fogadtatás túl szívélyesre sikeredett a tulaj részéről, kíváncsiak vagyunk, akkor is rugdosással…..
zsiroskenyer8686 2016.07.13 09:41:54
XIX. századi körülmények; aki nem dolgozik, nem eszik; itt meló van; termeld meg magadnak; ott az ásó, eredj a földre, és így tovább. Dolgos emberek, nem luxusban hanem nyakig ganéban, dézsában, kezükben gyertyával, seggük alatt szalmával. Ez A Farm, mondta az RTL, lehet nem pont így de effektíve…..
Három dolog történt tulajdonképpen a hétfői adásban: embertelen bebaszás, hatalomátvétel és a disznók eljövetele. Mindegyikből kiágazott még valami apróság, csak hogy ne legyen nyugalom a tanyán persze, de Attila és Norbi például kurvára nem akarta egymást agyonverni, ami az előző hetekhez képest…..
Anikóra valaki rászólt, hogy ne álljon kis terpeszben a felkonf alatt, mert a pajtában kóringyáló birkák már csak poénból is átszaladnak a lába között, ami jó, viszont továbbra is sztreccsfarmerbe öltöztetik, ami meg nem. Jó, erről nem tehet, illetve egyikről sem, a gatya a stylist, a Véber Gyuri…..
zsiroskenyer8686 2016.04.10 15:22:43
@beacska:

Az elejétől kezdve Heni leült és tartotta a távolságot, Vivinek nem volt esélye sem ezt a pozíciót felvenni, ha mégis sikerült volna Heni szerintem tuti kibillentette volna ebből. Amikor elkezdte a karjára feltekerni a kötelet, akkor mondta utána h az kurvára elkezdte vágni és fájdalmat okozott neki. Egy komplex ügyességi, gondolkodós, erőkifejtést igénylő verseny korrektebb lett volna.
zsiroskenyer8686 2016.04.10 16:39:12
@beacska:

Pont ez lett volna a poén, hogy ha valami agytornát igénylő feladatban megszívatja, vagy legalább megnehezíti Heni dolgát. Amúgy kiragadtál két szót, én pont azt írtam hogy komplex, tehát erőkifejtést IS igénylő.
Amikor már úgy volt, hogy soha az életbe nem lesz lehogyvoltozva a két nappal korábbi adás, és a valóságshow-któl írtózó emberek sose tudják meg, hogy mi történt széles-e Szlovéniában, a jól bekamerázott Farmon, hát akkor SzabóZ jött, és megírta Márk hazakullogását, aki az elhíresült Gyúrós Józsi…..
Indul a hülyezene, jön Anikó, és már nyakig is vagyunk a műparasztok mindennapjaiban. Bájos műsorvezetőnk rájött, hogy, ha eléggé keresztbe kuszálja a lábait, akkor az isten meg nem mondja, hogy most görbe, vagy nem, de mivel az én lábaimat meg ki se lehet olvasni, ezért ígérem, leszállok a témáról...
zsiroskenyer8686 2016.03.31 16:11:47
Emlékeim szerint 3-4. adásban már megjelent problémaként, hogy egyre jobban fogy a kaja, így inkább az indulókészlet volt baromi kevés, nem dőzsölhettek annyit, hogy 3-4 nap alatt megegyék. Pláne ilyen vaságy Márkkal, Cintivel, Laurával, Gizivel. Itt szándékosan ez volt a terv, hogy a kajahiányból feszkók legyenek, illetve h a fotelbe punnyadva azon szórakozzunk, hogy ezek hogyan éheznek. Ha esetleg a mennyiség durván el lett volna számolva, akkor azt pár napon belül korrigálják valamilyen játék, feladat formájában. Szerintem az RTL csapata edződött már annyit a céges vacsikon, csapatépítőkön h tudják mennyi kaja kell 14 embernek. Az állapotos anyuka műsorba engedése egy tervezett kiesés volt, h legyen az elején már valami kis műsor. Az IQ light, fitness Vivi a formás popójával sokkal jobb választás lett volna alapból a műsor érdekessége szempontjából mint a folyton nyavalygó terhes nő, de valamiért ezt a csere-bere olcsó poént nem tudták kihagyni a szerkesztők.
Én ezzel a tegnap esti pár másodperces Laura bejátszással kapcsolatban két dologra tudok gondolni:
1, Danika kell a nézettségnek így vagy úgy, feszültséget generál, a többséget irritálja a nagyképűsége, de annál nagyobbat tudunk derülni ha pofára esik egy kupac szarban, valamilyen módon visszateszik, akár Márk beáldozásával... egyébként én logika szerint inkább unalmas Brigit-Dórit-Henit áldoztam volna be inkább, Márk metroszexualitásán azért elég jókat lehet szórakozni
2, Az Rtl csapata megunta, hogy mindenkit győzködnek a "titokszobában" h ne adja fel, ezért megszellőztetik ezt, hogy ha Laura lelép akkor Danika jön vissza, és így a többiek gyakorolnak majd kellő nyomást Laurára h ne adja már fel. A bentieknek szerintem kurvára nem hiányzik Danika, szerintem Attilának se igazán, mert erős ellenfél lehet a végén.

@aloksak
Valóban érdekes lehetne egy olyan műsor, ahol egy farmon, tanyán találják fel magukat a mai 21. századi emberek, de ez nem érdekelne annyi embert h főműsoridőben menjen.
A Farm valójában VV csak a díszlet és a körítés más.
Bár itthon is egyre több a minőségi étterem, még mindig akadnak olyanok, amelyek piszkos trükkökkel próbálkoznak, hogy lehúzzanak minket. Ennek azonban most vége, mutatom, mire kell figyelni. Kisadag vagy nagyadag? A legtöbb étteremben választhatnak a vendégek a kis- és a nagyadag között. A…..
zsiroskenyer8686 2016.03.18 17:52:00
Az Extreme Digital rendszeres vendég a Homáron. A panaszok alapján a dolgozók egy részére egész biztosan ráférne egy ügyfélkapcsolati tréning, és a mostani két sztoriból kiindulva más területen is reformérett a cég működése - már csak a saját érdekükben is. Sztori…..
A második válogatóra, amit a zsűritagok öltözete alapján ugyanakkor vettek fel, mint az elsőt (hacsak nem az a helyzet, hogy Tóth Gabi művésznő minden ilyen szereplésére ugyanazt a combközépig érő, testre simuló, a bóti csöcsöket maximálisan kiemelő ruhát veszi fel), a…..
Az első élő X-Faktor-adás nagy tanulsága, hogy a zsűri vérfrissítése még úgyis megmenti a műsort az unalomtól, hogy Szikora Róbert néhány megnyilvánulása már-már Somló Tamást idézte. A mentorházból továbbjuttatott 12 versenyzőből nyolcat már most haza lehetne zavarni,…..
zsiroskenyer8686 2013.10.13 13:28:04
Nem értem sixx, hogy miért probléma ha már a produkciók előtt is lehet szavazni? Szerintem butaság azt gondolni, hogy a versenyző aznapi produkciója alapján szavaz mindenki. Miért ne kedvelhetné már a közönség valamelyik versenyzőt sokkal előbb? Érzelmi alapon születnek ezek a döntések a legtöbbször, nem racionálisan.
Műsorvezetők: Bencét még túlságosan zsengének érzem egy ilyen műsorhoz, a komolytalanság irányába viszi a műsort túlságosan. Lilu meg már túlzottan is "rutinos", kicsit öregnek érzem ehhez, pláne Bence mellett. Nem szeretnék rosszindulatú lenni, de "botoxol" a nő amúgy? A két véglet szerepeltetése szerintem szerencsétlen ilyen esetben. Nem egyensúly lesz belőle, hanem vicc.
A mentorokról:
3-an végül is rendben vannak. Alföldi szerepeltetése szerintem zseniális húzás, a műsort mentheti meg. Geszti hozza a tőle megszokottat, Tóth Gabi stílusát le kell nyelnünk valahogy, engem Szikora semmitmondó hülyeségei, szerepe idegesít. Vagy a 4 mentor közül egynek mindenképpen dögunalmasnak kell lennie? Olyan mint korábban Hernádi Judit vagy Somló Tamás más szériákban.
Versenyzők:
Szerintem az egyik leggyengébb széria eddig.
Csapatokat szóra sem lehet méltatni, unalmasak, erőltetettek, megcsináltak, műanyag.
Ádámnak és Márknak szerintem semmi keresnivalója egy ilyen műsorban. Márk tudásával tök jól lehet csajozni, a barátainak is biztos érdekes, de kb. ennyi. Ádám pedig maradjon a harmonikánál, és így mindenkinek jobb lesz. A csatorna, a műsor érdekei miatt szerepelnek. Pénz, hír, tinilányok, miegymás...
E. Anikóból tényleg egy Adél 2-t akarnak csinálni, minimálisan, de kíváncsi vagyok a folytatásra.
Valaki elgondolkodott már azon, hogy Marcellről miért ilyen kisfilmet adtak le? A srácról a teljes hanyagság, nemtörődömség,érdektelenség jött lett a műsorral kapcsolatban...
Ilyet még akkor is K*RVA kockázatos betenni HA utána robbant egy baromi nagyot a színpadon..de így hogy kifejezetten f*s volt az előadása így teljes döbbenete számomra. Annél profibb emberek dolgoznak a műsorban mint hogy egy ilyen malőrrel bukjanak több száz, ezer szavazatot. Mert gondolom azért megcsappantak a Marci rajongók. Vagy ezzel a húzással vagány, lázadó srácot akarnak belőle csinálni? De akkor nagyon gyenge...milyen nagyképű, beképzelt bunkó fejet vágott az értékelés alatt te jó ég!
Danics Dórának megkérdőjelezhetetlenül jó a hangja, tehetsége, de nekem már annyira jó, hogy kifejezetten unalmas....jó-jó a modorosságot lehet majd rajta nyírbálni, de nekem annyira kész van a csaj, hogy semmi érdekességet nem tartogat. Ő fogja megnyerni, egyértelmű számomra.
Krasznai Tünde múltja különösebben nem érdekel, az Ő dolga. Engem ettől eltekintve irritál az egész nő, a több mint érdekes fej, a hosszú végtagok, aránytalan test, és a hihetetlenül nagy száj. Erről nem tehet, de engem hidegen hagy a termék ha ilyen a csomagolása a show-bizniszben. Ez az én véleményem, miközben magam is távol állok a szépség fogalmától.A hangja nekem nem tetszik, túl érdes, mély, és az sem nőies.
B. Lili hangja viszont annál inkább tetszik, rajta még nagyon sokat lehet csiszolni, és nagyon jó lehet, szép feladat.
Csordás Ákos. Na végre egy őszinte, hiteles, érdekes énekes! Nem műanyag, nem JFK, nem bariközti, nem korábbi Xfaktor-csillagszületik, stb....Nincs pornűs múlt, nincs trendi séró, szétvarrt pasi, nincs ismert anyuci, stb...És mégis az ő következő fellépésére vagyok a legkíváncsibb. Nagyon drukkolok neki.
Egyébként elgondolkodtató, hogy ilyen Marcell féle nyikhajok helyett miért nem lehetett a Botondot (Manó) bejuttatni?
Emelte volna, érdekesebbé tette volna ezt a laposka műsort.
Helyette majd nézhetem legalább a 6-7 körig az agonizálást...
Na ennyi.