Regisztráció Blogot indítok
Adatok
McRay90

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok kreténség lóg már a szerkesztőség falain. Nem készült leltár, szemre Winkler magasan ver mindenkit a Skinmaker oldalpárjával, az ezredfordulós dedikált BB Pongó-képpel, de a friss év képalájában és a dzsipszi Csikósban is van húzás. Utóbbi kettő Pista műve. Szóval van…..
Vroom Divat lett Rossit alázni? 2012.04.09 19:52:00
Futam után mindig érdekes látni a nyilatkozatokat, hogy ki mire fogja a kudarcot (azt most hagyjuk, hogy jogosan, avagy csak alibiből). Katarban Stoner izomlázra, Pedrosa influenzára, Spies az esések miatti vibrációra, Crutchlow pedig arra panaszkodott, hogy a startnál egész egyszerűen…..
Ott voltunk az idei Mikuláson. Megénekeltük, ahogy készültünk, sőt írtunk egy hosszabb posztot arról is, hogy éreztük magunkat. Két videós brigádtól is megrendeltük az összefoglalót, és volt belső kameránk is. (Ez utóbbi egyébként a raliversenyző egyik legjobb barátja,…..
Nem újdonság az, hogy az autósportba igen sok pénz jön az arab országokból. A rali vb-n a Ford gyári csapatát Abu-Dzabi támogatja (bár a pletykák szerint ez lehet, hogy múlt idő), ezért cserébe Hálid al-Kászimi vezeti a gyári csapat harmadik autóját. Valami hasonlóra készül a…..
McRay90 2011.11.23 15:14:01
@Bono92: nyugodtan böngészd át a dakar nevezési listáját, nemfogod rajta megtalálni sajnos. S a mini-s sztorit sem a hasamra ütve találtam ki, naponta bújom a rally/tereprally oldalakat, aztán felbukkannak hírek.
Az Index sportrovata, a Sportgéza "Lesz-e valaha nagy bajnok a ralibohócból?" című írásában hosszan foglalkozott Ken Block karrierjének állomásaival. A cikk azt sugallja, hogy van bármi remény arra, hogy az amerikai srácból bajnok, sőt legendás - Loebhöz, vagy Colin…..
McRay90 2011.09.21 13:11:53
@Javító Zoli: nem nevezném épp létszámnövelőnek sem Al-Attiyah-ot sem pedig Arait...mindketten rég kezdték már a sportot. az hogy nem mindig jön ki a lépés..emberek. csak nézd h Nasser miket megy az SWRC-be..hiába van Ott Tanak meg kutyafüle, még őt is elfenekeli, csak bírja alatta a technika. nem véletlen nyert dakart, pwrc-t...aztán arai sem pályakezdő,többszörös bajnok. raikkönen is jólenne ha többet ülne az autóba, viszont még mindig többet mutatott eddig mint Kenbá'.