Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tkgabor

0 bejegyzést írt és 209 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
               Enyhe telünk van, nagyon enyhe. Panaszkodnak a távhőszolgáltatók is. Érdekszervezetük az árszabályzó hivataltól a hőenergia egységárának jelentős megnövelését kérvényezi, el szeretnék érni az egységár háromszoros…..
tkgabor 2014.01.10 14:07:08
Nem, nem a fülkeforradalom óta elért kormányzati eredményekkel akarnak így dicsekedni, hanem a Dunán júniusban levonuló árhullám kapcsán létrejött példátlan országos összefogásnak kívánnak emléket állítani. A pesti alsó rakparton, és 95 településen. Vélhetően…..
A UPC 29-es körzetének előfizetői sorsa igen sanyarú, hiszen nem elég, hogy rémesen lassú az internet, még az ügyfélszolgálat sem látja a körzeten kívül az adatokat. A UPC ügyfélszolgálatán csak "fekete lyuknak" nevezett tájegység a Monortel 5 évvel ezelőtti beolvadása óta…..
tkgabor 2013.06.17 20:01:20
Felkaphatták a fejüket ma a nyugdíjas rádióhallgatók, bár a hírek megnyugtatóan hangzanak. Nem lesz nyugdíjadó - tudhattuk meg Selmeczi Gabriella mindenvédelmi megbízott asszonytól, a kormánypárt szóvivőjétől ma minden hírcsatornán. Nem mintha bárki is be akarta volna vezetni…..
1994. áprilisában gondtalanul éltem a négyévesek kalandokkal teli életét. Természetesen fogalmam sem volt arról, hogy emberek százezrei veszítik életüket egy közép-afrikai országban azzal az indokkal, hogy rossz etnikumba születtek. Ruanda a világ legszegényebb országai közé…..
A fideszes Rogán Antal, Babák Mihály és Kapus Krisztián szombaton benyújtott egy módosító javaslatot a harmadik országbeli állampolgárok beutazásáról és tartózkodásáról szóló törvényhez. A módosítás értelmében a harmadik országbeli (vagyis EU-n kívüli) emberek…..
Egyenköpennyel frusztrálná az iskolásokat Hoffmann Rózsa, aki már nemcsak a tananyag tartalmát, hanem a diákok viseletét is meghatározná. Lakatos Márk helyében elkezdenék rettegni: Hoffmann Rózsa már stylist-babérokra is vágyik. Idén sem kezdődhetett el az iskola politikusi agymenés nélkül –…..
Úgy tűnik, az én hetem most a folytatások jegyében zajlik, de mivel kőmíves úgy megdorgált, hogy csak olyan játékok vannak, amik más játékblogokban is előfordulnak, kicsit kalandoztam túl a szokásos horizonton is. Így vettem észre, hogy a számomra a cukisága és a játékmenete…..
tkgabor 2012.07.01 12:11:47
Utolsó epizód idénre, basszus, pedig igazán elnézném még, de ne legyünk telhetetlenek. Maradunk a helyszínekre bontott hogyvótnál. Királyvár Véreres szemmel nyitunk, Tyrionnak szar napja van megint, az látszik, még jó, miközben a várat védelmezte, Ser Mandon olyat húzott…..
Gyorsvonatként száguld át az interneten a fenti kép, melyet állítólagosan az ISS-ről készített egy asztronauta - a probléma csak az vele, hogy nem így történt. Először is, a fogyatkozás gyűrűs volt, vagyis a Hold nem takarta ki a Nap teljes korongját, ellentétben a fenti…..
Próbáljunk ki egy újítást: nem az epizód időrendje szerint haladunk, hanem helyszínek szerint, aztán majd meglátjuk, bejön-e a jónépnek. Deres: A kis hernyó Theon csak megcsinálta, és nekiesett Deresnek, ami azért nem egy nagy truváj ugye úgy, hogy Ser Rodrick minden katonával…..
tkgabor 2012.05.08 20:01:52
Van különbség. Schmitt Pál és Dr.Tulassay Tivadar. Nyilatkozat 1: "Nincs szándékomban lemondani, mert a lelkiismeretem tiszta" Nyilatkozat 2: "Nem akarom, hogy a személyem bármilyen formában is ártson az egyetemnek, ezért levonom a szükséges következtetéseket” Ennyi...
tkgabor 2012.04.02 08:47:43
tkgabor 2012.04.02 09:29:20
@Enrico72: Az, hogy az igazság kiderüljön alapvető emberi/társadalmi érdek! Így a kérdésed maga kvázi értelmetlen, mert mindenkinek érdekében kellett, hogy álljon!
A jó kérdés itt az lenne, hogy kinek állt érdekében, hogy eddig ne derüljön ki!!!
Van pár szerencsétlen, akik még ebből a viszonylag pofonegyszerű ügyből is szarul jönnek ki, hiába, ha kézközelben van a szopóálarc, könnyen felugrik az ember fejére ...Societas-performansz, Ferihegyi-repülőtér, tegnap 23:00:A videót már felesleges is megnézni, sikerült majdnem…..
Munkakerülő játékok Pixeltakony 2012.03.06 08:00:00
Gondolom senkinek sem kell bemutatni általános iskolából a takony elnevezésű, definiálhatatlan anyagú és állagú, zöld, rugalmas izét. A Nitrome-os fejlesztőknek biztos nem, mert megcsinálták a Swindlert, Csaba pedig beküldte nekünk, köszönjük mindkettőjüknek! A játék…..
Térjünk vissza egy kicsit ehhez a könyvhöz. Múltkor a bennem motoszkáló kérdést feltettem az illetékesnek: "feladó: laspalmas címzett: polgarmester@csepel.hu dátum: 2012. január 25. 13:02 tárgy: Vörös Csepel c. könyv   Tisztelt Németh Szilárd Polgármester…..
tkgabor 2012.02.21 13:35:53
Ebédidőre következzen valami más. A Scale of the Universe 2012-őt játéknak erős túlzás lenne nevezni, viszont szerintem érdekes, meg ha már a OneMoreLevel is kirakta, elfér itt is. Egy bazi nagy skálán tekinthetjük át, mi mekkora a világunkban, a világegyetemtől kezdve a…..
tkgabor 2012.02.09 17:33:48
Köszönjük Feri, megint megcsináltad, ez nehéz, sőt lehetetlen lesz túlteljesíteni! Gyurcsány Ferenc, Vadai Ágnes, Varjú László és Molnár Csaba beköltözött egy-egy avasi családhoz 3 napra, mivel egyik család levélben azzal fordult hozzájuk, hogy a politikusoknak fogalmuk sincs…..
  A tower defense (aka. lövegtornyos) játékok mindig is komoly sikert arattak a kommunában, a Kingdom Rush pedig várakozásaink szerint megalapozza az újévi munkakerülést. Gergő küldte nekünk ezt a gyöngyszemet, ahol mindenünk megvan, amit ettől a típustól elvárhatunk:…..
tkgabor 2012.01.02 11:02:36
Az észak-koreai vezető jellegzetes hajviselete és emblematikus napszemüvege halála után szinte divathullámszerűen tűnik fel a világ celebritásain.Utoljára ilyen mértékű hype-ot a pár hónappal ezelőtti szijjártóing hullám idején tapasztaltunk csak. Főleg politikusok kezdték…..
"Egyértelműen a Jobbik a 2011-es esztendő nyertese, az év eleji 6-ról mostanáig 10 százalékra bővült a tábora. Soha nem volt még ilyen sok támogatója a nemzeti radikális pártnak, jelenleg 800 ezren vannak" IPSOS..
tkgabor 2011.12.20 09:30:56
@friczi: Nagyon érdekes, hogy mindenki azzal riogat, hogy mi lesz, ha egyik vagy másik párt kerül hatalomra. Mintha valami Isten adta jóstehetség munkálna benned is :). Tavaly a Fidesz hatalomra kerülésével senki nem riogatott, és mégis mi lett belőle. Amitóta a kampány- és a kormányprogram kettévált, sőt nincs is kampányprogram igen bátor dolog előrejelezni egy párt tevékenységét, ugyanis az ilyen jósok több mint valószínű, hogy a saját hitelességüket tékozolják el a (valóra nem váló) jövendöléseikkel.

"Vagy hagyjuk a mostani vacakot,hátha nekiállnak dolgozni,vagy egy másik bejáratott,amelyik már megszedte magát." - ez is egy hozzáállás, nem is lesz belőle más, mint eddig volt. A kérdés az, hogy kell-e, lehet-e jobban csinálni és ki az, aki képes rá.
Hát hogy a francba ne kéne sokkal jobban csinálni, rosszabbul nem is nagyon lehetne! És az bizonyított már, aki nem képes rá! Bizonyítson más is!
Amióta van egy mini netbookom, azóta meglehetősen sajátosan válogatok a játékok között. A két legfőbb szempont: ráfér-e, legalább nagyjából a kicsi képernyőre, illetve hogy tapipaddal játszható-e. A Kerixep nemcsak ezt kettőt tudja, hanem még ráadásul változatos és…..
A Silly Sausage megint egy Nitrome-játék, ami levett a lábamról, és megint olyan alapötlettel, amit más játékban nem nagyon láttam még. Főhősünk egy kutya, ami meg tudja nyújtani a testét, és jobbra-balra kanyarogni vele, mint kolbász a hentespultban. Bizonyos felületeket meg tud…..
tkgabor 2011.08.09 16:32:29