Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyenyere

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkezdődött hát ismét. A 14 éve létező Totalcar tévéműsorának új évadja. Nagyon kimerítő tavaszunk volt, de a műsor - remélhetőleg - magáért beszél majd. Fogadjátok szeretettel! ..
Nyenyere 2014.04.16 21:31:41
Nem is tudom, valójában pontosan mikor került sor erre a beszélgetésre, amely végül itt kötött ki, ezen a blogon. Valószínűleg azért, mert úgy gondoltam, hogy mindenképpen érdekes és tanulságos, bátran leközölhető lett volna a sok bulvárszar mellett máshol is, de végül nem…..
A ralis bohóc elkészült újabb videójával. Azt hiszem, ezúttal is látványosra sikerült, de most sem ment semmi elsőre. Nem kötelező szeretni, de megnézni azért érdemes.…..
Nyenyere 2012.07.09 18:15:15
@Adam31: Mivel jobb az ha brúszviliszért zárják le Budapestet? :)

Szerintem teljesen korrekt kis videót hoztak össze megint.
Az esős, hideg Húsvét most sem telik el unalmasan. Idei első DVD-ajánlónkban olyan filmek közül szemezgettünk, amelyek címe legalább négy szótagból áll. Tavaszi zsongás Négy asztronauta útnak indul egy kehes, tésztaszűrő jellegű űrhajóval a Mars felé azzal az egymás elől…..
Nyenyere 2012.04.08 11:12:43
TComment Útdíj? Észnél vagytok? 2012.02.01 11:10:47
Imádkozzatok, hogy ne szálljon minden autós BKV-ra, mert a gatyátokat is ráfizetitek. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Nyenyere 2012.02.01 13:20:36
Z. Karolina (22) furcsa betegségben szenved: csak Orbán Viktor beszédeitől képes elélvezni. Jelenleg egy Szijjártó Péter imitátorral él, de vele nem igazi a szex. A hölgy, aki egyébként műkörmös és hobbija a hadronütköztetés, pár éve vette észre, hogy se a fülébe suttogott…..
Nyenyere 2012.01.29 13:52:30
A Kékszalag tókerülő verseny idei hibáiból tanulva 2012-től szigorítanak a versenyszabályzaton. Az már most biztos, hogy minden résztvevőnek magenta karúszót, vagy 40 darab üres unicumos üveget kell viselnie a teljes versenyidő alatt. Nemzetközi hatásai is voltak a Kékszalagnak,…..
Nyenyere 2011.07.18 11:40:20
A kedvenc klasszikusomat idézném:

Rák Attantam 2008.08.08. 14:02:53
Bocsánat. Elnézést. Gyarló vagyok.
De egyszerűen nem hagyhattam ki!

Nóta indul, három és...

-----------------------------------

Tigris Tank-Csapda: Ede száksz turiszt

Ülj le Edém, valamit mondok
Bunkó vagy látom, egy asztalt megroppantok, figyelj!

Lehet, hogy te vagy a penge
De ha a vendég jő emilezve
A fejed nem lesz jobban
Ha (FONTOS) kérdésektől robban!
Tudom én, hajós vagy, persze
Mit neked eurók sokszáz ezre?
Vagy a vendég szemébe nézel,
Kérded: ez az arc meg mit képzel?
De miáltal vagy gazdag
Ha a Homáron leszavaznak,
A kockaház el van vetve
Te meg egy gyíknak elkönyvelve
Ott már hiába Zugügyvéd
Ki a kommentektől megvéd
Nem vagy te Homárálló
És ha elítél a fogyasztó

A hozzászólás végén nyílt lánggal ég el szegénykém
Majd rólad szólnak a postok, veled van tele a Guestbook
Aki most Füredre kíván menni, az hát tegye, mi bíztatjuk!
De ha a Faint Lager-szigetekre már be van fizetve a pénze Önnek
A legjobb akkor is, ha a százat kilenc alatt futja!

Mi Edénk, ki vagy az Úr helybe' mondd csak,
Bográcsozni engedsz-e?
Mi Edénk, ki vagy az Úr helybe' mondd csak,
Van-e hűtőd, jó nagy-e?
Mi Edénk, ki vagy az Úr helybe' mondd csak,
Nyílt lángomat vihetem-e?
Mi Edénk, ki vagy az Úr helybe' mondd csak!

A turisták csak néznek
Hogy az Isten Edénk lett
Eurók lettek a bankók
És az jelenti a rangot
Hogy mennyire állat a modorod,
Mekkora már a hűtőd,
És, hogy meddig bírod feltekerni a kis faszenes grillezőt!
A kis faszenes grillezőt!

Majd rólad szólnak a postok, veled van tele a Guestbook
Aki most Füredre kíván menni, az hát tegye, mi bíztatjuk!
De ha a Faint Lager-szigetekre már be van fizetve a pénze Önnek
A legjobb akkor is, ha a százat kilenc alatt futja!

Mi Edénk, ki vagy az Úr helybe' mondd csak,
Bográcsozni engedsz-e?
Mi Edénk, ki vagy az Úr helybe' mondd csak,
Van-e hűtőd, jó nagy-e?
Mi Edénk, ki vagy az Úr helybe' mondd csak,
Az üvegasztal törik-e?
Mi Edénk, ki vagy az Úr helybe' mondd csak!
Tizennégyre menjek-e?
Anyádat megvárjam-e?
Nyílt lángomat vihetem-e?
Vendéget alázol-e?

Ülj le Edém, valamit mondok!

-----------------------------------
Subba Az év apukája 2010.12.22 11:55:00
Nyenyere 2010.12.22 22:54:54
www.youtube.com/watch?v=AIq-vG7tm8s
A fogtündérek ilyen szélsőségesnek mondható esetekben is fizetnek? :)
Gábor tulajdonképpen olcsón megúszta, csak egy üveg parfüm tűnt el a feladott bőröndjéből, de bármennyire is megszokott, tökéletesen érthető és jogos a felháborodása. Kedves Homár, ha már a Budapest Airport válaszra sem méltat, akkor legalább szolgáljon tanulságul a…..
A napokban ismertük meg Mártát, aki hiába fizetett elő a bringás magazinra, se lapot nem kapott, se választ a pár hónap után feltett kérdéseire. A Homár-póver most is működött, megírtuk, erre ez történt: Csak hogy a sztori kerek legyen, meg kell írnom az örömhírt: az imént…..
Dino Tibor meglátogatta a Budai Skála romjai helyén a héten megnyitott tiptop Allée-áruházat, ahol a Van Graaf ruhaboltban megcsapta a szocializmus szele. A nyitás izgalma meg az akciókra vetődő tömegek váratlanul érhették a személyzetet, úgyhogy a negyedóra/nadrágkiadás…..
Emelt hangú anyázással végződő történet a Centrum jóvoltából: majd másfél órával a parkolójegy lejárta előtt bírságot kapott a Homár-közeli autós. Miközben a Centrum Parkoló hibájából sorbaállt és ügyintézett, ismét megbüntették, bár beígérték neki, hogy erre…..
Laci átcímkézet szalonnáján nem csak az árat változtatta meg a Tesco, de a lejárati időt is. Utóbbi egy nem létező dátumra utal, ezek szerint a zsíros finomság soha nem veszti el frisseségét, talán ezért emelték meg az árát is.Minap a Fogarasi úti Tacskóban vettem…..
Nyenyere 2009.01.23 08:46:34
@morrisal_: Már maga a levél megjelentetése is sárba tiporja a szalonna alanyi jogait műemléki környezetben és azon túl.
A Homár fennállása alatt már ígyis túl sokat foglalkozott a Parkolási Maffia Fantombírságaival, úgyhogy azt tudja javasolni az elkeseredett naiv ügyfeleknek, akik nem értik, jogállamban hogyan lehet egy önkormányzattól kiszervezett tevékenység nemlétező bírságait civilben…..
Zoli online jegyvásárlásra adta a fejét, de ahogy a Megint Állunk Vazze blogon is olvashattuk pár hónapja, a rendszernek még mindig vannak hiányosságai. A MÁV Informatika szerint még tesztelés alatt van, így érthető, ha nem megy minden zökkenőmentesen, de attól még a problémát…..
A múlt héten találtam a fenti hirdetést egy pécsi buszmegállóban :) A nevet és a telefonszámot kiretusáltam.. üdv, galóca Egy Kétfarkú Kutya-sejt működne Pécsett? Nem úgy tűnik. Inkább lejárató kampányra gyanakszunk. Nem nézed meg Google-lal, hogy nem egy helyi politikus…..
A készenléti rendőr lényege, hogy szinte folyamatosan készen van. Na nem úgy, mint én a pompás Bajuszblog-buli után, hanem a rendfenntartásra. Ebbe a melóba úgy látszik, nem tartozik bele, hogy a kollégák a saját házuk környékét autótolvaj-mentesen tartsák. Egy kétségbeesett,…..
Egy internetes rendeléssel zárjuk az autósok panasznapját. Lívia az alábbi levelet küldte a Top-Tyre Kft-nek, miután kiderült, hogy az egy héttel azelőtt 12khufos darabáron megrendelt gumikat csak 20 ezerért vihetné el:Panasszal szeretnék élni a következő eset miatt:…..
Charles Manson élete rettenetes és bizarr, no de ennyire: Lynette Squeaky Fromme Manson Family tag majdnem meggyilkolja Gerald Ford elnököt egy .45 automatikus a Californiai Sacramentóban. De Fromme-mal megbirkózik egy titkosszolgálat-ügynök, mielőtt gondja tud lenni rá, hogy kínozzon…..
Mihez kezd szánalmas Orbán-interjújára óriási kvízbukással tromfoló Sváby András, miután secc-pecc kirúgták a TV2-től, ahol előtte élet-halál ura volt? Bíztunk a magyar média kamera előtt évtizedek után is lányos zavarba jövő keljfeljancsijában, és nem csalatkoztunk. Egy…..